Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Niki is back :)

Niki is back :)

Dobro jutro vsem – moji , moji , sem videla , da je nekatere skrbelo zame .
Stvari so povprečno stabilne , jaz na del.mestu , mala še vedno doma – ampak je z njo gospodar , ki se je losal dosedanjih družabnikov in gre popolnoma na svoje … no , bomo videli … fullll se je dogajalo pri nas te dni :)))

Sp, sonce moje , hvala za vso skrb in za vestno prenešene pozdrave !!!
Lupčka si zaslužiš , najmanj :)))

Nikiti spet dela gsm , službeni telefon pa sploh, hja , kaj čemo , tako je to … ;)))

Niki … welcome back … !!!!! Smo te greškali!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Niki!
Ti si pa ta druga,ki mi je danes polepšala dan!
Cmoka in se slišiva!
🙂
Sp

Se slišiva en klinc , vsaj danes ne !
Jebela , so mi ravnokar posračkali dan – moram na enega uvajalnih seminarjev , ki so nam jih spet napovedali za splošno večjo razgledanost – in to do štirih :(((

Pa glih danes !
Se javim kaj vmes , če bo šlo , porkiš ja … ma kaj mi je treba tega večnega učenja …

Tebi ga ni treba več,saj imaš faks narejen….oni,ki predavajo rabijo od česa živet!
Prodajalci megle!
Zdrži!
Sp

Niki…poljubček…sem te tudi jaz greškala, da veš…ne samo Sp…ampak je pač tako, da imamo vsi vedno nekaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

niiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiii ja pa kje si ti zgublena dusa a

te pogresam :)))

cmoka

/

Danes pa ne kapiram NIČ !
Ko da bi govorili kitajsko !
Mar bi me pustili v miru 😉

Sonči , a se bova kaj slišali :)))

Vitkec , kako si ?

Pogrešam pa tudi razota (čeprav zgleda kot da bi se me bal 😉

… pa moram počasi nazaj , čeprav od tega ne bo nobene koristi …

ja niki kaj se nas bojis al kaj,da spet gres:)))

/

Ojla , Bgv , kako si ?

Hehe , a si kaj videla fotra te dni ?
A je kaj komentiral jahanje na mojem konjičku (na pikniku v petek popoldne :))))

Kdaj se pa medve kaj dobiva,da ne bom samo tatiča gledala ?

nikita YO YO YO ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close