Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Nike ali Mission?

Nike ali Mission?

Kupujem nove rolse pa me zanima ce ma kdo kaj izkusenj z Nike Quest 2..a se mi splaca ponje v Avstrijo al naj vazmem kar Mission RL oz R. Nike bi dobil za cca. 40k…sam nevem a se splaca zdaj a ne?

hvala Lp, Luka

jest ti priporočam NIKE, ker mission niso nevem kaj…vsakega ožulijo na ful, sej mene so, čeprov sem dve sezoni igral z njimi sem se zmeri vsakič mogu met nogo povito, drgač je bla krvava

Ej, Mission so mi ZAKON! Men so ful dobr sedl na nogo, pa nisem imel nobenih problemov. Ko sem jih enkrat obul, sploh nisem vec gledal za ostalimi rolerji, ceprav sem jih prej preizkusil kar nekaj. Poskusi jih dat na nogo, pa bos vidu.

Zdej sem kupil kar Mission..sem že ožuljen do krvi:) ….drugače so super, sam upam da sem ožuljen samo kot začetnik:) novih rolsev

ja no sej zaradi mene zber tiste ki hočeš samo predlagam t Mission.

hokejisti so carji, jst sm pa še bolj!!!

jaz ti tud svetujem Nike rolerje jih mam tudi sam pa so ful dobri

Sam sem sprobal od Mission Vi Detonator….Penetrator…Violator…RMX….in ti lahk sam predlagam da ce se bos slucajno odlocu za misson uzami modele 2001/2002 ker ta novi modeli niso vredni niti scanja.Sva kupla skp se z enim RMX (kao majo nek mortizer oduzadi,ki je en velik nateg) in je cevelj tol v k*** da bl ne more bit! In ce bos slucajno kupavu nove modele si takoj zamenji nete ki drzijo podvozja in cevelj skp z sraufi!!

Drgac pa sm gledu od CCM in se mi zdijo solidni!!

by:masta of rollers!

Najbols in jabl poceni varjanta je pa da si kupis drsalke za 20k in gor namontiras podvozja HI-LO sistem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close