Nikita
ker se mi zdi za kaj (zakaj) ga rabiš, vem, da ne bo jezna, če ti ga povem:
[email protected]
srečno in zdravo, ježek
Bemo Johanka pred tabo pa res nben ni varn..in kaj ce Niki to ne bo po godu???…Upam, da bo vse okej..ker je ježek itak eno cudovito bitje..dobricina..in mislim..da ga skrbi za naso Niki..Upam, da je to to..in ne vse drugo..kar se je dogajal pred casom.
Veš, tudi jaz se vedno razveselim starih znancev. Kako sem, ti pa težko odgovorim, ker pač sam ne vem.. Po poročanju POP TV iz Celja bi moral biti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mrtev, po RTV LJ pa 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Za zavarovalnice vec ne obstajam, jaz pa sem še kar precej živ! In se kotalim in borim.. Lahko delam neomejeno, tudi razna sevanja krasno prenašam.. Dokler bo šlo.. Jebiga, život je takav!
Čak mal, bi rekla NIKI! Ma ne mi rečt, da nisi med tem nic več poslovno poskusil? Hmm, kaj pri vodnem čudežu ne moreš zraven? Garazna vrata- trenutno me jebe Marantec-ov daljinc….., veš kaj o njem?
Seveda, ti želim, pa res od srca, najbolj veseli december… Naj ti KAPNE!
SREČNO Štumpi,
Hely, zame ste VI vsi krasni ljudje: Ne zelim, se manj pa morem sodit kaj ste imeli med saboj tu spodaj in tam zgoraj! Jebiga, kje so tiste skrite stezice, ki so nekdaj bile? A. pa je meni pred nekaj leti prva odprla svoje srce in prva ponudila roko pomoči.. Za to sem njen večen dolžnik in želim, da to vzamete na znanje…