Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Niki is back …

Niki is back …

… but not well 🙁

No , sem mislila , da bo zajec opravil svoje tajniške dolžnosti in javil , da je boga boga Niki na bolniški. Pa zgleda , da jih ni , ker neki berem , da mislite , da sem mal pohajala in preganjala arabce. Magari !!!
Evo – tako : Niki je prejšnjo nedeljo temeljito popucala stanovanje in ji je stoplo v hrbet. Pa je mislila , da bo boljše , če poje ene par brufenov in gre potem se razmigat na horsa 🙂 Napaka. Zvečer se boga Niki ni mogla niti premaknit in jo je potem zdravnica dala na počivanje do konca tedna. Sej je blo že kmalu boljše , samo Niki je s to svojo zdravnico v dobrih odnosih in gospa razume , da je včasih potrebna počitka tudi duša ne samo telo 🙂 In tako je Niki počivala , mal se je šla dieto (rahlo , neč drastičnega :))) , v perek je pa res že šla v en mali šoping (kar je najbolj pripomoglo k ozdravitvi :))) In potem še na horsa . No , to ni bla glih najboljša ideja za hrbet , ma za dušo pa ja :))) Sej hrbet itak ne bo nikol več okej , ergo …. poskrbimo vsaj za dušo 🙂

In tako je danes Niki spet na dužnosti (bljak) in bo najbrž cel dan ugotavljala , kaj vse ste tu namudrili prejšnji teden , potem pa gre na pogovorne ure za Maško , kar bo spet en šus za živce . Treba je it skor k vsem pr. učiteljem , da jim z gospodarjem še osebno dopoveva (enkrat je probal že ravnatelj) , da ima Maška ene težave , še posebej s hitrostjo in zbranostjo – eni pa so uvedli neke mudre teste , kjer narekujejo recimo angleške številke , otroci jih morajo pa zapisat z besedo in številko. Jasno , da je moja odnehala že pri polovici . Isto je blo pri matematiki – in je pokasirala (sicer samo poskusno) cvek , kar jo je pa tako prizadelo , da par dni sploh ni mogla se učit , ker se ji je zdelo , da je itak vse zastonj , ker ona ni toliko sposobna kot drugi !!!
Doma pa ji gre krasno , torej ….

Ma , Niki je danes mal živčna , obeta se giornata di merda …

Nikita… veselje te je spet brati tuki 🙂 pa četudi maš malo slabši hrbet (ki se zdravi s konji ;))), četudi majo prfoksi nepredstavljive težave z osnovnim razumevanjem človeških potreb….

Lep dan, pa pazi, da se ne zgubiš v vseh štroncijadah naših postov!!!

Jani in ves arabski svet je vesel, ko je Nikitka back :)))

Hvala bogu :))))))))))))))))))

zajček je presneto dobro večkrat povedal, da si na bolniški, uboga in bubkana… Pa tem gmajnarjem ne gre nič drugega po glavi kot samo seks in le izključno seks in so te skoz omenjali, kako v teh dneh samo jahaš…..in uh še huje, da zajček ne ponavlja…joj…joj..
epolig: vse jim lima na seks ( nam, hehe )

Niki, saj veš. Moraš pač it na razgovor in poskusiti objasniti zadevo ponovno. Meni se zdi bolje da to storiš v osebnem kontaktu ti, kot ravnatelj. Bolj zaleže, če le ima učitelj pamet, se pravi razum in srce…
Pa o tem bova že se rekli besedo..
Prenesi Maški moj topel objemček in pozdrav..

Tudi z besedo ni omenil, da ve , da si na bolniški. Ma tuki mi je za obupat ):

.. veš , kako so ?
Prideš prvič k njim in že točno začutiš vibracije – al bo al ne bo !
Vem , da bodo problemi s to od matematike , ker jih je imela že tavelika Eva. Ko sem prvič prišla na pogvorne k tej gospej , me je samo premerila od nog do glave pa še nazaj in od takrat naprej sem vedno čutila neko napetost pri najinih pogovorih . Vedno jih je hotela čimprej končat , medtem ko se je z drugimi starši kar pogovarjala. Na koncu osemletke pa se je prav potrudila , da je Evi znižala uspeh z odličnega na pd. , kar nas sicer ne bi motilo , če ne bi šlo za tako očitno zajebancijo. Spraševala jo je tri dni po celo šolsko uro , nato pa ji je rekla , da ji bo vseeno zaključila tri .
No , Eva je že tri leta na gimnazijji še vedno prav dobra ,kar imam za pridnost in dokaz , da je punca znala VEDNO , sicer bi ji uspeh padel – ravno pri mat.dobiva precej dobre ocene.
Takrat je mojega gospodarja stvar precej ujezila , ker je bila Eva čisto obupana (želela si je biti vseh 8 let odličnjakinja in v to je vložila precej truda) , ta matematičarka pa je mojemu gospodarju zabrusila , da z njim nima kaj debatirati , če mu ni kaj prav , naj se pisno pritoži na učiteljski zbor.
Glede na te pretekle izkušnje sklepam , da bo imela težave tudi Maša.
Sicer pa – bomo videli.
Samo tu pa midva NE BOVA odnehala !!!
BORBA !

he , he , Niki je že bojno nastrojena …

ej ja 🙂 zajček sori, pozabu povedat no.. ne obupat :)))

Jani priznava da ve za Nikitino bolniško, menda od petka al ne :)?

