Nikoli mi ni dovolj, sem zelo potrebna
Sexam vsaj 3x na teden bi vec ampak ne zivim skupaj z fantom in se tud ne vidiva vsak dan. Na dan se vsaj 3x samozadovoljujem. Ko se zbudim, preden grem v sluzbo, ko pridem domov. Pa tudi ce sexam se samozadovoljujem vsaj 3x. Fantu sem predlagala trojcka pa ni zadovoljen, ker bi rada bila pofukana od dveh moskih. Pol ker ni bil srecn pa sem rekla, da je tud lahko zenska, lahko njo fuka mene pa lahko ona z dildotom al pa kaj pa tud mu ni okej, ker ces mi ni on dovolj blabla. Pa je reku, da on v vezi nebi fuku druge. Zdi se mi da bi vsak ded z veseljem fukal dve babi. Pa kot da je uzaljen da njegov tic ni dovolj, ces zakaj bi me baba z dildotom/strap onom. Mogoce zato ni dadovoljen z trojckom.
Mislim, da bi ga pustila… sej je fajn sexat z njim samo ni glih najbolj nad mojimi fetisi. Mam rada hard, me vzburja da bi me nekdo zavezal, pofukal kot kurbo, me malo davil…
Nevem zakaj so eni moski take mevze. Itak ce bi keremu vasemu ponudle da fuka vas pa se eno babo bi bil takoj za ne pa da ste uzaljeni ker kao kurc ni nekonmmu dovolj. Je ze na zacektu vedel da rada fukam. Trojcka res se nisem imela pa si ful zelim… se mi zfi normalno da bi mi ustregel ce sem pripravljena tud z zensko fukat.
Travme iz otroštva, 14.06.2023 ob 16:20
Ti imaš velike težave s samozavestjo, sovražiš svoje telo. Beri še enkrat kaj si napisala. Ljubi bog no. Nekaj si doživljala v otroštvu slabega da si zdaj rada v vlogi ponižane tepene kurbe v postelji. Vseeno obišči psihiatra ali psihologa.
ZAl nimam travm da te razocaram kaj ti bi rada nezn fuk ene pa bi rade hardcore nismo vsi ti
Boga ti ko se fino delas in si ne upas dozivet dobrega sexa
Potrebna784, 14.06.2023 ob 16:06
Sexam vsaj 3x na teden bi vec ampak ne zivim skupaj z fantom in se tud ne vidiva vsak dan. Na dan se vsaj 3x samozadovoljujem. Ko se zbudim, preden grem v sluzbo, ko pridem domov. Pa tudi ce sexam se samozadovoljujem vsaj 3x. Fantu sem predlagala trojcka pa ni zadovoljen, ker bi rada bila pofukana od dveh moskih. Pol ker ni bil srecn pa sem rekla, da je tud lahko zenska, lahko njo fuka mene pa lahko ona z dildotom al pa kaj pa tud mu ni okej, ker ces mi ni on dovolj blabla. Pa je reku, da on v vezi nebi fuku druge. Zdi se mi da bi vsak ded z veseljem fukal dve babi. Pa kot da je uzaljen da njegov tic ni dovolj, ces zakaj bi me baba z dildotom/strap onom. Mogoce zato ni dadovoljen z trojckom.
Mislim, da bi ga pustila… sej je fajn sexat z njim samo ni glih najbolj nad mojimi fetisi. Mam rada hard, me vzburja da bi me nekdo zavezal, pofukal kot kurbo, me malo davil…
Nevem zakaj so eni moski take mevze. Itak ce bi keremu vasemu ponudle da fuka vas pa se eno babo bi bil takoj za ne pa da ste uzaljeni ker kao kurc ni nekonmmu dovolj. Je ze na zacektu vedel da rada fukam. Trojcka res se nisem imela pa si ful zelim… se mi zfi normalno da bi mi ustregel ce sem pripravljena tud z zensko fukat.
To so normalne stvari da ustrezes en drugemu v fetish ali pa se bolj da imas iste oz sorodne. 🙂 pac nista za skupaj,pa rabis se malo zdivjat pa bo
soft, 14.06.2023 ob 22:29
Lahko gojiš tudi kakšne druge hobije, ki te bodo sprostili.. recimo kvačkanje, pletenje, ustvarjanje z glino, ali kakšen nov šport poskusiš, npr.jahanje, surfanje, plezanje… Poskusi porabiti energijo na bolj ustvarjalen način. Življenje ni samo seks..
Ne vem, ce bi to koristilo 😅
Verjetno je nezadovolj(e)na, ker se v fetisih ne ujameta, to so pac posledice. Avtorica … menjaj partnerja za takega, s katerim se bos ujela. In problem resen 😅
Anonimno335, 14.06.2023 ob 22:35
Ne vem, ce bi to koristilo 😅
Verjetno je nezadovolj(e)na, ker se v fetisih ne ujameta, to so pac posledice. Avtorica … menjaj partnerja za takega, s katerim se bos ujela. In problem resen 😅
Verjetno si je preveč umislila določene stvari, najverjetneje iz dolgčasa in pomanjkanja prave smeri v življenju. Nekdo, ki je notranje izpolnjen in ima konkretne cilje v življenju, ne razmišlja o fetiših in o tretjih osebah v zvezi.
Ta odprtost je znak velikega primanjkljaja na določenih področjih življenja. A dokler vam pride iz riti v glavo, bo kje že prepozno…
piši na [email protected]
in dogovoriva vse opcije. LP
janez391, 15.06.2023 ob 10:14
piši na [email protected]
in dogovoriva vse opcije. LP
[email protected] dodaj pa se tipkava.