nihče ni odprl teme o jezeru 2.del.
DanD Vaš link … muska je dobra, zgodba pa dolgočasna … spet sem zaspala zraven 🙂
[/quote]
Hvala, sem med tem časom že tudi sama našla😊 Dober komad, ja👍
AGRFT je eno samo skropucalo. Ven šibajo samo neke potomce nekoč igralskih legend, ki so bili ta TISTE čase dobri. (Valič, Cavazza, Bibič….)
Danes legende….. učijo podmladek. Spremenili se pa niso niti za mm! Vsi šbajo gledališko igro, forsirajo ‘lepotičke’, ki nimajo pojma o filmski igri. So poskočne, vesele….. pa vse nekako prisiljene. Ni pristnosti. Izkazalo se je v oddaji, ki jo je vodil ta knedl ‘mesar’!
Zadnja dobra igralka je samouka Mežanova in mogoče še Milena Zupančič. Vse drugo je preveč naučeno po enem kopitu. Vsak naturščik jih nese.
Od igralcev me je razočaral Škof (letošnji dobitnik enih nagrad) – kako je pa ta človek precenjen in dolgočasen! In zakaj taka hvala? Ker ni nikogar……..
Cavazza pa – ni dovolj, da je ‘ata legenda’, ki jo že dolgo fura predvsem zaradi izredno nesrečnega privat življenja.
Umetniška scena pri nas je na dnu! Ne znajo.
Za to afnarijo so pa krivi novinarji (vauu, kakšno navdušenje….. ) pa 98% ljudi nima pojma.
Vsi pofotkani v rumenih cajtengih, smejoči……… v resnici pa beda!
To bi jim moral nekdo povedat!
Pa ves čas si talajo neke nagrade. Da se dogaja? !
Največja beda se pa pokaže na proslavah. Kr neki. Kr eno zmerjanje, kričanje, ženska na drogu, na pol nag dedec (v bistvu en okostnjak) ……. po koncu pa režanje in ti umetniki res mislijo, da so face, top??
Kaj res mislijo, da bo narod financiral njihovo zajjebavanje??