Niki???
Zdej sem mal poročila na Tv spremljal….pa tisti posnetki iz Iraka in tiste ameriške vojaške kredence…mislim tisti vojaki z najmanj 20 kilami cunj,ropotije in še dodatnih 10 kil napuha na sebi……
Mislim….a bi se ti res s takimi smrdljivci dolčkala…..mislim,ko so tako oblečeni na tistem soncu…pa saj to mora smrdet tja do Indije,ko te cape dol s sebe pomečejo!!!
Čist hipotetično vprašanje je blo to!
;-)))))
Cmok srce!
Ne pa ne , črnci pa res ne pridejo v poštev … črni pa ja ;)))
M. je o.k. – do nadaljnjega , saj itak sam veš , kako to gre.
Jaz pa garam ku žvau , pa z gospodarjem sem na smrt skregana , naj se ve !
Razlog ?
Medtem , ko je igral biljard , sem mu ostrigla kobilo. Tako. Zdaj veš , kaki ste dedci. Sovraštvo zarad par konjskih dlak !
Aja – nebesna znamenja. Drži do fula ! Sem tud jaz imela takoj naslednji dan (oziroma še isti večer , tačas ko smo bli na parkirišču ) priliko znova ugotovit , kako drži . Kontrola nad osebno lastnino mora bit ! Hehe …
Še enkrat : LAJ !
Še.
Crna !
Po duši , po teleščku pa še bom , ker se počas odpravljam v solarij .. enkrat te dni .. zdaj moram kazensko skrbet za konjurino , tako da popoldan ni časa. Je gospodar zatulil , da naj si kar rihtam tisto gnusobo , dokler ji griva spet ne zraste ! Hehe … je pa zdaj čisto po gazdarici … črna in na kratko :)))