Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Niko Kovač varuje ” varnostnik ” oborožen z nožem.

Niko Kovač varuje ” varnostnik ” oborožen z nožem.

Se strinjam s Kokošmom, taki so tudi nam ženskam všeč. Moški v pravem pomenu besede.

Odgovor na objavo uporabnika
Najbrž že je, 16.11.2022 ob 15:19

daisycutter, 16.11.2022 ob 15:13

Mene pa že mesece zanima, kaj je ta Nika naredila takega, da si po mnenju trolov zasluži take napade, kot jih vidimo tukaj in po medijih. Samo to, da je velikemu vodji antipatična? Se kaj? Dejte mi naštet razloge, zakaj se horda impotetntih dedcev znaša nad eno punco.

Kaj je torej njen “greh?” Konkretno.

Najbrž že je, če se nanjo vsuje na tisoče komentarjev, kot sama pove, kaj misliš? Nič ne misliš, ker ne ločis niti tega, da je razlika med tabo in njo, ker se je sama postavila za javno osebnost, ti si pa individualno zavoženo gobezdalo in še to skrito pod vzdevkom. Torej jo bodo tudi obravnavali in komentirali kot javno osebnost in ne nujno pozitivno, ce je ne dojemajo kot pozitivno.

Bio samo napisal “nimam odgovora” in bi bilo, se ti ne zdi? Ampak ne, ti bi na mestu padel mrtev, če v kakšnem postu je bi napisal žaljivke.

Najbrž že je, 16.11.2022 ob 15:21

Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 16.11.2022 ob 15:19

Pa še dodatno so ti impotentni dedci jezni, ker ne zgledajo tako kot ta varnostnik, da bi imeli vsaj šanso, da jih katera pogleda.

Pa daj spelji se gravž defektni. Ne rabis bit v vsaki temi in v njej nabijat o homoseksualnosti. Imej eno temo, drugje  pa daj ljudem mir.

Jah kaj morem, če je pa tak možat in preprost fant kot so meni všeč.

daisycutter, 16.11.2022 ob 15:35

Bio samo napisal “nimam odgovora” in bi bilo, se ti ne zdi? Ampak ne, ti bi na mestu padel mrtev, če v kakšnem postu je bi napisal žaljivke.

Ta prava se oglasa.

Če se prav spomnim je s pootročenim glaskom ta kovačeva v solzah na tv izlila, da je bilo v enem dnevu preko 70 tisoč negativnih komentarjev o njej.

Kaj boste zdaj jeznorite in zlobne zavoženke kot si ti? Boste vložile zakon, da smejo ljudje o določenih osebah samo lepo mislit?😁😁😁

Glej replika, 16.11.2022 ob 15:47

Če se prav spomnim je s pootročenim glaskom ta kovačeva v solzah na tv izlila, da je bilo v enem dnevu preko 70 tisoč negativnih komentarjev o njej.

Kaj boste zdaj jeznorite in zlobne zavoženke kot si ti? Boste vložile zakon, da smejo ljudje o določenih osebah samo lepo mislit?😁😁😁

Dej viharc, če nimaš odgovora na vprašanje enkrat v življenju goflo drž.

daisycutter, 16.11.2022 ob 15:54

Dej viharc, če nimaš odgovora na vprašanje enkrat v življenju goflo drž.

Ne zmerjaj ga ti možača. On je vsaj pravi moški. Zato je tudi všeč nam pravim ženskam. Kaj pa ti veš o pravih moških? Si že kdaj bila s pravim moškim?

Freda Dolenšek

meni samo to ni všeč da se je prodala amerikancem, moti me pa niti ne.

Pojdi 40 kil kolerabe v košu nosit 12 km, kot praviš da je vsak dan tvoja mama. Zagotovo ti bo pomagalo, da ne boš imela  več potrebe noret po monu.😁

Me zanima, kaj bi ata Janez rekel, če bi tako po medijih in internetu vlačili  njegovo NIKO. Tisto ultra sposobno, k jo je vozil s sabo po svetu kot PV in ji zrihtal službico na ljubljanskem plinovodu, čeprav sam bog ve, kaj ima to zveze z njeno izobrazbo!

Da ga ni sram! Punca je še mlajša od njegove Nike, pa se stari ded tako spravlja nanjo.

Ej replika, 16.11.2022 ob 16:10

Pojdi 40 kil kolerabe v košu nosit 12 km, kot praviš da je vsak dan tvoja mama. Zagotovo ti bo pomagalo, da ne boš imela  več potrebe noret po monu.😁

Viš, ko si še kozlarij ne zapomniš prav. Ni bla koleraba, ni bla moja mama in ni blo 12 km.

