Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nika Kovač hvala

Nika Kovač hvala

Nika Kovač si res zasluži ves državni denar saj je vzhajajoča zvezda v politiki katera bo tudi enkrat vodila Slovenijo.

Ona je edina prava in spsobna katera to lahko naredi ne Janša ali Golob ampak Nika Kovač lepotica princesa Slovenije.

Golob pa čeprav ni naredil nič pametnega mi je všeč, da ji je dal 500 000 eur njenem inštitutu 8 marec kajti jih je res zaslužila.

Ta je res čisto na ravni starega strica popeja pezdeca. Nikoli odrasla, kar naprej nekaj cvili in se ima za žrtev. IQ pod telesno temperaturo.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 16.12.2023 ob 15:00

Nika Kovač si res zasluži ves državni denar saj je vzhajajoča zvezda v politiki katera bo tudi enkrat vodila Slovenijo.

Ona je edina prava in spsobna katera to lahko naredi ne Janša ali Golob ampak Nika Kovač lepotica princesa Slovenije.

Golob pa čeprav ni naredil nič pametnega mi je všeč, da ji je dal 500 000 eur njenem inštitutu 8 marec kajti jih je res zaslužila.

Z umetnim kurcom na 6 metrski palci se je ne bi dotaknil.

Ona je edina baba na svetu, k če bi pomotoma vstopila v fake taxi, bi ji dejansko vprašal un Fabio na sprednjem zicu, kam?

Ne sliši te, je na potovanju v Panami, da se spočije revica.

Take kot je nikica še črnuhi samo z dildoti nategujejo.

Tole Popay ni napisal. Samo toliko. Pač notranji besi in gnevi ljudi so vedno večji. Za vsakega se ve, kako piše in za kaj se zavzema.

Odgovor na objavo uporabnika
grenivka neprijavljena 🌸🌿, 16.12.2023 ob 15:27

Tole Popay ni napisal. Samo toliko. Pač notranji besi in gnevi ljudi so vedno večji. Za vsakega se ve, kako piše in za kaj se zavzema.

Dobro da imamo tebe dežurno 24 ur dnevno, da imaš vse pod nadzorom.🤣

Takile kot ona vašemu zavodu spodzirajo dinero 🥱

Ta post/ tema je JOKE ane?

sej ne more to kdo to resno mislit…

Je tako grenivka…

Čim sem videl naslov sem vedel da mi je kletar ukradel Nik..

Original Popay je samo en tukaj in to sem jst..,  ki se mi jebe za Nike..

Kontaktirej me…, pa bova izmerila višino cviljenja…

Najbolj me je nasmejalo “lepotica princesa Slovenije”

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

To temo je odprla Nikica sama

Ne more bit nihče tolk glup da bi si to resno mislil no

Nika Kovač je trenutno na luksuznih počitnicah v Panami. Tudi ona si zasluži oddih, večkrat na leto.

Mene zanima, a bo dvignila že plače, ker jih holob ne? In kjer nastavlja obvezo z novimi davki.  Dam lahko kaj, za državljane je naredila kaj, je zaščitila vsaj niutroje, ki jih božajo lahko le princese ?

Najlepše bo pa videti okrog parlamenta nove avte; pišejo Novice. In jih bodo srake podelale. 😂😂😂 Če tega niste neposredno videli  videliV času sicer Pahorjeve vlade  Srake obrazec vse smetnjake, z avti vred  kle na non bi rekli, da so vili vandali. Slikati pa ne smem. Imeli so vse posredovane. Źivali 😂😂😂

Dokaz, da je slovenski šolski sistem dober, če se odločbarji in otroci s celim kupom motenj in sindromov pririnejo do vodje NVO in plenijo davkoplačevalski denar.

Dekle, ki bi moralo biti mati, iritira celotno slovensko javnost.

New Report

Close