Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikita bo neki povedala …

Nikita bo neki povedala …

… namreč to , da je kar vesela , da imamo nove člane :))))
Nisem še prebrala vsega , kar se je tu ustvarjajo včeraj in danes , moram rečt , da če bi bili plačani od besede , he , he , bi bli na sofort miljonarji :)))

Torej , dragi tanovi – tu velja nekaj pravil , ne vem če ste opazili , se stran dolgo nalaga , še posebej . če je veliko replik . Zato imamo nekateri navado , da prvih nekaj vrstic krajšamo , da se dajo prebrat , čeprav teče tisto “zbiram sporočila” – ali nekaj takega:)
In seveda , ko gre tema v večje razsežnosti , jo prekinemi in nadaljujemo kot novo 🙂

Druga stvar so niciki.
Mi tastari so imeli na drugij forumih tudi druge nicke. Pa smo nekateri dobivali gnojnico na glavo , grozilne , zmerjalne in zeloooo žaljive nicke – zdej , če povem , kako se je poimenovala gospa , ki je bila najbolj dejavna v to smer , he , he , mi bo mogoče ena tanova zamerila , ma bomo sčasoma že pojasnili – namreč bila je “Angel” , mi pa smo ji rekli Angelca :))))
Ta je bila RES huda in ko naletimo na kaj , kar diši na angele in podobno perjad , dobimo kar mal preganjavice in ortikarije :))))
No , in tako smo vsi zamenjali nicke , ko smo se preselili sem , se pa včasih še spomnimo tastarih in si kaj povemo tudi pod tistimi imeni (recimo Pepi , Sašo je bil prej Sašo in tu Brus – ko brus , no 🙂 – zdej je pa spet Šaško , pa tudi Jani je imel eno hudo preobleko , s katero nas je vse potegnil in zabaval za 1.april . Vsega tega se z veseljem spomnimo , vi se bosta pa kar hitro navadili in zapomnili te reči , saj si mislim , da niste glih po župi priplavali 🙂

Tretje – priljubljene teme tu so SEKS , SEKS , SEKS in HRANA ; HRANA ; HRANA … mene pa zelo razveseli še kaka temica na račun uniform (obožujem uniforme , mislim skupaj z vsebino , he , he … posebi tiste maskirne , pa spod oprijete črne majčke , pa mišiceeeee , uhhh , pa jasno , kak kalašnikov ali plamenobacač mi tudi pride kdaj pa kdaj na misel , ko pomislim nakako mei “drago” osebo :))))
Da o kojnih ne govorimo.
Sicer pa je tema “jahanje” hvaležna v več različnih pomenih ;))

Okej , da ne bom predolgo – mislim , da z udomačitvijo ne boste imeli problemov , sicer pa se vsi srečujemo tudi na “življenju” ali pa “srednješolcih” , recimo ….. aja , pa tud tam na “mladih in seksu” si včasih privoščimo kako , saj je nesporno , da imamo kar nekaj sladkih izkušenj več kot oni , he , he …:)))

Allora, Nikita vas je vesela !

Lepo si to povedala in hvala za (prirejeno) dobrodošlico s tvoje strani, ki jo je včeraj izvedla (se mi zdi, da zajček..ne me mlatit, če sem falila)

Skratka, tanovi se imamo dobro v vaši družbi..se nas pa poloteva panika glede stvari, ki si jih zgoraj omenila (dolžina postov, nalaganje, ipd), ampak, resnično UPAM, da Lara in Romana in Majči (če sem koga spustila, plizz..spet ..)ne bosta izgubili volje..

En šit je, da te namreč zjutraj ta škatelca ne prepozna, da si moraš izmišljat nov nick, geslo in podobna jajca..ampak..saj bo šlo..vsak začetek je težak.

Mimogrede: kaj si jedla včeraj dobrega pri Kitajcu?

Hvala za dobrodošlico. Kar se pa uniform tiče sem pa tapravi.

Štromarska obleka in prvo orožje: fazenbrifer ha ha ha :o))

Uh, madona Nikita evo :)))

Evo kaj?

Spet bo lohka enga u verige okovala :))))))))))

Veš, ona je hujša kot Gaia in jaz :)) uporablja še bič :)) vprašaj jo, hehe..

Si pomislila, da mi je to mogoče všeč?

