Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka nihče ni odprl teme o jezeru 2.del.

nihče ni odprl teme o jezeru 2.del.

Niste gledali? Res ni nič pretresljivega.

Sicer premaknjeno, ampak še vedno vidno tudi na tej strani

Default avatar
drugi del
29 Dec 2019 20:55
FacebookTwitterPinterestDeli
Kaj? Nič boljše, kot prvi. Razvlečeno in slab zvok.

Saj je vseeno, ne vidi se je. 2. del ni bil nič boljši, nobene dinamike, slab zvok.

Nujno bi morali biti podnapisi, ker se tega momljanja in mrmranja sploh ne razume. Cavazza se je pa tako postaral, da izgleda 15 let starejši kot je. Roman je nabrž kar napet, serija je pa dolgčas.

Ma res no, vleče se ko čreva, pa nič ne zveš. Verjetno bi celotno zgodbo lahko dali v 2 dela, bi vsaj bilo gledljivo. Dam še eno možnost tretjemu delu, zadnjo.

Teletekst, stran 771, na tak način imaš SLO podnapise.
Tudi za ostale oddaje po RTVSLO1, razen tistih, ki gredo v živo.

Kolkiko delov je? 6 ali 8? Res, če včeraj ne bi gledala, ne bi ničesar zamudila. Nič ( približno bistvenega) se ni zgodilo. Mislim, da bom jaz tudi še enkrat gledala, ali pa preskočila dva dela? Škoda, da je tako slabo. Ekipa Bled ni bila nič slabša.

Teletekst, stran 771, na tak način imaš SLO podnapise.
Tudi za ostale oddaje po RTVSLO1, razen tistih, ki gredo v živo.
[/quote]

To je bil hec, kajne? Nova SLO nadaljevanka pa jo gledat s podnapisi!?

Serija bi bila velikooo bolj gledljiva, če bi glavni lik normalno govoril, ne pa da momlja v svojo brado.

Morala sem precej povišat glasnost in 3x prevrtet nazaj, da sem razumela tisti stavek, ko ženi reče, da so “20 let kri scali, neki zarad fotra in da je nehal plezat”?!

Sramota za rtv, pa toliko reklame…

Ni hec. Tudi jaz sem hotela vklopit podnapise pa JIH (ŠE) NI!!!

Še en minus za rtv in tako reklamo okoli tega filma!!!

Tisto ” 20 let kri…” jaz nisem čisto dobro razumela. Sem tudi dala nazaj. Kaj da je rekel?

Zvok je slab, pa ne samo pri cavazzi.
Prvi del sem gledala preko racunalnika in je bilo OK, zdaj vceraj pa preko tv-ja, pa je zvok res slab.
Je pa serija dobra za nase razmere,ni primerjave z Ekipobled, ki je bil res obup.

Zvok je res slab. Zgodba je razvlečena, ker je slab scenarij, ni dinamike. Kot sem videla, je več scenaristov (med njimi tudi avtor knjige Golob), ki zgodbe iz knjige niso znali predelati v scenarij (tipično pri naših scenaristih).

Pa tudi Sebastian na trenutke momlja, ampak krivda je na strani režiserja, ki bi moral momljanje opaziti in ponoviti kader.
Kdo sploh režira to nadaljevanko? Najbrž nekdo, ki nima jajc zares režirati in opozarjati igralce, ponavljati kadre…

Škoda, lahko bi bilo bolje. Vsekakor pa je neprimerljivo z Ekipo Bled, tisto je bilo pa res eno velikoooo sr.anje.

Tisto ” 20 let kri…” jaz nisem čisto dobro razumela. Sem tudi dala nazaj. Kaj da je rekel?
[/quote]

Rekel je, da so 20 let kri scali, pol je pa fotr umrl, je blo pa čez noč vse zrihtano, on se je moral pa prej plezanju odpovedat.
Jaz to razumem, kot da so bili brez denarja, tak da je zaradi tega moral nehat plezat, da njegov tast je bil pa bogat, ampak jim do smrti ni nič dal, potem so pa dedovali in si zdaj lahko vse privoščijo- tako bajto…
Ne vem, naj me kdo popravi, če ni tako in če je bral knjigo.

