Nika Kovač = 680.000, CELOTNA desnica = 400.000! (Peče, peče!)
Kako Janez mrtvaško gleda!
CELOTNA desnica, to je: Janševa nacidomobranska SDS, Toninova pedokrščanarska NSi, Logarjevi Janezovi hlapci, kmetavzarska SLS in anus rupa Rupar, ni zmogla nahujskat več kot samo slabih 25% volivcev!
Nika Kovač pa izi pizi 680.000, in to za vodo, hahaha!
Janezu se kar tema dela pred očmi!
Fašistična desnica na smetišče!, 12.05.2025 ob 03:02
Kako Janez mrtvaško gleda!
CELOTNA desnica, to je: Janševa nacidomobranska SDS, Toninova pedokrščanarska NSi, Logarjevi Janezovi hlapci, kmetavzarska SLS in anus rupa Rupar, ni zmogla nahujskat več kot samo slabih 25% volivcev!
Nika Kovač pa izi pizi 680.000, in to za vodo, hahaha!
Janezu se kar tema dela pred očmi!
Peče tebe , ubogi revež .. Če bi poslušali bedastega Goloba bi na referendum prišlo skupaj 200.000 volilcev SDS-a, tako pa jih je 400.000 porušilo zakon Aste in njenega šefa.
Sedaj so tudi v Murglah spoznali, da je Golob politično truplo, ki se ga je potrebno čimprej znebiti, da ne okuži še ostalih volilcev levega pola.
To pa res boli
peče tebe, 12.05.2025 ob 04:55
Peče tebe , ubogi revež .. Če bi poslušali bedastega Goloba bi na referendum prišlo skupaj 200.000 volilcev SDS-a, tako pa jih je 400.000 porušilo zakon Aste in njenega šefa.
Sedaj so tudi v Murglah spoznali, da je Golob politično truplo, ki se ga je potrebno čimprej znebiti, da ne okuži še ostalih volilcev levega pola.
To pa res boli
400.000 je CELOTNA DESNICA! Ne Janševi SDS psihopati!
To je VSA desnica! SDS pshipoati, NSi pedokrščanarji, Logarjevi Janezovi hlapci, SLS kmetavzi in Ruparjeve rupe!
VEČ VAS NI!
saj leim, 12.05.2025 ob 05:40
Saj levim je čisto vseeno, če je Golob št. 1 ali št. 2, to desne bolj skrbi, da je en in edini Eierkopf na vrhu skoz
saj leim, vidim da si produkt FF ali FDV in ti slovenski jezik ni ravno intimna opcija
Bah, ogromno nas včeraj ni šlo na referendum, ker nam dol visi za ta zakon. Smo šli raje na obalo na izlet. Še zdaleč nismo edini. A misliš, da vsi desničarji letimo na volišča, če nam tako reče JJ? A vi bojkotirate samo zato, ker vam je Golob rekel, da ne hodite na volišča? Jaz sem se iz levičarja pred leti preusmerila v desno. Razlog: levaki preveč odprti do priseljencev in prihajajoči nepremičninski zakon. Res misliš, da sem edina taka, ki ni šla na referendum?
Levaki dejstvo je da ste popušili zaradi bebave kampanije katere sploh niste vodili, to je eno.
Drugo pa je da vas ima folk dovolj, dovolj je bilo sranja, v teh treh letih smo padli na rep pri črpanju, zaradi umanjkanja projektov kot posledice nesposobnežov na oblasti bomo ob 10 milijard denarja iz EU, kaj vse bi lahko naredili s tem dennarjem, kakšen preboj bi lahko naredili, pa ga nismo.
Še sreča da se Nemčija spodtika sama , v nasprotnem bi bili že tretji svet.
Anonimno 3800, 12.05.2025 ob 06:13
Levaki dejstvo je da ste popušili zaradi bebave kampanije katere sploh niste vodili, to je eno.
Drugo pa je da vas ima folk dovolj, dovolj je bilo sranja, v teh treh letih smo padli na rep pri črpanju, zaradi umanjkanja projektov kot posledice nesposobnežov na oblasti bomo ob 10 milijard denarja iz EU, kaj vse bi lahko naredili s tem dennarjem, kakšen preboj bi lahko naredili, pa ga nismo.
Še sreča da se Nemčija spodtika sama , v nasprotnem bi bili že tretji svet.
Tretji svet smo postajali pod fašistično tiranijo Janševe kriminalne vlade 2020-22!
Zadnji hip smo se rešili!
