Nikita je žalostna …
… res je , ker mi je včeraj šel mail v maloro , posledica pa je , da ni nikjer več vseh tistih (meni ljubih) pisem od Pepija , Jane , Janija … ostala so mi (hvala Bogu) samo Marijina , ker sem jih še pravočasno shranila v poseben predal.
No , in tako sem si skreirala nov poštni predal glih tam kot Antonio (moj , moj , mi je dal dober nasvet 🙂 in zdaj vsi lepo počakite , da dobite naslov , Janija recimo , pa prosim , da mi na mail odgovori , da vidim , če dela obvestilo na Gsm, da imam pošto :)))
Nikitka je drugače za navrh vsega še v začetni fazi prehlada , bljak
tooooooolk potrudla in ti napisala celo štorijo kej ji oni dan ni bilo gospod čas na voljo….doniš…
Ma ne grem še enkrat pisat-jooooooook.
ma ziher je tud to blo za neki dobro, bo treba u živo povedat ne de:)
Čajčk, limono, šnopc pa kovt, pa sek.at pa eno eterično kopel pa boš jutri ku nova.
Cmoka zdravilnga ne de
:)))))))))))))))))))))))))
se men kr zdi u kero smer veter piha – kr se pohvale tiče ne de;-)
joooooooj, ne morem še enkrat moje dvostranske mojstrovine skup spravt, ker sproti delitiram – jeb… petokolonaši so na delu (Big Brother ne de)
ma ja mam en uržah več da te v živo upecam ne de
Pacmakam vornih (zanalašč ku šefi ne marajo če se kdo “slini”)
… kaj je adludna , ne zastopim pa , zakaj .
Mariči , včeraj sem prebrala , koliko pomeni ljubezniva beseda ob pravem času , pa da ima to moč , da še tako adludnemu človeku čisto čisto malo dvigne voljo do …. priljudnosti 🙂
Torej – Mariči , saj veš , da si močna , da zmoreš še kaj drugega kot premagati adludnost … recimo premoreš eno veliko zalogo smeha in energije , da se upreš down situaciji … če pa ne bo šlo , pa počaki do , recimo , 7.2. pa te bom malo pomojčkala in pobožala , pa si bova kaj pošepetali , pa srknili iz unih taogretih (bom pazila , da ga natakar ne razbije 😉 – pa se boš spet smejala , a prav ?!
A bomo , me ženske ?
Nikitka bo zbirala prijave ( pa severnica ji bo pomagala ;))