Nikoli več Gorenje!!
pomivalcev se tud ne kupuje. Izjema je gorenje+ kar je asko, ter blagovn aznamka asko. samo ne vem če je že naprodaj/prisotna na slo trgu. Sicer bodo začeli proizvajat svoje pomivalce, sam to je spet vprašljivo čigavo tehnologijo bodo meli za osnovo.
So pa tile njihovi inverterji (power drive) kar solidna zadeva, ker kolikor sem zasledil ga uporabljajo tudi drugi proizvajalci
Najboljša prigoda z Gorenjem;
Dostavijo nov štedilnik. Super, samo ugotovim, da so kuhalne plošče pod naklonom nekaj stopinj. Reklamacija. In rezultat? Njihova prva ideja je bila, da bi mi povrnili določen znesek kupnine. Ne me *****, a jaz naj pa lonce med kuhanjem držim, da ne zletijo po tleh?
Sicer pa ista scena kot ostali, novejši aparti delujejo ravno do izteka garancije. Prav, ampak njihov servis je pa bogpomagej…
še vedno je vprašane kaj kupuješ. Če kupuješ pomivalca ne profitiraš kaj dosti. Trenutno ti nudijo smeg pa fagor, okej smeg je vsaj iz italije, fagor pa prc. In to ne za ravno nizke pare. Če pa ciljaš na gorenje+ pa spet nimajo vseh izdelkov v ponudbi (zamrzovlane skrinje, pralni sušilni stroji). Sicer jaz osebno stavim in pričakujem kaj od aska (sem ga zadnjič gledal v sme ju in so zadeve okej). sam spet vprašanje klaj bomo meli na voljo in za koliko
gorenje bi se res moralo malo prijeti v roke in začeti upoštevati feedback od janezov, blažov in špel, kateri njihove proizvode rabimo in vidimo kje so pomanjkljivosti
Imamo vse od Gorenja pralni stroj 25 let v vseh letih mogoce 3 popravila nic resnega, hledilnik 20 let brez popravila se, steklokeramicna 20 let popravilo samo gumbi, pomivalni stroj je povzrocal vec tezav po 15 letih, susilni stroj 20 let na zacetku tezava, ko pa je serviser odstranil eno zascito, ker je vedel za hibo te serije od takrat brez tezav. Upam, da bo se vse dolgo delovalo, ker sedaj ni nobene kvalitete in pojma nimam katero znamko bi kupila. Isto je s cevlji, oblacili, telefoni, pohistvom,racunalniki,…Ce imas sreco dolgo uporabljas.
Ojla, vsi skupaj! Še moje izkušnje:
Mikser Gorenje – po dveh mesecih crknil.
Pralni stroj Gorenje za 800€ – po petih letih za na odpad!!! Pa sem rekla, naj enkrat v življenju reskiram in kupim kaj boljšega, zakaj bi vedno gledala na denar, saj bom imela pralni stroj 20 let, kot prejšnjega. Pozabi na to, to je preteklost. Zdaj delajo vse za nekaj let, da fabrika lahko posluje, da tepci, kot sem bila jaz, kupujejo njihove izdelke.
Štedilnik – Končarjevega sem imela 25 let. Gorenje po 5 letih pečica total kaput. Ja, spet zadeva že izven garancije. Pa kako hudiča jim uspe narediti, da crkne ravno izven garancije?
ribne tud v garanciji…primer mam stroj iz vrha lestvice (9845), 3 x menjana elektronika…popi***š….vsakič druga napaka, amapk ista rešitev, nova elektornika in to je to
plinska plata (tista inox) ma korone požrte do amena……prejšni 15 let star tecnogas je mel tko požrte korone nekje na polovici svojega življenja in ne po parih letih od nakupa
skratka tud obodina, končarja v kuhinjo, sam Gorenja res nikoli več
Jaz sem hladilnik imela Elektrolux, sem ga menjala z Gorenjem in sem zelo razočarana. Hladilnika Gorenje nikoli več. Kupila sem Gorenje salamoreznico, pa je rezilni nož iz tako slabega materiala, da ga brusilec niti nabrusiti ne more. Grelnik vode je crknil po pol leta, ga niti nisem nesla v popravilo, pač…
Ne vem, imam smolo ali je Gorenje slab proizvajalec? Uh….
No ja, če bo kakšen tak padel s traku” tudi za slovensko tržišče kdaj pa kdaj – z veseljem.
Hadilnik s francoskimi vrati in enim ali dvema spodnjima predaloma je super.
kupi tega iz nove generacije, ki ima 5letno garancijo.. Pa potem primerjaj….
Tudi naš Gorenjev pomivalc je delal ko urca skoraj 17 let….. Je bilo pa isto drobovje, kot Bosch, , samo Gorenje značka je bila gor.
Dandanes je narejeno tako, da mora crknit v 5ih letih da kupiš potem novegas traku ali skladišča. Pa kako tega ne razumete?
ne vem kaj je tu smešnega…jaz sem povedal svoje izkušnje, tisto kar sem prebrla na različnih forumih, kar sem slišal itd in večino tega na žalost drži. Če si ti svetla izjema sem vesel zate…sem ti pa že zadnjič rekel na napiši kak pomivalc imaš doma, ker je menda oh in sploh in ga hvališ na vse pretege in ti dokažem njegovo poreklo (ki glede na starost zihr ne izhaja iz Velenja….).
ne vem kaj je tu smešnega…jaz sem povedal svoje izkušnje, tisto kar sem prebrla na različnih forumih, kar sem slišal itd in večino tega na žalost drži. Če si ti svetla izjema sem vesel zate…sem ti pa že zadnjič rekel na napiši kak pomivalc imaš doma, ker je menda oh in sploh in ga hvališ na vse pretege in ti dokažem njegovo poreklo (ki glede na starost zihr ne izhaja iz Velenja….).