Sinoči me je film naživciral do konca, ker je negledljiv!

Spet ena zamorjena SLO jajca. Najslabši je pa Cavazza. On ne bi smel biti igralec! Ker lepota tudi slučajno ni dovolj. On samo nekaj momlja, je popolnoma nerazumljiv…. ima tako nizek glas kot en strastni kadilec zjutraj. Za popissdit.
Pa ti kratki odsekani dialogi….. obup! Škoda denarja!

normalno da JIH (VEČ) NI!!!
včeraj so pa seveda bili:-)))
hvala rtv-ju za TTX771, se je dalo vsaj za silo razumet, kaj so hoteli prikazat v tem delu, kar bi za prvi del kljub podnapisom težko rekel…

knjiga je bila super, zato sprva sploh nisem nameravala gledat serije, ker so TV priredbe po pravilu slabše. Pa so me sprovociral in sem se včeraj usedla pred TV, da vidim to čudo. In se je ponovno potrdilo, da je ekranizacija slabša od knjige. Najhujši je pa glavni igralec. Mislim -kdo zaboga je v Birsi videl Cavazzo?! Kot da je Cavazza edini frajer, ki ga naša igralska srenja premore. Sploh ne zna upodobit tega lika! Vsa njegova igra je mrki pogled in mrmranje v brado. Vau, res cel presežek! Me zanima, kaj si Golob misli o tem, kako Cavazza mrcvari glavni lik..

zvok je za en drek. kako a so vsi dobri mojstri pobegnili iz slovenije. drugače pa kar zanimivo sam zaradi zvoka totalna jajca

Se strinjam z napisanim. Cavazza se je res postaral, sicer pa se staramo vsi. Najbrž k temu pripomore brada, ki ga postara in pa stresen način življenja, saj kar naprej menjuje partnerke. To je najbrž precej stresno, kajne.

A mogoče kdo ve, kdo poje uvodno pesem?

knjiga je bila super, zato sprva sploh nisem nameravala gledat serije, ker so TV priredbe po pravilu slabše. Pa so me sprovociral in sem se včeraj usedla pred TV, da vidim to čudo. In se je ponovno potrdilo, da je ekranizacija slabša od knjige. Najhujši je pa glavni igralec. Mislim -kdo zaboga je v Birsi videl Cavazzo?! Kot da je Cavazza edini frajer, ki ga naša igralska srenja premore. Sploh ne zna upodobit tega lika! Vsa njegova igra je mrki pogled in mrmranje v brado. Vau, res cel presežek! Me zanima, kaj si Golob misli o tem, kako Cavazza mrcvari glavni lik..
[/quote]

Jaaaaaa, pa še gleda Cavazza kot en zblojen morilec, ki ne ve, ali bo šel ta teden na električni stol ali ga bo ‘Barbika’ pomilostil :-))).
Baje so se igralci družili pred snemanjem s “tapravimi kriminalisti” na PU LJ. Zdaj nea vem, a so se lepe in jako strokovne delali pred njimi – vsekakor ni takega vzdušja v kolektivu. Sicer bi bili vsi v parih letih v Polju, Begnah in Idriji. Lepo razporejeni, ker ga ni psihiatra, da jih obravnava na kupu.

ker jaz normalno slišim. pa to pri normalni glasnosti, nisem rabil niti za stopnjo povišat.

doro, mogoče ima 2, 3 momente na epizodo ko malo zamomlja, ostalo pa normalno.

Že knjiga mi ni kdove kaj.
Nadaljevanka pa…
Ja res dobro da se da gledati s podnapisi.

Boljša mi je bila tista pred časom, ko je bila o policijski postaji Bled. Se ne spomnim naslova.

se isto sprašujem, ker ko so o tem momljanju začeli po prvem delu, sem rekla, da bom naslednjič prav pozorna na to. pa se tudi meni ni zdelo, da se česa/koga ne sliši.

DanD Vaš link … muska je dobra, zgodba pa dolgočasna … spet sem zaspala zraven 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

New Report

Close