Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nihce me ne razume

Nihce me ne razume

Nihce me ne razume, z nikomer ne dobim feedbacka na stvati, o katerih govorim. A je sploh na svetu enakomisleč, verjamete to? Ker jaz res ne vem več, kako naj se izrazim, da me bo kdo razumel, da bo moje razmišljanje njegovo razmišljanje. Ker ne more biti toliko ljudi na svetu, pa da ne najdeš nekoga, ki se strinja s tabo.

Mogoče že tvoj nick ni kulturen? Od primitivcev in nekulturnežev vsi bežijo.

Med 8 miljard folka pa res ni vrag, da ne bi našla somišljenika 😁

Kaj sploh težiš drugim? Kaj te briga, če drugi drugače mislijo. Na psihoterapijo pojdi.

Jojme., ..a si naštelala kuhalnik tam v sobi z tepihi, kuhaš zdaj ali si na kruhu …?

igzekli, nas firbec matra, kaj je zdaj s tem kuhanjem v “sobi z debelim  tepihom”,,, kakšno dramo si zganjala tu…

a, veš da je to…, da te nihče ne zastopi…ker neki funflaš…pa ti folk lepo pove…pa ni nobene- hvaležnosti od tebe… se samo grdo togotiš… štekaš…spremeniš lahko …koga…- le samo sebe…!!!

Res za kozlat

probaj meni kaj povedat, pa da vidimo.

yup…ta stalna zdraharca tu… neki sprašuje skoz, kot, da si rit ne zna obrisat…, …potem ljudje zagrabijo, dajejo nasvete kaj in kako… se pa raztogoti…,-  za kozlat- je pa tvoja najljubša fraza …poznana tičica…,  no in zdaj pribija, da jo noben ne šmirla , ubogo srotko…dej, dej…

Odgovor na objavo uporabnika
Res za kozlat, 01.04.2025 ob 20:13

Nihce me ne razume, z nikomer ne dobim feedbacka na stvati, o katerih govorim. A je sploh na svetu enakomisleč, verjamete to? Ker jaz res ne vem več, kako naj se izrazim, da me bo kdo razumel, da bo moje razmišljanje njegovo razmišljanje. Ker ne more biti toliko ljudi na svetu, pa da ne najdeš nekoga, ki se strinja s tabo.

Raznolikost je car tega sveta.

Verjetno isces nekoga, ki ti bo kimal,  cele dneve?

Veliko srece.

Ne sekiraj se. Mnogim ljudem so misli podobne , morda celo identične. Ti kar lepo imej svoje misli. To, da pa folk premalkorat šteka človeka je pa vsakdanjik. Zato tudi toliko gorja, kot ga je.

Še enkrat ne sekiri se.

Opa, a ti si tista, ki sidra podaja na smučišču ? Turisti te ne razumejo ? Saj znaš nemško ? A govoriš korejščino ?

Morda ljudi tvoje razmišljanje navdihuje tako, da iz njega izpeljejo nekaj novega in ne da ti kimajo in ploskajo. A ni to bistvo pogovora? Poglej kakšno reko, ki teče vedno naprej, niti za trenutek se ne ustavi.

A je spet ona, ki sekrete puca na delu?

Meni ste poden taki, ki ne znate najti spodobne službe.

Kaj je že zmanjkalo snega, ne podajaš več sider?

Avtorica, upam, da se ne sekiraš zaradi komentarjev v tej temi. Večina komentarjev so napisali tisti iz družbenega dna, navadna sodrga. Ne se ozirat na njih. To so največji podleži, največje zgube. Zaslutili so, da si v težavah, hitro skočili nate, ker si na tleh in te družno brcajo.

Zapomni si: ti ljudje so še veliko bolj na dnu kot ti. To so navadna podla sodrga. Ne želiš si, da bi si bila blizu s temi ljudmi. So nesrečniki, imajo bedno življenje. Njihov smisel življenja je napadanje, brcanje ljudi, ki so na tleh. Slabši so kot hijene.

Danes folk več ne posluša.

Sam čaka trenutek,  da pove svoje.

New Report

Close