Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikita

Nikita

Hely, zame ste VI vsi krasni ljudje: Ne zelim, se manj pa morem sodit kaj ste imeli med saboj tu spodaj in tam zgoraj! Jebiga, kje so tiste skrite stezice, ki so nekdaj bile? A. pa je meni pred nekaj leti prva odprla svoje srce in prva ponudila roko pomoči.. Za to sem njen večen dolžnik in želim, da to vzamete na znanje…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Ufa!Prehitro se odpiraš!
Imej v vidu,da smo tu v glavnem zajebanti, ki pa smo največkrat pojebani!
Drži se!
😉

To me je pa začelo zanimat!
Vsaj kdo,ki je prnesu kaj druzga sem v kletko!
🙂

Ja, če te res zanima; Štumpijeva JAJCA so bila pred leti resno ogrožena! Mu jih je hotel en pravovernik Gabriel kar FIZIČNO odtrgat.. V bistvu so njegova jajca temelj TJAVENDANA! Bil je to frontalni spopad ortodoksne miselnosti proti svobodoumju prfuknjenih!

Ja, res malo poznavanja zgodovine ne škodi! Če ne moreš verjeti, pa raziskuj!

SREČNO,

He,eh, hehe. .Kot pravi zgoraj naš bratranec M. Pupin: “Nobena stvar ne naredi človeka srečnejšega, kot njegovo prepričanje, da je naredil najboljše, kar je mogel.” Tu ne gre za blef, niti za kakršno koli odpiranje. Ko stopiš pred giljotino, obstaja le še kruta realnost! Ma, tudi jaz sem zajebant, samo za jebanje nabrž nimaM več veliko časa… Ali pa morda, le kdo to VE?

To so daljinci od Hörmana, žal ne originalni , ampak vedi da so še na zalogi , sam cena je okoli 11.000- sit. Teh dalincev se ne da resitirat.
Jaz jih nimam na zalogi. Bi jih pa imel (mislim) Hörman Petrovce .

Ma pust daljinca , zdravje je važno ali ne ??
pozdravcek !!

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ja, imas prekleto prav. Ocitno veliko ves.. Ko si zdrav imas tisoc zelja, ko si pa bolan le eno..

Vseeno hvala za informacijo o daljincu.. Saj se dela. sam je veckrat padel na tla.. In si vec ne predstvljam odpiranja vrat brez njega…

Drž se in še se beremo, ko nanese..

New Report

Close