Desnjaki ne boste zavladali NIKOLI!
djaj, 12.05.2025 ob 06:10
desnjakarka, ti si manjšina, ki ne pokrije niti levih, ki so šli glasovat proti, teh se je polno tu oglašalo, precej več od desnih, ki niso šli.
drugače 400000 je blizu največjega dometa desnice pri nas karakoli. Leta 2004 je rumena koalicija dobila 430000 glasov, to je bil maksimum.
Jah, no, jaz ne bi bila tako prepričana. Ravno tako ste bili prepričani pred par dnevi, da desnjaki pa ne bodo dobili referenduma, pa so ga.
Osebno menim, da nas je veliko takih, ki nas je Golob razočaral, naredil nič od nič, samo davke nabija. Pa veliko tistih, ki jim je dovolj tega nebrzdanega priseljevanja, ko je Golob popolnoma razrahljal Janšev zakon o znanju slovenščine. Zdaj lahko slovenščino delavci obvladajo samo na preživetveni ravni, če naj pride njihova družina sem in se masti iz proračuna. Leto in pol po nastopu Goloba pa jim sploh ni bilo treba znati slovensko na nobeni ravni. Od tod masa priseljencev v zadnjih par letih. Pač eni gledamo realno na to, kaj nekdo naredi in nam dol visijo vaše levo desne neumnosti. Pa včeraj nismo šli na referendum, na volitve bomo pa zagotovo šli.
desnjakarka, 12.05.2025 ob 06:18
Jah, no, jaz ne bi bila tako prepričana. Ravno tako ste bili prepričani pred par dnevi, da desnjaki pa ne bodo dobili referenduma, pa so ga.
Osebno menim, da nas je veliko takih, ki nas je Golob razočaral, naredil nič od nič, samo davke nabija. Pa veliko tistih, ki jim je dovolj tega nebrzdanega priseljevanja, ko je Golob popolnoma razrahljal Janšev zakon o znanju slovenščine. Zdaj lahko slovenščino delavci obvladajo samo na preživetveni ravni, če naj pride njihova družina sem in se masti iz proračuna. Leto in pol po nastopu Goloba pa jim sploh ni bilo treba znati slovensko na nobeni ravni. Od tod masa priseljencev v zadnjih par letih. Pač eni gledamo realno na to, kaj nekdo naredi in nam dol visijo vaše levo desne neumnosti. Pa včeraj nismo šli na referendum, na volitve bomo pa zagotovo šli.
Janša nikoli ni ustavil priseljevanja Albancev! Le zakaj ne?
AJAAA! Zato, ker njegovi boscarolski podjetniški frendi rabijo poceni delovno silo, da lahko izkoriščajo tlačane!
Obriši si curo, če misliš, da bo Janša omejil kako priseljevanje, pa ne nekih Nigerijcev, ki jim za Slovenijo sploh ni mar, ampak albanskih mafijcev, ki jim je Slovenija tako prikladna postojanka za mamilske posle!
Še nihče ni videl Janševega shoda proti albanskim priseljencem! Samo proti nekim imaginarnim Afganistancem! Le zakaj ne??
SDS mafija, 12.05.2025 ob 06:23
Janša nikoli ni ustavil priseljevanja Albancev! Le zakaj ne?
AJAAA! Zato, ker njegovi boscarolski podjetniški frendi rabijo poceni delovno silo, da lahko izkoriščajo tlačane!
Obriši si curo, če misliš, da bo Janša omejil kako priseljevanje, pa ne nekih Nigerijcev, ki jim za Slovenijo sploh ni mar, ampak albanskih mafijcev, ki jim je Slovenija tako prikladna postojanka za mamilske posle!
Še nihče ni videl Janševega shoda proti albanskim priseljencem! Samo proti nekim imaginarnim Afganistancem! Le zakaj ne??
Lej, ne brigajo me vaške čenče in medijska natolcevanja. Povem, kar se je zgodilo in kako je Golob spremenil zakon glede združevanja družin s tujci, ki delajo tukaj. Če ti spomin peša, vsaj poguglaj malo. Ali pa te itak ne briga nič, kar naredijo levi ali desni, ker desne pač ne maraš in to je to?
desnjakarka, 12.05.2025 ob 06:31
Lej, ne brigajo me vaške čenče in medijska natolcevanja. Povem, kar se je zgodilo in kako je Golob spremenil zakon glede združevanja družin s tujci, ki delajo tukaj. Če ti spomin peša, vsaj poguglaj malo. Ali pa te itak ne briga nič, kar naredijo levi ali desni, ker desne pač ne maraš in to je to?
In kaj, zdaj čakaš Janeza, da bo ukrepal proti priseljevanju Albancev?
Ker do zdaj (pa 3x je bil že na vladi!) je pa ukrepal kdaj??
