Nikoli se toliko druzenj, pohodnikov … kot danes
Tudi jaz sem bila danes prav presenečena, sem šla s psom na sprehod popoldne (hitra hoja) in ajde, kao grem v tisti konec, kjer je narava, že napol tudi gozd itd. Grem mimo blokov, skoraj nikogar, po cesti tudi srečam par posameznikov, v naravi pa, kjer običajno ni dosti ljudi, tokrat res gneča, posedanja, piksne piva, druženja… Si mislim, boljše meni sprehajati ob cesti 😛
Tudi jaz sem bila danes prav presenečena, sem šla s psom na sprehod popoldne (hitra hoja) in ajde, kao grem v tisti konec, kjer je narava, že napol tudi gozd itd. Grem mimo blokov, skoraj nikogar, po cesti tudi srečam par posameznikov, v naravi pa, kjer običajno ni dosti ljudi, tokrat res gneča, posedanja, piksne piva, druženja… Si mislim, boljše meni sprehajati ob cesti 😛
[/quote]
Kaj se pa zdaj vidva javljata? Šli so malo na zrak, tako kot vidva. In ko greste vsi samo malo na zrak, rata gužva. Kaj je tu čudnega?
A teb virus na iq udarja? Jaz sem tekel sam, govorim o skupinah ljudi, ki so posedali skupaj ob hrani in pijaci, a teb je to isto?!
[/quote]
Važno je, da ni tega ponujala pravna oseba, ki bi potem o tem poročala v letnih poročilih… Očitno so privat druženja dovoljena, saj nihče ni omenil privat druženj…