NIKOLI VEČ Hong Kong 2 v Mostah pri Komendi
Še iz Kamnika odlična restavracija je v Mostah pri Komendi postala velik poraz, velika pohlepnost. Hrana na začetku v Kamniku in nato še v Mostah zelo okusna, zdaj so počasi izgubljali na kvaliteti, porcije so se zmanjševale, vsa hrana ima vedno bolj podoben okus, velikokrat se jim zlije preveč sojine omake. Hrustljavi piščanec so vedno bolj debeli, brezokusni, slabo pečeni kosi.
Včasih so za novo leto, osebne praznike… delili darila, zdaj tega ni več.
Zdaj ti zaračunajo vsako posodico in plastično vrečko, če vzameš stvari za domov, kar pri dveh kosilih znese še vsaj za polovico enega. Cena za dve porciji za domov še ni bila pod 25-28 eur.
In še to požeruštvo- cena je bila na začetku 6-8 eur za porcijo, po koroni so podražili na 8-10 eur, v ponedeljek so podražili DRUGIČ, na ~11-13 eur/porcijo.
Nas ne vidijo več!
Sem v tem času probala veliko mnogo boljših kitajskih restavracij. Ta se lahko skrije.
Ja, zgleda da sta jim ušla kuharja med gradbince.
Početje kitajskih delavcev razburilo srbsko javnost – 24ur.com
Od zapisanega se vsekakor strinjam, da je zelo drago.
Drugace pa je hrana se vedno okusna, boljsa kot v (vseh) drugih kitajskih restavracijah pri nas, vsaj kar jaz poznam. Postrezba pa je zelo prijazna, za osebni praznik dobis darilo. Ne glede na to, ce so te dni se dodatno podrazili, potem je to res prevec in bo tudi meni dovolj.
Kff b, 13.10.2021 ob 09:20
Od zapisanega se vsekakor strinjam, da je zelo drago.
Drugace pa je hrana se vedno okusna, boljsa kot v (vseh) drugih kitajskih restavracijah pri nas, vsaj kar jaz poznam. Postrezba pa je zelo prijazna, za osebni praznik dobis darilo. Ne glede na to, ce so te dni se dodatno podrazili, potem je to res prevec in bo tudi meni dovolj.
Glede postrežbe se pa res strinjam- prijazna 10/10.
mimoidoči, 06.09.2022 ob 05:35
majo pa vedno polno. gosti parkirajo na stranski cesti proti suhadolam,ker je poln parking
Ja, res je… Zjutraj je tam okoli vse popolnoma zabito s pločevino, da čakaš pol ure da se lahko odpelješ mimo
Pa ne zaradi kitajske ampak zaradi semaforja
Niti slučajno. Pred parimi meseci sem po dolgih letih bil tam in totalno razočaran. To niti približno ni kitajsko. Je čisto preveč poslovenjeno. Pekoče zelje je samo kislo zelje, ne pa pekoče. Še tisto, kar naj bi bilo pekoče, niti približno ni. Pa zelenjava – korenje v kolobarjih, niti ne julienne. Hvala lepa, ne grem več tja.
Je boljša tista na Litijski v LJ in pa tista ob Siti teatru.
Takle, 06.09.2022 ob 09:45
Meni so pa za enkrat na mesec čisto ok. In to dotična kitajska. Mongolsko pa pekoča omaka osmih zakladov, zelje. Zame super.
Poskusi to v kakšni drugi kitajski, pa boš videl, da to, kar ti tam daj, niti približek ni tistemu originalnemu. Pekoče zelje je samo ogabno kislo zelje – WTF no?!? Pa pekoča omaka ni sploh pekoča.
Moste pri Komendi, 13.10.2021 ob 08:35
Še iz Kamnika odlična restavracija je v Mostah pri Komendi postala velik poraz, velika pohlepnost. Hrana na začetku v Kamniku in nato še v Mostah zelo okusna, zdaj so počasi izgubljali na kvaliteti, porcije so se zmanjševale, vsa hrana ima vedno bolj podoben okus, velikokrat se jim zlije preveč sojine omake. Hrustljavi piščanec so vedno bolj debeli, brezokusni, slabo pečeni kosi.
Včasih so za novo leto, osebne praznike… delili darila, zdaj tega ni več.
Zdaj ti zaračunajo vsako posodico in plastično vrečko, če vzameš stvari za domov, kar pri dveh kosilih znese še vsaj za polovico enega. Cena za dve porciji za domov še ni bila pod 25-28 eur.
In še to požeruštvo- cena je bila na začetku 6-8 eur za porcijo, po koroni so podražili na 8-10 eur, v ponedeljek so podražili DRUGIČ, na ~11-13 eur/porcijo.
Nas ne vidijo več!
Sem v tem času probala veliko mnogo boljših kitajskih restavracij. Ta se lahko skrije.
Odkar imajo v Mostah hodimo tja in smo vedno enako zadovoljni, kakor s hrano tudi s čistoči in prijazno ter hitro postrežbo. Edino cene gredo gor, kot povsod pač.