Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikakor….

Nikakor….

….ne morem trgovine prepričat,da bi prišla k meni!
Torej moram jaz rit dvignit in it k njej.
🙂
Sp

Meni je pa dovolj, če prepričam kako trgovko, da pride k meni :)))

Ah dej Saško!
To sta ja dve fejst poročeni punci,no!
Pravzaprav…..zakaj pa ne!?????
;-)))
Hvala za idejo!
Sp

delita kar čta 🙂

Kar bi jaz rad delal…..se včasih obupno križa s tistim,kar bi rad tisti drugi,s katerim bi rad to delal!
Kapiraš?
😉
Sp

Drimči…te cartam ja…in prav imaš…naj ga tale dva naša “sprevrženca”;)) res serjeta kakor čta,hihihi…midve bi lahko tudi kaj ušpičili…kje siii…???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

stvar je popolnoma enostavna, štacuno odpri:)

sonči , danes se plazim okoli zdravnikov..
do ponedeljka ne bom vedela nič.
ampak ja please dej me še crkljej !!!

razumem , pa še kako…
pravzaprav te zastopim velikokrat :))

Hvala Drimči!
Te imam rad!
Zelo!
Cmoka!
Sp

Da si mi sitna tam pri dohtarjih, mater ej, a res ni nobenega tapravega, da bi te spravil pokonci…čakaj bom res morala tja do tebe, ali kajjjjj?!

Cmoka draga moja…te cartam vedno!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala tebi za tole izjavo.
Razveselila me je danes , zelo !
ob pravem času je prišla :)))
cmoka

izjavljam da sme tukaj :))))

živjo drimči pa.. cmoka 😉

ojla Jani …ful mi manjkaš **

Sonči moj..tkole je to..
Misli človek , da pomaga če jih pozna večina njih v belem . Pa nič od tega !Vsi so isti ):
kar lepo pozabijo nate , ti pa čaki…no ne vsi….eden je še, tega zamorim nazadnje :))

Npr…bubana sem kot zajček , že na oči se vidi , da nisem taprava . Pa mi niti ni poslušala dihanja..diham težko , utrujena sem…vidi se na meni opazna sprememba..pa nič..

tako dolgo tole traja , da me je nekako že začelo uničevati . Zdajle bo več kot mesec dni muk..trpljenja , slabega počutja..izgubljam se in nisem več jaz !
Izgubljam voljo ( nekoč sem imela pogum , ja tudi voljo da se borim ) zdej tega ni več .
Ker nimam smisla , nimam pač tistega v življenju , za kar bi se vse skupaj splačalo..
Ko sem že čisto na dnu , ko komaj še govorim ( a ne smem, ker me govorjenje utruja hudo:)) dobim še porcijo …
In ne , ne tožim ti..le povem ti..tebi…vsem..
včasih ja pride tudi tako človeku..
kako zelo , pogrešam sebe …takšno kot sem bila…
no, pa bomo videli drug teden kaj bodo rekli…

lupčke vsem
dremči
smotan:))

Pol se pa zmigi!
saj ni več v modi,da žabci hodijo k žabam!
;-))))
Cmoka!
Sp

Nekaj me je ganilo v tvoji pripovedi!
Se mi lahko javiš na mail?
Sp

lupčka sp **

Ok…sprejmem tudi to!
Poveš veliko več,kot če bi pisala eno uro na MSN ali mail!
cmoka!
Sp

Bom ti pisala !

New Report

Close