Pejt raj spat.

daisycutter, 16.11.2022 ob 16:15

Viš, ko si še kozlarij ne zapomniš prav. Ni bla koleraba, ni bla moja mama in ni blo 12 km.

Pejt raj spat.

Ma ja, od hudiča si stara zavoženka, jezna na cel svet.😁😁😁

Res je. Kaj pa ona ve kaj je trdo delo. Jaz sem sama, ko so me ponoči pustili dežurno v službi upravljala celo hidroelektrarno Dravograd! Ko sem bila pri Viharnemu doma sem bila čisto navdušena kakšen krepak moški je to. Vse je pokosil naokoli kot bi mignil. Sva šla ribe lovit in je ujel nekaj postrvi, da sva jih pripravila in spekla na ognju ob reki. Nato ko je padel mrak sva se ljubila na odeji, ki jo je razgrnil in ogenj naju je grel. Če se samo spomnim njegovih močnih rok, ki so božale moje telo, oh uhhh..

zaljubljena Freda

Nika in Nika, 16.11.2022 ob 16:14

Me zanima, kaj bi ata Janez rekel, če bi tako po medijih in internetu vlačili  njegovo NIKO. Tisto ultra sposobno, k jo je vozil s sabo po svetu kot PV in ji zrihtal službico na ljubljanskem plinovodu, čeprav sam bog ve, kaj ima to zveze z njeno izobrazbo!

Da ga ni sram! Punca je še mlajša od njegove Nike, pa se stari ded tako spravlja nanjo.

Kje imate tako hud primankljaj? A se ne rine sama povsod in izpostavlja? Da pa ljudem ni všeč, pa ni presenetljivo. Deluje kot razvajeno cvilece otroce, ki zahteva da je vse po njeno, ne pa kot odrasla ženska. Celo  način govorjenja ima povsem otrocji, prav zoprn….brrrr.😁

Replika ne bo nikoli doživela tega kar sem jaz doživela z moškim kot je moj Milan, Viharni jezdec. Nikoli!

nostalgična Freda

fdčssdfa, 16.11.2022 ob 14:30

Ko v gugla vtipkaš ime Nika Kovač, se ti vsuje vsa greznica Janševega medijskega aparata in hobotnice.

Poskusite. Pa čist navadna punca, stara 26 let, ki je naredila samo to napako, da se je zoperstavila Janši.

Stari prdci in ogabneži z vso silo proti 26-letni punci.

Sam ti moraš bit pa kr dost ubrisan. Ženska se financira iz tujine in deluje politično. To je pri nas prepovedano.Pri tem se pretvarja,da je NVO. Te vprašam, koliko so te punčare naredile za invalidne ženske, ki na štantih zbirajo denar za nujne terapije. Ti povem, NIČ. Ker to ni politika, od tega nima nič.

Sicer pa si poglej žaljenje, zmerjanje, poniževanje, linčanje Jenula in Jarčeve, na petkovih paradah.  To je ta razvajena mladina komunističnih povzpetnikov, ki so nivo komunikacije spustili na poden. Tako, da poglej v pravo smer. Pred svoj prag, preden pljuvaš po drugih. Po Lj. poglej, kako so uničene fasade od nočnih anarhistov iz Metelkove.

Tako da rezultati teh anarhistov so tu. Kdo bo pa to gledal.

Časnik Demokracija v vsej svoji novinarski veličini…. Vohunjenje za eno nvo-jevko.

Se spomnite, ko je v Janševi vladi večina ministrov dobila varovanje? Tisto je bilo šele zabavno. In drago za državljane.

Kje imate, 16.11.2022 ob 16:25

Kje imate tako hud primankljaj? A se ne rine sama povsod in izpostavlja? Da pa ljudem ni všeč, pa ni presenetljivo. Deluje kot razvajeno cvilece otroce, ki zahteva da je vse po njeno, ne pa kot odrasla ženska. Celo  način govorjenja ima povsem otrocji, prav zoprn….brrrr.😁

Gospodje iz SDSa, počasi se boste morali navaditi na to, da ljudje v demokraciji tudi na glas izražajo svoje nestrinjanje z določeno politiko. Civilna družba je glasna in prav je tako.

Vaš vodja pa deluje ravno tako kot je nekoč komunistična oblast napram njemu. On drugače ne zna, ni imel drugih učiteljev kot pokvarjene komunjare. Če mu nekdo ne ustreza, sproži proti njemu pogrom. Izjema so samo tisti posamezniki, ki imajo v rokavu kakšno  nečedno skrivnost in so do njih relativno obzirni.  Takšne kot je Nika Kovač pa se odločijo uničiti.

Formula je jasna in že zdavnaj opažena. Veliki vodja vrže prvo kepo na tviterju in sproži se plaz! Orkestriran napad.

