Nihce me ne razume
Nihce me ne razume, z nikomer ne dobim feedbacka na stvati, o katerih govorim. A je sploh na svetu enakomisleč, verjamete to? Ker jaz res ne vem več, kako naj se izrazim, da me bo kdo razumel, da bo moje razmišljanje njegovo razmišljanje. Ker ne more biti toliko ljudi na svetu, pa da ne najdeš nekoga, ki se strinja s tabo.
Res za kozlat, 01.04.2025 ob 20:13
Nihce me ne razume, z nikomer ne dobim feedbacka na stvati, o katerih govorim. A je sploh na svetu enakomisleč, verjamete to? Ker jaz res ne vem več, kako naj se izrazim, da me bo kdo razumel, da bo moje razmišljanje njegovo razmišljanje. Ker ne more biti toliko ljudi na svetu, pa da ne najdeš nekoga, ki se strinja s tabo.
Raznolikost je car tega sveta.
Verjetno isces nekoga, ki ti bo kimal, cele dneve?
Veliko srece.
Avtorica, upam, da se ne sekiraš zaradi komentarjev v tej temi. Večina komentarjev so napisali tisti iz družbenega dna, navadna sodrga. Ne se ozirat na njih. To so največji podleži, največje zgube. Zaslutili so, da si v težavah, hitro skočili nate, ker si na tleh in te družno brcajo.
Zapomni si: ti ljudje so še veliko bolj na dnu kot ti. To so navadna podla sodrga. Ne želiš si, da bi si bila blizu s temi ljudmi. So nesrečniki, imajo bedno življenje. Njihov smisel življenja je napadanje, brcanje ljudi, ki so na tleh. Slabši so kot hijene.