Nikica kje si, moje telo , moja odločitev si vpila !
siol.net/novice/po-porodu-lahko-dobite-do-30-tisoc-evrov-kazni
“Po porodu placenta več ne obstaja, zato se z njo ravna kot z odpadkom, za katerega veljajo splošna pravila o ravnanju z odpadki. Za kršitelje pa so določene globe v višini od deset do 30 tisoč evrov,” pojasnjujejo na ministrstvu za zdravje. Dodajajo, da se predvsem zaradi zagotavljanja zdravja in varnosti porodnic in otrok placente ne izroča. Mame, ki želijo pravico do placente, pravijo, da se jim kršijo pravice in da gre za velik udarec za slovenske ženske.
Moje telo , moja odločitev, posteljica je last ženske v kateri je zrasla, mar ne Nikica kovaćeva ?
Anonimno 9202, 21.11.2024 ob 10:32
Res me zanima zakaj vam gre enim ta ženka tako zelo v nos. Predvidevam da imate določene svoje težave, pa morate stres potem usmerit nekam drugam oz. v nekoga drugega 🙂
ONa je trojanski konj.
Se ti zdi prav da taki ljudje ki lazejo, so mizerni, kr eni, po domace povedano gnoji dobivajo medijski prostor. Taki da ti govorijo? Taki ki nimajo nič za pokazat?
A niste pisal da gres v zapor ce v rusiji javno govoris o feministicnih staliscih.
Kako lahko njo poslusate?! Ves zakaj? Ker ste budale. Tepci. Goveda brez pameti.
bozomon, 21.11.2024 ob 10:38
ONa je trojanski konj.
Se ti zdi prav da taki ljudje ki lazejo, so mizerni, kr eni, po domace povedano gnoji dobivajo medijski prostor. Taki da ti govorijo? Taki ki nimajo nič za pokazat?
A niste pisal da gres v zapor ce v rusiji javno govoris o feministicnih staliscih.
Kako lahko njo poslusate?! Ves zakaj? Ker ste budale. Tepci. Goveda brez pameti.
Po moje je precej bolj problematično to, da imaš ti dostop do neta.
bozomon, 21.11.2024 ob 10:42
Ja, fukaj se okoli pa delaj splave. To je tvoja pravica. Tako kot tudi da ješ drek. To je tudi tvoja pravica. Noben problem z istim spolom občevat ali pa kar z živalmi. Ja. To vse ti bo koristilo. Vid mene zahojenega.
Še en dokaz, da si primitiven človek!
Več raje ne napišem.
zato, ker s svojimi akcijami vedno stopa na žulje določenim ljudem. SDSu, trenutno jo imajo na tapeti zdravniki, ker se je začela angažirati proti vse večji privatizaciji zdravstva. in se je v trenutku našlo 15 zdravnikov, ki imajo ogromno povedat čez njo
SDS jo ima v želodcu, ker jim je preprečila uveljavo zakona o vodah in ker je dosti pripomogla k temu, da so izgubili prejšnje volitve.
SDS pa ima milijon podrepnikov brez ene možganske celice, katerim je potrebno pokazati samo sliko in reči fuj fuj, pa se bodo vžigali….
pa na koncu zato, ker je ženska, ki si upa javno povedat, kaj misli. ljudje takih žensk ne marajo kaj preveč.
še en dokaz, 21.11.2024 ob 10:51
Še en dokaz, da si primitiven človek!
Več raje ne napišem.
PA reko sam nooo. Jaaa. Govna jedi. Kontrolirat te hočejo s tem ko ti prepovedujejo to.
Nemoj ti u crkvu. Haj ti u disko. 😉
😏😈
Ona je podtaknjenec in nič drugega. Da vam hoče mozak to konzumirat… kako to? Ves zakaj? Ker ste kratke plitke pameti.
No poglej vas… problem je kao ker mam dostop do interneta. Argumenta ni. Sam utisala bi me. Ker?
Nemo. Prizadeto. Oholo. Vi ste te ta objestni.
Čebela_adela, 21.11.2024 ob 10:52
zato, ker s svojimi akcijami vedno stopa na žulje določenim ljudem. SDSu, trenutno jo imajo na tapeti zdravniki, ker se je začela angažirati proti vse večji privatizaciji zdravstva. in se je v trenutku našlo 15 zdravnikov, ki imajo ogromno povedat čez njo
SDS jo ima v želodcu, ker jim je preprečila uveljavo zakona o vodah in ker je dosti pripomogla k temu, da so izgubili prejšnje volitve.
SDS pa ima milijon podrepnikov brez ene možganske celice, katerim je potrebno pokazati samo sliko in reči fuj fuj, pa se bodo vžigali….
pa na koncu zato, ker je ženska, ki si upa javno povedat, kaj misli. ljudje takih žensk ne marajo kaj preveč.
ZAkaj pa ne gre na volitve da se vidi kolk ljudi je takega mnenja? Kolk ljudi bo dalo glas temu? Ne pa da se financira iz Bog ve kje. Ona je na sorosevi placilni listi.
Lepo je to Bog uredil. Zadnjic je nekdo napisal “prisilna poravnava”.
S tem… takega mnenja… s takim pocetjem… rabiš lekcijo. Rabis mal po usesih. Malo hladnega tuša kot za dedzala v izraelu. Rabis malo laznega mesijo da se malo strezniš.
Jaaaaa. To… nika. To rabte. Samo za njo pejte. Tooo!
bozomon, 21.11.2024 ob 11:04
ZAkaj pa ne gre na volitve da se vidi kolk ljudi je takega mnenja? Kolk ljudi bo dalo glas temu? Ne pa da se financira iz Bog ve kje. Ona je na sorosevi placilni listi.
Lepo je to Bog uredil. Zadnjic je nekdo napisal “prisilna poravnava”.
S tem… takega mnenja… s takim pocetjem… rabiš lekcijo. Rabis mal po usesih. Malo hladnega tuša kot za dedzala v izraelu. Rabis malo laznega mesijo da se malo strezniš.
Jaaaaa. To… nika. To rabte. Samo za njo pejte. Tooo!
volitve?
so bile
referendum? ji je ratal.
napiši eno stvar, ki jo je ona dosegla, pa je bila direktno v tvojo škodo, če moreš.
Zakaj v parlamentu ne zastopa vasih stalisc? Ker tko je lahko mutivoda. Kar je.
Upliva na trg parjenja. Piše jeftino je ono za štó su se prodali kad bi samo znali.
Za drobtinice ona dela škodo za tri kolena. Ko bi vsaj kradla. Bi bilo manjse zlo.
To kar ona predstavlja, za kar se zavzema tebi ne koristim
Halo pa jebejo vas politiki, nategujejo vas, lazno nado vam dajejo, nika vas bo pa rešla?🤣🤣🤣
Niso te vasi argumenti trdni. Kratkog vjeka. Vidis vi se mojih niti lotit nocete… samo cak. Rez. Ona bi meni cancel. Kar utišat. Hh🤣🤣
Morjo bit super vaši ocetje… ajde ti ćero svojim putem… radi sta ti pase…
Kaj pol?
Boljse z ocetom do cerkve pa nazaj in doma cepet al to kar se ti servira?
Jah zna se.
Sirčka na kakem veceju. To je zdej na voljo. Bolje to vzet.
Ne ne ne. Il kako treba. Il nikako!
No poglej kako zgledate.
U ŠTALU STOKO!!!