Upam, da bo nekoč nekdo analiziral vse te primere in  da bo na podlagi tega podana konkretna kazenska ovadba.

ubrisan, 16.11.2022 ob 16:30

Sam ti moraš bit pa kr dost ubrisan. Ženska se financira iz tujine in deluje politično. To je pri nas prepovedano.Pri tem se pretvarja,da je NVO. Te vprašam, koliko so te punčare naredile za invalidne ženske, ki na štantih zbirajo denar za nujne terapije. Ti povem, NIČ. Ker to ni politika, od tega nima nič.

Sicer pa si poglej žaljenje, zmerjanje, poniževanje, linčanje Jenula in Jarčeve, na petkovih paradah.  To je ta razvajena mladina komunističnih povzpetnikov, ki so nivo komunikacije spustili na poden. Tako, da poglej v pravo smer. Pred svoj prag, preden pljuvaš po drugih. Po Lj. poglej, kako so uničene fasade od nočnih anarhistov iz Metelkove.

Tako da rezultati teh anarhistov so tu. Kdo bo pa to gledal.

Gledati tega edino vi desničarji ne morete, ker vas preveč boli. To kar spremljamo v zadnjem času je smrten udarec desnici.

1) Nataša Pirc Musar JE ZMAGALA.

2) GOLOB je zmagal.

3) Gejem in lezbikam so odobrili posvojitve in jim izenačil pravice s heteroseksualci.

4) Janši so uničili njegov osebni spomenik, Muzej slovenske osamosvojitve in bojo stavbo, ki jo je zaćel prenavljati uporabili za druge namene.

5) Madžarska največja zaveznica SDS, ki je bila učiteljica SDS-u kako uničiti medije in financirala Novo24 je stopila na stran Putina in SDS je izgubila gigantskefga zaveznika.

6) Zdaj bo še JANKOVIČ zmagal v naši prestolnici.

7) In na koncu bojo še RTV našo največjo kulturno informativno inštitucijo izgubili na referendumu. In bojo Pirkoviča in vse ostale SDS-ovce ven pometali.

TOTALNA ZMAGA!

Desničarji na vseh nivojih se vas je porazilo. Zdaj ste hujši odpadniki in marginalci kot geji v nabolj zakotnem gejevskem baru. Zdaj ste dejansko nepomembni odpadniki. In če vam komunizem in levičarstvo ne pašeta lahko spokate ven iz Slovenije.

rabimo tudi desnico, ker eno ravnotežje mora bit. Ironija je v tem da je desnico pokopal jajo lastnoročno sam .

Fuuujjjj, grozno smrdi, kokoš se je spet posrala.

wd40a, 16.11.2022 ob 17:19

rabimo tudi desnico, ker eno ravnotežje mora bit. Ironija je v tem da je desnico pokopal jajo lastnoročno sam .

Se strinjam. Pučnik je ustanovil socialdemokratsko stranko, on ni bil noben skrajni desničar, samo politični disident. Janša je potem vse uničil, posledično še  krščansko demokracijo. ribaril bi povsod, od cerkve do ekstremnih nacionalističnih skupin. Tako to ne gre.

Iskreno upam,da bodo ljudje spregledali in tisti, ki so normalni desničarji, končno prešaltali na NSi in okrepili to stranko,da ne bo večna talka JJ politike.

Res je patetično, ko pogledaš malo za nazaj, kako je en bivši komunist, ugrabil desnico, zdaj pa terorizira vse po vrsti.

Nika in Nika, 16.11.2022 ob 17:24

Se strinjam. Pučnik je ustanovil socialdemokratsko stranko, on ni bil noben skrajni desničar, samo politični disident. Janša je potem vse uničil, posledično še  krščansko demokracijo. ribaril bi povsod, od cerkve do ekstremnih nacionalističnih skupin. Tako to ne gre.

Iskreno upam,da bodo ljudje spregledali in tisti, ki so normalni desničarji, končno prešaltali na NSi in okrepili to stranko,da ne bo večna talka JJ politike.

Res je patetično, ko pogledaš malo za nazaj, kako je en bivši komunist, ugrabil desnico, zdaj pa terorizira vse po vrsti.

Normalnega žal ni nič več, ne desnica, ne levica.

Kaj češ, 16.11.2022 ob 14:31

Kokoši 👹👹👹👹👹👹👹, 16.11.2022 ob 14:28

Luškan je. Meni je všeč. Jaz ga bi imel takoj za varnostnika.

Daj spizdi z mona gnusna zaostala 60 letna spaka kokoš.

spizdi ti butalsko g……..

Njo bi bilo treba čuvati z gajžlo 😎

New Report

Close