Nikitina NOVA hladna čokolada….
Mišon , tolko da bo jasno – z lahkoto ti verjamem , ker imam tudi jaz NAJRAJE tisto grenko , črno , herrenschokolade , po možnosti brazilsko , pa tudi tiste iz Ghane (Afrika) so odlične.
Ploščica mora biti tanka !
Dobra pa je tudi grenka čokolada z lešniki :)))
Drugače pa ima Nikitka raje kot sladkarije pršutek , njammmmm :))))
He , he , Jani – STARA čokoladka je že yesterday story , mi jo je uspelo postrgat dol s papirčka in pojest . NOVA čokoladka pa je še v papirčku , ampak varno spravljena na hladnem.
Toblerone pa zato , ker sem jih dobila polno vrečo od bratranca , ki jih pakira in to tiste micene , primerne za v torbico – namesto bonbonov :)))
Drugače pa Nikitka NE MARA sladkarij – z izjemo štrudla , ki mora bit domač , kiselkast , skoraj brez sladkorja !
No , pa včasih kakšen res dober , ne presladek sladoled – evo , Mišon , spet sem se spomnila , da sem ti še nekaj dolžna ;)))
Uhhhh , je blo podrobno ….
No, končno! Ma sem bil firbčen… zakaj Nova hladna čokolada.. da pa je to jesterdej stori…. no jest mam rad stare filme, pa staro musko pa tud stare zgodbe, ker pa ste bili včeraj mučos pridni….. me pa ne čudi da sem sfalil poanto te čokolade :))))
Jani prisega, da mu čokolada, pa nej bo stara al pa mlada… nova al pa…. stara :)))))))) n’č ne pomeni. Če jo že.. ne izbira… mislim čokolado, da ne bo spet kej.. a ne Pandica :))))))))))
P.s. cmoka puncam!!!!
Da razložim point !
Kadar je šefica besna, hoče jest čokolado. No, in včeraj, je šefinja iskala zajca ( tako me imenuje, ko je besna name, bog ve zakaj ), medtem, pa se ji je stopila čokolada. In potem je pobesnela. Na mailu mi je ozmerjala vse vrste jedilnih in nejedilnih čokolad sveta, ker se ji je ena medtem, ko me je iskala stopila. To je bilo to !
In zajček, moder in bel, se je modro potuhnil…..