Nikoli več Gorenje!!
Veš, kaj pomeni lastna blagovna znamka?
Kje je zdaj odpustitev 2000 ljudi, kot si že parkrat napovedoval?
[/quote]
o vem, vem kaj pomeni lastna blagovna znamka…. tudi nabor artiklov se da ugotovitiod katerih znamk iz skupine so
kje sem napisal da bo 2 k ljud iob službo? Napisal sem da znajo in bodo (zelo verjento) prišla tudi odpuščanja, ker ima Hisense obrate po EU. Kdaj je Hisense kupil Gorenje, kaj se je v tem času z obema igralcema zgodilo itd? Mimogrede kaj je pa z brandom sidex? je še živ?
Anonimno 5969, 23.11.2022 ob 11:12
Lahko samo še napišem, da smo se tudi mi nasmolili z Gorenjem in se zanesli na to, da garancija velja. Hladilnik nam je odpovedal po enem letu, na serviserja čakamo že tretji teden, nihče nič ne ve, kdaj pride. Toliko o 5-letni garanciji. Gorenje nikoli več!
Nisem vsega brala. Meni je sicer Gorenje ok, imamo kar nekaj zadev od Gorenja. No smo imeli pa podobno kot ti s pralnim strojem Bosh. Jaz sem na servis po 2 tednih klicala in jim potem tudi napisala mail da po zakonu mi pripada nadomestna naprava za čas servisa. So se hitro povizali in popravili.
kitajska kakovost, 23.11.2022 ob 14:21
Mi mano nekaj novega od gorenje za hrano, žar. Ko se je prvič prižgalo je cela kuhinja smrdela in bila zadimljena. Še sedaj smrdi. Faak, to še za živali ni dobro.
Preberi si navodila. Le zakaj so navodila? Tudi pečice je potrebno pred prvo uporabo vključiti za določen čas na določeni temperaturi, da izgine vonj. Če pa živiš in kuhaš na 5 kvadratih pa je majhen problem ta vonj, to priznam.
Madona ste nekateri nepismeni in nesposobni. Raje si nabavite služkinje, če ste nesposobni opravljati hišna in kuhinjska opravila.
Navodila, 23.11.2022 ob 14:25
Preberi si navodila. Le zakaj so navodila? Tudi pečice je potrebno pred prvo uporabo vključiti za določen čas na določeni temperaturi, da izgine vonj. Če pa živiš in kuhaš na 5 kvadratih pa je majhen problem ta vonj, to priznam.
Madona ste nekateri nepismeni in nesposobni. Raje si nabavite služkinje, če ste nesposobni opravljati hišna in kuhinjska opravila.
Je bilo narejene po navodilih, pa vseeno smrdi ta plastika in vse. Kadi se ne, smrdi pa. Tega ne smeš uporabljat brez peki papirja. Samo še tega naj začenjo kitajci delat pa naredim črno kuhinjo.
Pa tudi, da se tako kadi prvič in smrdi,… katastrofa, da dajo to med ljudi.
Vsi novi aparati imajo nek spevifičen vonj. Saj veste “ima vonj po novem”. V primeru grelnih teles je to še bolj izrazito. Da bi pa moral nositi MGA-je za prvi vklop na balkon je pa absurd. Smola je v tem, da tega ne moreš reklamirat ker je to edinstven dogodek pri uporabi aparata. Novega vklopiš samo enkrat. Če se smrad ponavlja pa nazaj v trgovino. Bolje v trgovino kot na servis. Temu se pa reče stvarna napaka. Aparat ni izgubil svojih funkcijskih lastnosti in ni v okvari in ni poškodovan. Preprosto se pač ne da uporabljat zaradi lastnosti, ki vplivajo na občutek varnosti in podobne stvari.
Je pa res, da danes v Evropi kljub izdelavi bilo kje na svetu niso dovoljeni za uporabo prav vsi materiali. Ti, ki so dovoljeni in so manj nevarni zdravju imajo tak vonj.
Prodajam belo tehnike in iz prve roke vem da so današnjj aparati gorenje totalni poden.
Kurac od kurca. Vse crkuje, servis neodziven. Vedno znova servisirajo isto napako. Da ne govorim o tem kako je fino ko kupiš nov zapakiran aparat in ga prvič priklopiš in ne deluje ali pa aparat poškodovan pol ti pa še klovni iz gorenja nočejo rešiti reklamacije.
Nič ne deluje kot bi moralo.
Njihovi razvojniki in tehnologi so totalno nesposobni.
Tam delajo samo klovni. Poden od aparatov. Niso resna firma.
Prodajalka, 22.02.2024 ob 01:14
Prodajam belo tehnike in iz prve roke vem da so današnjj aparati gorenje totalni poden.
Kurac od kurca. Vse crkuje, servis neodziven. Vedno znova servisirajo isto napako. Da ne govorim o tem kako je fino ko kupiš nov zapakiran aparat in ga prvič priklopiš in ne deluje ali pa aparat poškodovan pol ti pa še klovni iz gorenja nočejo rešiti reklamacije.
Nič ne deluje kot bi moralo.
Njihovi razvojniki in tehnologi so totalno nesposobni.
Tam delajo samo klovni. Poden od aparatov. Niso resna firma.
Tudi pri drugih znamkah ni nič bolje. To je pač današnje gospodarstvo – zasebni sektor. Stalno gobezdajo čez javne uslužbence, da bi prikrili lastno nesposobnost in šlamparijo.
Ti lahko jaz odgovorim? Bosch nekaj srednjega bo gotovo boljši kot Gorenjev tadražji model in seveda cenejši . Ko smo se vselili v hišo smo kupili gorenjev pralnistroj precej drag nonstop okvare po petih letih je letel ven ponj je prišel nekdo iz Postojne in to na štajersko, Od takrat naprej se izogibamo Gorenju le pečica je še iz tistih časov , ko so še znali narediti dober aparat 24 let je stara menjan je bil samo en ventil . Potem pa spoštuj Slovensko .
Vse imam od Gorenja, nekaj staro eno leto, nekaj staro več kot 10 let.
Od mesoreznice do sušilca, tudi kuhinjo, OK, na TV piše Hisense. Ne najcenejše, nikakor pa ne najdražje izdelke, neki srednji rang.
Sploh ne vem, kam bi morala poklicati za servis, ker trkam, odkar smo se vselili v hišo, serviserja še nisem potrebovala.
Nimam pojma, kaj vi počnete, da vam kar naprej nekaj odpoveduje.
Marko P, 07.05.2024 ob 12:12
Imamo več stvari, od Gorenje, pralni stroj, mikrovalovno… Vse dela že dolgo let zelo dobro pa čeprav je Naše in PRC kot piše na izdelkih. Če kdo ne razume Naše in People od Republik China, oziroma Gorenje Made in China
Re Marko p
Pred kratkim kupila stedilnik Gorenje, na nalepkah pa piše, da je proizveden na Češkem, prepeljan v Beograd. Veliko cirilice, tudi osebna izkaznica, ki je pod vrati pečice, v cirilici. In to naj bi bil Naš proizvod, ma kje vi živite in kdo od slovencev vam bo še kaj naredil, če so pa vse tovarne prodal??