SDS mafija, 12.05.2025 ob 06:33
In kaj, zdaj čakaš Janeza, da bo ukrepal proti priseljevanju Albancev?
Ker do zdaj (pa 3x je bil že na vladi!) je pa ukrepal kdaj??
Kako naj bi Janša ukrepal, ko so mu pa tvoji ves čas metali polena pod noge…. Saj ste vsi skupaj zlizani med seboj
radiator party, 12.05.2025 ob 07:36
Kako naj bi Janša ukrepal, ko so mu pa tvoji ves čas metali polena pod noge…. Saj ste vsi skupaj zlizani med seboj
Našega gospoda Janšota naj kar pustijo pri miru. Naj raje gledajo kaj vse njihovo pirnati Gilob počne. Naš Janšo je človek beseda, ki iziva pri normalnem člivekubspoštovanje. Jaz ga cenim že od osamosvojitve.
Nehigienično s strani levice. Maljevec je za 9000evrov, Tina Gaber ima osebno asistentko s tako visoko mesečno plačo, a za negovalce v dso ni denarja, so na minimalcu in jih primanjkuje, ….davek na davek, korupcije,…ni, da ni…
Take zadeve je težko prenašat, katerakoli vlada bi tako srala, bi bilo nehigienično. Golobova vlada je zrela za odstop in to pravi večina prebivalstva, težko je prenašati krivice, ki jih počne ljudem.
Anonimno 7154, 12.05.2025 ob 09:11
Nehigienično s strani levice. Maljevec je za 9000evrov, Tina Gaber ima osebno asistentko s tako visoko mesečno plačo, a za negovalce v dso ni denarja, so na minimalcu in jih primanjkuje, ….davek na davek, korupcije,…ni, da ni…
Take zadeve je težko prenašat, katerakoli vlada bi tako srala, bi bilo nehigienično. Golobova vlada je zrela za odstop in to pravi večina prebivalstva, težko je prenašati krivice, ki jih počne ljudem.
Predčasne volitve!?
….da se lahko upokojijo na kakih otokih in da nazdravljajo na jahtah.
kot sem predvideval je janšistični naci fašistično komunistični SdS nora24tv greznici pač ratal ta referendum po zaporednih serijskih izgubljenih referendumih v preteklosti.., saj so non stop nabijali z njihovo lažnivo goeblsovo propagando v njihovih medijih in reklamami v poštnih predalih..
jebeš te kletne trole na forumih, škoda sekund za ta šoder od ljudi..
Si sploh prebrala, kar si prilepila
Nujna novela Zakona o tujcih prične veljati 16. novembra 2023. Zakonske spremembe se nanašajo le na postopke podaljšanja dovoljenja za začasno prebivanje zaradi združitve družine za družinske člane državljanov tretjih držav.
Opravljen izpit na ravni A2, je še vedno pogoj pri pridobitvi dovoljenja za stalno prebivanje. Na vstopni ravni A1 pa se nadomešča z znanjem na preživetveni ravni. Tovrstno znanje bo prav tako preverjano s strani pristojnih ustanov, ki bodo izvajale programe za odrasle.
desnjakarka, 12.05.2025 ob 06:03
Bah, ogromno nas včeraj ni šlo na referendum, ker nam dol visi za ta zakon. Smo šli raje na obalo na izlet. Še zdaleč nismo edini. A misliš, da vsi desničarji letimo na volišča, če nam tako reče JJ? A vi bojkotirate samo zato, ker vam je Golob rekel, da ne hodite na volišča? Jaz sem se iz levičarja pred leti preusmerila v desno. Razlog: levaki preveč odprti do priseljencev in prihajajoči nepremičninski zakon. Res misliš, da sem edina taka, ki ni šla na referendum?
Seveda vsi desničarji letite na volišča ko vam Janez reče, tako je bilo vedno in tako tudi bo vedno.
Dobesedno ste postrgali vse, kar leze in gre, temu je tudi primerna udeležba po domobranskih okrajih. Janševi volivci ste edini volivci v Sloveniji, ki tečete na volišča na ukaz.
btw, tistih nekaj ki so včeraj glasovali ZA so pa najbrž SD volivci pa mogoče kakšen levičar, ki se mu gre za dodatke, tudi teh je malo.
Desnica načeloma nima 400.000 ljudi, ker je bil marsikdo, ki ni za Janša, na referendumu proti. Ampak ja, četudi imajo 400 ovčic, to še vedno ni zmaga, itak imajo enako volilno bazo že leta, pač manj inteligentno ljudstvo, ki sledi tej greznici in se ne zaveda kaj dosti… Jebatga, še vedno so med nami, mentalni uboščki, meni se smilijo..