Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nika Prevc je bogatašinja

Nika Prevc je bogatašinja

ZASLUŽKI SLOVENSKIH ŠPORTNIKOV
(bruto v evrih od nagrad na tekmah svetovnega pokala)
1. Anže Lanišek  168.437
2. Domen Prevc  156.942
3. Nika Prevc            136.019

Odgovor na objavo uporabnika
Zavistna, 05.04.2025 ob 18:21

ZASLUŽKI SLOVENSKIH ŠPORTNIKOV
(bruto v evrih od nagrad na tekmah svetovnega pokala)
1. Anže Lanišek  168.437
2. Domen Prevc  156.942
3. Nika Prevc            136.019

Zakaj si zavistna? Čelado na glavo, smučke na noge, pa pejt skakat! Brez nič ni nič – brez nič se nič ne dobi!

Kaj pa vsi treningi, oprema, vožnja,… ki je bilo vse na plečih staršev? In v primeru, da otrok ne doseže rezultatov, za katere so starši upali? Stran vržen denar. Hvaležni smo, da imajo Prevci takšen talent.

Bogatašinja? Eni res ne vidite dalj od svojega nosa. A vi mislite da so ti športniki samo zjutraj vstali in šli na tekmo in zmagali? Gledate samo zaslužke ne pa trdega dela, časa in denarja, ki so ga leta vlagali oni in njihovi starši. Sponzorji pridejo ko si zares dober, pa na žalost jih je v ženskem športu bistveno manj.

Zaslužki ne pomenijo nič; če od tega odšteješ stroške, na koliko prideš? Pomemben je čisti dobiček.

Bravo Nika, zaslužila je ! Pa ne, da je kdo zavisten? Fouš? ;)).

Zasluženo s trdim delom.

Čestitke vsem, ki zdržijo vse pritiske in dosežejo svetovne rezultate, ki nam jih zavida vsaka zelo razvita država.

Dobra promocija in zgled mladim!

Zasluženo. Sploh če bo res, kot sem slišala na TV, bibliotekarka, ji zelo privoščim en dober finančni backup.

Meni se sploh ne zdi veliko v primerjavi z nekaterimi drugimi sporti.

Torej v najboljšem primeru je neto na račun dobila okoli 70 jurjev. V enem letu. Če bo imela srečo bo imela par takšnih let. Res bo bogata. Za celo življenje preskrbljena 🙂

Mater ti jebem 100 pa še malo jurjev evrov je navadna revščina. Dončić tolk dobi dvakrat na teden!

Odgovor na objavo uporabnika
nagrade, 05.04.2025 ob 23:16

Meni se sploh ne zdi veliko v primerjavi z nekaterimi drugimi sporti.

V primerjavi z drugimi športi je to malo. Za ves njen trud in velike uspehe bi si zaslužila precej več. Sicer pa vse čestitke, Nika- za krasne uvrstitve, zmage !

Avtoričini dohodki so zelo skromni, zato ji Nikinih cca 70 jurjev neto predstavlja pravo bogastvo. A na to niste pomislili?

Ja in? Preračunaj ta znesek na vsako uro vloženega dela. Stavim, da je po tej formuli plačana manj kot ti. Ji privoščim vsak evro in ji želim 10x toliko1

No to bo dobila pri nas z njo se bodo slikali in hvalili kot se je Golob slikal z novo zgrajenimi hišami kjer ni država nič prispevala . Si lahko zamislite višino nagrade , če bi bila Nika  američanka , nemka …

Sem mislila, da je vsota mnogo višja, enako za ostale. Njej in vsem ostalim privoščim vsak cent. Vsak, ki je kdaj malo resneje treniral, ve, koliko truda, odrekanj in tudi denarja zahteva šport.

Čisto nič nisem fouš nobenemu.

Koliko dela, koliko truda, koliko odrekanja, koliko izgubljenega časa je potrebno, da prideš do takih rezultatov!

New Report

Close