YEEEEEES – šefica je nazaj!!!

Severnica se opravičuje ino milo gleda – kurnk če pa me lbezen daje pa sam na lepe stvari mislim;-)
Pa tooolk sem pošilala pozitivnih vajbrejšn okol – mrbit je pa nucal sam Nikitini dušici – doniš kaj nimam kšnga kiropraktika pr rok da ti ga pošljem.

Z gospodarjem pa le v akcijo. Kaj se pa to prav otroka tkoo sekirat!!!!!!!!!!!! Ma…. ko bi jest čarat znala bi zacoprala vsem tem hlodom in bukvam ki po svetu hodjo eno veliko SRCEEEEEEEE da bi potem delal z občutkom in ljubeznijo. Moja stara mama jim je prilimila full elegantno oznako “škart roba” 😉

Stvari so lahko tako preproste in žal nam se tolikokrat dogajajo žalostne stvari, ko bi bila potrebna zgolj volja in malce človeške topline in predvsem razumevanja so-bitij. Pa se ne damo ne da …..

Trdno verjamem pa da nas vedno nekdo in nekje čuva, tko pred lastno kot tujo neumnostjo. TKOOOO!! Hvala tej nadsili kdorkoli že je ali kakorkoli jo mi mali zemljani poimenujemo.

Včeraj sem prebila po doooooooooolgem času med meni ljubimi ljudmi v prelepi naravi med brinjem, smrekami in nas je spremenjalo sonce celim potom. Vdihavala sem s polnimi pljuči gorski zrak, listje je dišalo in pripovedovalo svojo bit. Kako malo je potrebno da smo srečni in kolikokrat hodimo okrog z zaprtimi očmi polni naših vsakodnevnih tegob in opravkov.
Drvimo okrog in se v naglici včasih pozabimo ustaviti. Postojmo vsak dan za pa čeprav za drobcen trenutek, za hiter a topel dotik….

In spravimo te utrinke globoko in ko pridejo hudi časi nam lahko zopet pokažejo in pomagajo najti pravo pot.

…. vzemi le en dan ki skril si ga tja na srčno stran
pozabil ga nikoli več ne boš…

naa zdej me bodo pa obtožl senti-menti…nč ne de. sevrnica je fajter zato
pa:

z gmajno in s smehom naprej!!!!!!!!!!!!

we are the champions
we are the champions, we´ll keep on fighting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

severnica je zlo žalostna kadar sreča tazga učitelja, bi mu s takim veseljem
privoščila njegovo lastno žavbo pool naj se pa z njo maže…
Pa ni maščevalne sorte in trdno verjame da za vsazga šiba v grmovju raste. Vse se vrača in vse se plača. Življenje nam je dana zgolj na posojo.

Niktki in podmladku pa vse moje C.I.C. – zmagal bomo, samo kdaj – to je pa vprašanje.

:)))))))))))))))))

ko pa mam taaaaaaaaaaaaaaaake punce pa fante tuki:))

P.S. a na severnjake pa še zmeri prsegam – kr je res je res;-)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

good girl’s and boy’s :))))))))))

Jani,
let`s just kiss and say goodbye (for now)
(si slišu kaj sem ti lepo glasbo zavrtela)

P.S. boljš da greva delat – da ne bova brez službe ostala ko si mava toolk za povedat – see you later aligator oki-doki?

severnica ti je tazga cmooooooka pritisnila :))))))))

hm… tale ja pa bla tolk otožna… da jest še vedno rajš ostanem pr Pozitiv vajbrejšan… unih.. norih Idrčanov :)))

No, Jani je zdej že bliz zenita… še mal pa bo za danes mrknil… v temno in oblačno … noč? popoldne? sonce? eh.. sej ni važno, važno da je vl***** pa da bo ura 2 🙂

Cmoka severnici!

važen da je vlažn;-)

ma kakšna otožnost neki (nisi slišu muzke pa tkoooo seksi je blaa……)
taka muzka za volcer;-)

grešne misli o severnjakih me dajejo – kej pa zdaj?

guuuud, gud vajbrejšn ((((((::)))))))))))))

duuuš a je teb tud vročkan ratal???

en vroooč cmoooook Janitu (da je moj, moj Jani pa ne upam reč, zato beri bitvin d lajns- da nov kakšen bzzzzzzzzzzzz spet naokol prletu)

ma veš, zdej jest glih nisem siguren, kero stejšn ti poslušaš :)))) in zato sem verjetno sfalu in nisem slišal .. un kiss pa gudbaj :))))

Jani je tko al tko… od vseh tuki gor, tako da komot lahko napišeš tud moj… sej ne bodo mel kakšnih velikih pripomb :))))))))))))))))))

New Report

Close