Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikita

Nikita

Prosim za mail, kjer je dosegljiva.. Sluzben me ne zanima.. Hvala v naprej!

SREČNO!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

opsssssss……prvo boš povedo, zakaj te naša nikitka tak bega……

leta letijo - iščem stevardeso.....

ker se mi zdi za kaj (zakaj) ga rabiš, vem, da ne bo jezna, če ti ga povem:
[email protected]

srečno in zdravo, ježek

Midva s frendom veva vse o naši Niki!Sam se boš mogu najprej ti mal odpret….pol lahko dobiš marsikaj!
😉

Ti pa tud morš vse zblebetat!
🙁

Pa so mel mene za babo.
😉

sej napol si baba, sej veš……. ne tajit ženske v tebi! ;))

biti ženska je lepo, ija ija oooooo

Najbrž,da je res najlepš,ko daš tace narazen…?
😉

Bemo Johanka pred tabo pa res nben ni varn..in kaj ce Niki to ne bo po godu???…Upam, da bo vse okej..ker je ježek itak eno cudovito bitje..dobricina..in mislim..da ga skrbi za naso Niki..Upam, da je to to..in ne vse drugo..kar se je dogajal pred casom.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ha, a pred tabo smo pa varni, aaaaaaa? ;))

Ti paa tud v vsakem turnu že rakete vidiš!
;-)))

to pa vedno..moj gobec res klobasa..no moje roke tipkajo..a kar je moje..je moje..nc bat..mala moja!!!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ko raketa izleti..je prepozn;))

Saam turn pa še vedno na istem mestu ostane!
😉

japaja..turn se porusi zrusi..ko ga zadane raketa..haha…;))

Pejd se solit…al pa po gmajni gonit!
;-))))

OOOOOoooooooooooooooo,,,, kdo se je pojavil po tolikem casu
Pozdravljen
ko boš imel kdaj cas se oglasi

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

evo nagonila sem se..no nalaufala…in nenene..solno kopel mam zvecer na vrsti..zdele se grem pa rolat..ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hvala, Hely. Mislim, da A. ne bo jezna.
Vse lepo in dobro tudi tebi!

Razo in Sprevrzenc, me zelo veseli, da veliko vesta o Nikiti in da varujeta njene skrivnosti. Niki to zasluzi. Zares pohvalno in kar tako naprej.

Imajte se lepo,

Bok stara kljuka! Tudi o teb se nic kaj veliko vec ne slisi in bere.. Upam, da ti vsaj biznisi lavfajo kot treba..

Vse dobro ti zelim,..

Sp… samo pojasnilo… ježek je naš stari znanec.. na našem forumu in eden od ustanoviteljev Tjavendana.. tistih pregnancev iz foruma Srednja leta – poznejši forum Življenje ah to življenje ali nekaj podobnega.

Lep dan tebi in vsem ostalim na forumu.

Jani

prav vesel sem te , ker si se javil , kako si pa ti ???

Pri meni je vse po starem , BTC in garazna vrata,….pa da ti ne govorim , še veseli december ,hahahahhaa
vec ga pijemo , kot pa v resnici delamo

se še kaj oglasim ,

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

jst tud mislem, da A. ne bo jezna… zna bit pa kedu drugi jezen…. ma se ne bomo sekirali za tu….

imej se lepu in po-zdravljen bodi

Veš, tudi jaz se vedno razveselim starih znancev. Kako sem, ti pa težko odgovorim, ker pač sam ne vem.. Po poročanju POP TV iz Celja bi moral biti 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mrtev, po RTV LJ pa 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Za zavarovalnice vec ne obstajam, jaz pa sem še kar precej živ! In se kotalim in borim.. Lahko delam neomejeno, tudi razna sevanja krasno prenašam.. Dokler bo šlo.. Jebiga, život je takav!

Čak mal, bi rekla NIKI! Ma ne mi rečt, da nisi med tem nic več poslovno poskusil? Hmm, kaj pri vodnem čudežu ne moreš zraven? Garazna vrata- trenutno me jebe Marantec-ov daljinc….., veš kaj o njem?

Seveda, ti želim, pa res od srca, najbolj veseli december… Naj ti KAPNE!

SREČNO Štumpi,

Hely, zame ste VI vsi krasni ljudje: Ne zelim, se manj pa morem sodit kaj ste imeli med saboj tu spodaj in tam zgoraj! Jebiga, kje so tiste skrite stezice, ki so nekdaj bile? A. pa je meni pred nekaj leti prva odprla svoje srce in prva ponudila roko pomoči.. Za to sem njen večen dolžnik in želim, da to vzamete na znanje…

New Report

Close