nihče ni odprl teme o jezeru 2.del.
Serija bi bila velikooo bolj gledljiva, če bi glavni lik normalno govoril, ne pa da momlja v svojo brado.
Morala sem precej povišat glasnost in 3x prevrtet nazaj, da sem razumela tisti stavek, ko ženi reče, da so “20 let kri scali, neki zarad fotra in da je nehal plezat”?!
Sramota za rtv, pa toliko reklame…
Zvok je res slab. Zgodba je razvlečena, ker je slab scenarij, ni dinamike. Kot sem videla, je več scenaristov (med njimi tudi avtor knjige Golob), ki zgodbe iz knjige niso znali predelati v scenarij (tipično pri naših scenaristih).
Pa tudi Sebastian na trenutke momlja, ampak krivda je na strani režiserja, ki bi moral momljanje opaziti in ponoviti kader.
Kdo sploh režira to nadaljevanko? Najbrž nekdo, ki nima jajc zares režirati in opozarjati igralce, ponavljati kadre…
Škoda, lahko bi bilo bolje. Vsekakor pa je neprimerljivo z Ekipo Bled, tisto je bilo pa res eno velikoooo sr.anje.
Tisto ” 20 let kri…” jaz nisem čisto dobro razumela. Sem tudi dala nazaj. Kaj da je rekel?
[/quote]
Rekel je, da so 20 let kri scali, pol je pa fotr umrl, je blo pa čez noč vse zrihtano, on se je moral pa prej plezanju odpovedat.
Jaz to razumem, kot da so bili brez denarja, tak da je zaradi tega moral nehat plezat, da njegov tast je bil pa bogat, ampak jim do smrti ni nič dal, potem so pa dedovali in si zdaj lahko vse privoščijo- tako bajto…
Ne vem, naj me kdo popravi, če ni tako in če je bral knjigo.
Sinoči me je film naživciral do konca, ker je negledljiv!
Spet ena zamorjena SLO jajca. Najslabši je pa Cavazza. On ne bi smel biti igralec! Ker lepota tudi slučajno ni dovolj. On samo nekaj momlja, je popolnoma nerazumljiv…. ima tako nizek glas kot en strastni kadilec zjutraj. Za popissdit.
Pa ti kratki odsekani dialogi….. obup! Škoda denarja!
knjiga je bila super, zato sprva sploh nisem nameravala gledat serije, ker so TV priredbe po pravilu slabše. Pa so me sprovociral in sem se včeraj usedla pred TV, da vidim to čudo. In se je ponovno potrdilo, da je ekranizacija slabša od knjige. Najhujši je pa glavni igralec. Mislim -kdo zaboga je v Birsi videl Cavazzo?! Kot da je Cavazza edini frajer, ki ga naša igralska srenja premore. Sploh ne zna upodobit tega lika! Vsa njegova igra je mrki pogled in mrmranje v brado. Vau, res cel presežek! Me zanima, kaj si Golob misli o tem, kako Cavazza mrcvari glavni lik..
knjiga je bila super, zato sprva sploh nisem nameravala gledat serije, ker so TV priredbe po pravilu slabše. Pa so me sprovociral in sem se včeraj usedla pred TV, da vidim to čudo. In se je ponovno potrdilo, da je ekranizacija slabša od knjige. Najhujši je pa glavni igralec. Mislim -kdo zaboga je v Birsi videl Cavazzo?! Kot da je Cavazza edini frajer, ki ga naša igralska srenja premore. Sploh ne zna upodobit tega lika! Vsa njegova igra je mrki pogled in mrmranje v brado. Vau, res cel presežek! Me zanima, kaj si Golob misli o tem, kako Cavazza mrcvari glavni lik..
[/quote]
Jaaaaaa, pa še gleda Cavazza kot en zblojen morilec, ki ne ve, ali bo šel ta teden na električni stol ali ga bo ‘Barbika’ pomilostil :-))).
Baje so se igralci družili pred snemanjem s “tapravimi kriminalisti” na PU LJ. Zdaj nea vem, a so se lepe in jako strokovne delali pred njimi – vsekakor ni takega vzdušja v kolektivu. Sicer bi bili vsi v parih letih v Polju, Begnah in Idriji. Lepo razporejeni, ker ga ni psihiatra, da jih obravnava na kupu.
DanD Vaš link … muska je dobra, zgodba pa dolgočasna … spet sem zaspala zraven 🙂