[/quote]Whitecow zakaj ne morete preboleti, da meni vsa aparatura Gorenja brezhibno dela že vrsto let ;). Zakaj bi vam pošiljala neke moje podatke, vam v neko dokazilo, saj imam vse listine s starim garancijskim listom Gorenje:)…torej dokazilo imam.
Saj ne oporekam tistim, ki imajo smolo z izborom aparatov, sem vam potrdila, da sem lahko srečna, ker imam pri izbiri srečno roko.
Res je, da se mi ničesar ne kvari, le žarnice mi gredo pa non stop:)
Res je, malo sem vas podražila s prejšnjim komentarjem, žal mi je za Vaše slabe izkušnje, toda se lahko veselite mojih
Poznam jih veliko ki imajo belo tehniko od gorenja in si vsi zadovoljni,hladilniki stari po 2o let delsjo bp;enako pecice pralni stroji..je pa nekaj drugega;sprenenila se je miselnost ljudi in zato mora biti pri hisi vsaj bosch aeg ,ze candy je srot..ok miele je bil in je res spica…ni kec v tem da se gorenje vec kvari kot drugi problem je miselnost ljudi in hvalisanje z brendi…ajde mercedes c klasa se bolje pelje od megana ampak srce..beri motor je francoski..poleg platforme…in v tem je kvaka…zdajle ima recimo spar v akciji pralni stroj od indesita za mislim da 286 eur…pa ne mi zdaj bucnic lusit da je bisch za 600 eur tok boljsi?
indesit je zelo dobra marka, žal je pri nas slabo zastopana. Whirlpool je že vedel kaj je kupil ko jih je kupil. Žal je tudi nabor modelov ne ravno velik…še največ ima kak pošta Slovenije pa morda merkur če jim zasitnariš potem se konča
candy se je na žalost hudo pokvaril. namreč candy, hoover pa še kaj bi se našlo niso v4eč mad ein italy ampak made in PRC… saj tehnologijo majo, izdelava je pa boga. Italijanski candy je bil okej, kitajski žal ni
Gorenje je pa spet poglavje zase…20 let stare mašine so in bodo laufale ker so narejene bolj kvalitetno, kt novejše. To pa velja ne sa mza Gorenje tudi za cel spekter drugih manufaktorjev. Žal se je Gorenje pokvarilo, kvaliteta je žal upadla.
indesit je zelo dobra marka, žal je pri nas slabo zastopana. Whirlpool je že vedel kaj je kupil ko jih je kupil. Žal je tudi nabor modelov ne ravno velik…še največ ima kak pošta Slovenije pa morda merkur če jim zasitnariš potem se konča
candy se je na žalost hudo pokvaril. namreč candy, hoover pa še kaj bi se našlo niso v4eč mad ein italy ampak made in PRC… saj tehnologijo majo, izdelava je pa boga. Italijanski candy je bil okej, kitajski žal ni
Gorenje je pa spet poglavje zase…20 let stare mašine so in bodo laufale ker so narejene bolj kvalitetno, kt novejše. To pa velja ne sa mza Gorenje tudi za cel spekter drugih manufaktorjev. Žal se je Gorenje pokvarilo, kvaliteta je žal upadla.
[/quote]to pa velja za vse novodobne digitalne na tač aparature:)…tudi za cenjeno jabolko.
to pa velja za vse novodobne digitalne na tač aparature:)…tudi za cenjeno jabolko. :)
[/quote]
Tukaj te bom pa jaz malo povozila” za ta tvoj komentar o “cenjenem jabolku”:
Sem uporabnik Appla že od leta 2009 – nobenih problemov – ena tablica še vedno brez problema deluje. Tako telefon ( še s prvo baterijo, si moreš mislit), kot računalnik. delujejo tiptop….. Imam tudi nadgradnje nekaj novih modelov. Tako da prosim ne “šifaj”, če ne uporabljaš, ker ne moreš vedeti.
Pa še nekaj glede tvojega hvaljenja Gorenja, ker nočeš razumeti nečesa: ti in še nekateri “hvalite” stare mašine 10, 20 let – to je bilo še top izdelano, se strinjam ( ti je tudi “majster kravca” zgoraj v tj temi tako napisal) – danes sodobno potrošništvo narekuje tako, da mora kupec po 5ih letih kupit nov izdelek s proizvodnega traku ali skladišča, da se zadeva obrača, da firma lahko obstoji, ker stari kmalu po izteku 3 ali 5-letnetovarniške garnacije crkne, se pokvari ( imam točno te izkušnje z znamko Gorenje, Whirlpool in žal tudi Beko) – ali pa že v času garancije – vem, kaj pišem, ker imam ravnokar eno težavo z enim strojem, ki je še v garanciji, pa je več na servisu, kot v pogonu. Saj so izjeme tudi pri teh novihm narejenih po letu 2010, samo bolj izjema, kot pravilo.
Tako da – dajte nekateri dopustit možnost, da je možno tudi drugače od vašega zakoreninjenega prepričanja.