Vidim, da se človk lahk tuki res dober počut…. hrana, sex pa spet hrana in še en sex :))))))))

Ha, ha, kull..
samo sama imam raje bolj nežne prijeme :)) Gaia tudi !
Uh, seba, haha..

Po jedači je treba tut pridobljene kile dol metat ha ha ha s sexom :o))))

Sej sem se prej samo hecal. Tudi meni nežnost veliko pomeni. Grizljanje ušesk, obdelava vratu…

Opa !
Lepo !

:))) in to je lahko najprijetnejši način za ohranjanje tako teže, kondicije, dobre volje, pa še česa….. in oj, dva imata nekej od tega 🙂

Eden pa minus. Grejo beljakovine….

Ha ha, nostalgija? :o))

LUMP !

nisem nič rekla :)))))))))))))))))))))))))))

:))) mora bit minus, kaj b pa s kopičenjem takih količin beljakovin v teleščku?

simpatična je tale bunny, ni kaj.

salmonela ha ha ha

Kot ti zjutraj, sem zdaj zafarbala jaz !
Enako tudi ti !!
Zdaj pa res, res grem….

Ja, le pojdi, le pojdi. Ti bo časa za plan zmanjkalo. ampak ne pozabi. Rekla si, da mi ga boš povedala. Jaz čakam

… se mi je zapisalo gori – recimo uno , da smo dobivali žaljive nicke , he , he , sem pa mislila MAILE , kar direkt so nas zmerjali 🙂
Ma , pustmo zaenkrat , če te bo zanimalo , ti bom že kaj več povedala , ko bova šli na kofe.
Zdej – ko sem včeri gledala poročila , hja , ne vem , a naj mi bo žal , ker danes nisem v Pragi ( tu mislim , na vse tiste uniformirance , ki danes SIGURNO šlatajo sumljive turistke 😉 a naj bom vesela , ker sem prišparala kup denarja , pa je bil pol gospodar zato bolj radodaren (imam eno novo ogrlico za vratkom :))))))

Uhhh , Gaia , pri Kitajcu je pa bilo : involtini primavera (njaaaami) , potem pa riž s curyem (vmes miceni koščki šunkice , grahki in jajček) , vitello cinese piccante , maiale con curry (anche quello piccante 🙂 , pa še navaden bel riž , pa kitajsko pivo – potem pa itak nisem zmogla več!
Je bilo zato treba prec na konja , me je sicer mal močilo , ampak za šlank stegenca pa naredim (skoraj) vse 🙂
Tako , da je Niki danes malček razštelana (ni jahala že par tednov 🙁

Zvečer pa je Niki udarila še po enmu argentinskemu vinu (sicer ne pije nič drugače kot Gaia) , je imelo spoštjivih 13 gradov in je bila zato Nikica mal mehka , he , he …

Ecco , zadovoljni ?!
A bomo zdej o hrani ali o seksu ( čeprav bi mogoče jaz kaj povedala Sebotu , če se že hvali z uniformo 😉

he, he šefica kot šefica, jahanje, sek.anje pa hrana……doniš…
…da bi ona pozabla na uniforme:))))

dober dan ta starm&ta mladm , sent ju ol pozitiv vajbrejšn-jaap

je kdo danes pogledal nebo nad Ljubljano? – jadra en jegrmajstr in en jupol (baloni). Pa zdej ne vem al moraš jegrmajster zlit u jopol da pol ornk farbaš ldi naokol…. In ne vem kdo zdej koga spet jaha;-)

Jest nepopravljiv optimist pa napenjala očke če kje še kakšen bankovec tudi leti, ali pa kakšna coprnica da me mal nauči coprat – jaap

Pokorno javljam da ni bilo na obzorju videti nobene uniforme niti nobene ukrajinke-tko

Pa bojda kar dobro vidim (kadar sploh kej gledam naokol-itak)

Ob vsej tej hrani in sek.anju v gmajni sem postala lačna od vsega hudega imam spet grešne misli – pa nobene se ve rnjakove hlače okol ne letajo…

ziher je za neki dobr – če druzga ne ti mal kri kam udari(((::)))))
(men v lička -kam pa vam… pa jest ne vem)

prjadram naokol – grem ček avt če še kdo mim leti;-)

C. I. C. (prevod za ta nove = Cmok Iskrica Cmok
S.O.S = Severnica Objema Svet (spet)

New Report

Close