Nikoli do orgazma
🤔Ooooo🥳, 08.09.2023 ob 08:05
Pravi gumb, 08.09.2023 ob 07:45
Pešhonda, 06.09.2023 ob 22:53
No, vaginalnega orgazma jaz žal tudi nimam 😪
Samam s sabo, oralno ali možev prst na gumbu…to pa ja.
Mam pa 2 kolegici, ki imata vaginalne…zelena sm od zavisti! Ena celo multiple- če ne laže
Vse je odvisno od pristopa in izvedbe.
Z menoj so tri ženske doživele prvi orgazem, pa so vse trdile, da one ne morejo doživeti orgazma in da ga tudi z drugimi niso, potem pa sem dve pripeljal celo do squirting orgazma, ki ga je še veliko težje doseči od samega vaginalnega orgazma. Pri vaginalnem orgazmu je pomembno, da ima moški dovolj veliko orodje, saj mu drugače niti vse tehnike ne bodo pomagale.
Katera bi rada doživela svoj prvi orgazem, se mi lahko javi, sem pa sam star 28 let, tako da sprejemam samo postavne ženske do 30 leta, kajti pri tistih, ki niso postavne se mi ne dvigne.
Lp
Bedak, mladič ki si misli da je sploh in oh in ne nimaš pojma o ženskah!
Resnica je povsem drugačna in in mogoče jo boš skapiral šele čez trideset let!
Ti bi s tvojim orodjem samo nabival kot stroj, pa ni glih tako.
Ene ženske so kljub vsemu da so zelo pohotne in vedno za akcijo zelo malo orgazmične! Enim pa jih samo pogledaš pa jim že pride.
Nekatere so lahko danes v trenutku mokre da jim teče po stegnih in jutri bodo suhe kot sahara!
Tako da ni nič v moškem in kaj šele v moškem orodju, vse je v ženski glavi!😉
Še ena zafrustriranka, ki ima očitne težave z orgazmom in posledično izliva svoje blodnje na MON.
Moški ima velik vpliv na žensko glavo, s predigro, dotiki, tudi samim orodjem in besedami. Obstajajo pa ženske, ki imajo kakšno bolezen in tem potem res ni pomoči, saj je tudi nekaj moških takih. Ampak pri zdravih ženskah je pa tako.
Že pri živalih je tako, da ženska glava začuti prisotnost alfa samca in se posledično primerno tudi odzove. Mamin sinček nikoli ne bo mogel pripeljati ženske do takšnega odziva, pa se lahko postavi na trepalnice.
Obstajajo tehnike sproščanja, tehnike vzburjanja in tehnike masaže, ki te privedejo do vrhunca, morda tudi do več vrhuncev, vendar težko na začetku. Ker je pa to partnerska terapija, vabim oba, tako tebe, kot tvojega partnerja, da vaju naučim, kako vrhunec doseči. Delala bosta vse po mojih navodilih. Brez seksa, brez spolnega odnosa. Ali te zanima?
Varam! Ampak s ponosom., 06.09.2023 ob 22:35
jaz pa kontra problem. Predvsem pri avanturah in ne toliko ko sem s svojo ljubo izbranko. Meni prehitro pride. Imam močne orgazme. Ampak fejkam. Fejkam, da jih nimam in kar naprej porivam. Tako so zenske se bolj za sceno. Meni pa he feeling, ko se pocutim seksualno tako mocno zazeljenega nekaj najboljsega na svetu. Nič se s tem ne more primerjati.
Fejkaš?
Špricaš na suho?
Pejt k doktorju…
Jaz sem bila podobna, za malenkost mi je sfalilo za orgazem. ekaj časa se nisem s tem niti obremenjevala, potem po 40-em me je pa začelo mučiti, želela sem si doživeti ta občutek. Z možem sva se pogovorila, zamenjala položaje, poskušala nove stvari, on se je zelo potrudil, kupila vibrator je in kar naenkrat so orgazmi prišli. Sedaj skoraj vedno dozivim. Pa tudi doživim žensko ejakulacijo, kar je redkeje, kar zalije me, nato doživim orgazem . Krivda je bila na meni, saj ne morem govoriti o krivdi, ampak orgazma se moraš naučiti. Spoznati telo, se sprostiti , zaupati partnerju. Jaz sem imela neko blokado zgleda. Takoj ko sem se pogovorila z možem, je zadeva stekla, včasih je treba zelo malo da se stvari premaknejo .