Nimam družbe, ampak se nočem družit
Jahman, če se ti ni problem vozit v kak kraj v moji bližini in če te ne moti, da sem starostno bližje tvoji mami kot tebi :)…
Sem ista kot ti, jaz sem pred leti, hodila na številke tečaje, vadbe. Pa nisem kake družbe našla. Zdaj pa itak ne morem hodit.
Soft, pa saj jaz športam, večkrat ne teden, ne le enkrat. Na izlete pa potovanja tudi hodim. Nisem jaz zapečkar.
Ojej, z žensko naj plešem? Saj se hecaš, a ne?
soft, 20.08.2023 ob 21:26
junja, 20.08.2023 ob 21:15
Soft, ne morem vzeti dopusta, imamo vrhunec sezone. Bolniška pa upam, da veš, da je ne vzameš, ampak, da ti jo dajo, če zboliš.
Ej, ti ne veš kako si jaz želim ok službo, ne veš koliko vlog sem že poslala, ne 100, nekaj 100. Ja, noro si želim normalno službo, kjer bom imela normalni urnik dela in da ne bom delala z ljudmi pa, da ne bo crknjena domov hodila.
Bah, pravih prijateljic nisem imela. So me skenslale, ko so se poparčkale. Prej sem imela drugačno službo. Pa nek hobi, kjer sem imela družbo. Ne prijateljev, družbo pa ja. Ne, v službi nimam nobene družbe.
8409, ponavljam: Ženska rabi soplesalca, da se lahko prijavi na plesni tečaj. A misliš, da bom z metlo plesala ali kako?
Vse ti verjamem. Sem dala marsikaj skozi, a na koncu vidiš, da sami sebe še najbolj oviramo pri naših željah. Pa odlašamo radi. In potem se to vleče leta in leta po nepotrebnem.
Ne vem, jaz ti povem, da sem rada v svoji družbi, grem sama marsikje, si najdem tudi povsod koga za small talk, na raznih aktivnostih imaš možnost kaj več poklepetati in potem si tako narediš znance, kasneje prijatelje. Ne gre nič čez noč. Morda poskusiš 1x na teden kam it, ni ti treba vsak dan.
Jp. In tko kot da najdeš uno eno, moraš najprej imet iskreno rad ženske na splošno, moraš za najdt prjatle imet iskreno rad ljudi na splošno, morajo te zanimat, če imaš na splošno slabo mnenje o ljudeh, ko si starejši težko sklepaš nova prijateljstva.
junja, 20.08.2023 ob 21:35
Jahman, ko si se ti rodil, sem se jaz pripravlja na maturo :).
ene ženske uberejo to strategijo, da se začnejo zanimat za neki ful moškega, računalniške igre so ble en tak primer, in je pol uletela čist povprečna med gamerje in je bla zvezda med njimi, ful popularna, kao edina k šteka.
Anonimno 8409, 20.08.2023 ob 21:31
Jp. In tko kot da najdeš uno eno, moraš najprej imet iskreno rad ženske na splošno, moraš za najdt prjatle imet iskreno rad ljudi na splošno, morajo te zanimat, če imaš na splošno slabo mnenje o ljudeh, ko si starejši težko sklepaš nova prijateljstva.
Res je. Več predsodkov ko imaš, slabše je. Energija ne laže, besede in dejanja pa precej. Ljudje znajo spretno manipulirati. Ponavadi se taki, ki se izolirajo od družbe bojijo bolečine. Ne sovražijo ljudi, ampak se bojijo, da jih bodo spet prizadeli. A če želiš kvalitetno živeti, moraš živeti s srcem na dlani, ni druge. Moraš tvegati, da boš prizadet, ranjen. In se naučiti soočati s temi čustvi, ko se to zgodi. Ne boš pa tako zamudil 1000 priložnosti in ljudi, s katerimi se boš pa imel lepo! Jaz vedno rečem, vsak ki me je kdaj prizadel, zapravil moj čas, energijo, je zagotovo imel takrat prazno srce in ga je Bog poslal meni, da mu dam jaz svojo dobroto, to kar potrebuje, česar sam nima. Da to doživi, vidi, da vzame, to kar najbolj potrebuje. Ljubezen. Čisto srce. Dober namen. Pozitivni energijo. Bog je skozi mene uslišal njihove želje. Na to tako gledam zdaj in ko me nekdo prizadene, ne boli več tako kot prej, ker vem, da je nad nami sila, ki vse vidi in uravnava, tako da je prav. Zato ne zamerim nikomur in se nikoli ne jezim na koga več kot minuto, dve. Samo pomislim na to misel in “odčutim” kar imam za čutiti, potem pa to spustim.
Tako je v odnosih z ljudmi. Če ne ravnaš tako, da znaš odpustiti, zboliš. Nima smisla se upirati toku življenja, se je treba prepustiti.
Jaz imam pa kar nekaj ur vožnje do Celja :).
Kaj imajo pa računalniške igre z druženjem? Sediš doma pred računalnikom in buljiš v ekran? Ne razumem kako druženje je potem to? Včasih vidim sodelavca, ki vsak prosti trenutek bulji v ekran in neke čudne igrice nabija. Ne zdi se mi ravno družabno. Še nas ne sliši, tako je zabubljen v ekran.
junja, 20.08.2023 ob 21:43
Jaz imam pa kar nekaj ur vožnje do Celja :).
Kaj imajo pa računalniške igre z druženjem? Sediš doma pred računalnikom in buljiš v ekran? Ne razumem kako druženje je potem to? Včasih vidim sodelavca, ki vsak prosti trenutek bulji v ekran in neke čudne igrice nabija. Ne zdi se mi ravno družabno. Še nas ne sliši, tako je zabubljen v ekran.
ni fora v tem kako igraš igre, fora je da postaneš del skupnosti in komuniciraš najprej na netu, tudi znotraj samih iger velikrat igraš proti komu, včasih si del ekipe in igraš skupaj proti nekomu, potem o tem debatiraš na forumih in potem se v živo spoznajo na fizičnih srečanjih in če si ženska gamer, maš velik oboževalcev.
Anonimno 8409, 20.08.2023 ob 21:52
ni fora v tem kako igraš igre, fora je da postaneš del skupnosti in komuniciraš najprej na netu, tudi znotraj samih iger velikrat igraš proti komu, včasih si del ekipe in igraš skupaj proti nekomu, potem o tem debatiraš na forumih in potem se v živo spoznajo na fizičnih srečanjih in če si ženska gamer, maš velik oboževalcev.
“Igrice” so tko k filmi, za vsacga se kej najde, milijon jih je na vse možne teme, najbrž je tud kšna, da si princeska in te vitezi na belem konju rešujejo, taka bolj ženska igrica.
Kot prvo, princeske in princi me nikoli niso zanimali. Prineska je pri nas oznaka za neumno, blesavo, razvajeno žensko.Se vidi, da se ne spoznaš na ženske.
Kot drugo: tipi, ki so obsedeni z računalniškimi igricami: niti pod razno si ne želim take družbe.
Jahman, če te res zanimajo plesni tečaj, jeseni se jih veliko začne. Sigurno bodo v plesnih šolah veseli, če napišeš, da iščeš plesalko :). Vedno manjka moških.
junja, 20.08.2023 ob 22:09
Kot prvo, princeske in princi me nikoli niso zanimali. Prineska je pri nas oznaka za neumno, blesavo, razvajeno žensko.Se vidi, da se ne spoznaš na ženske.
Kot drugo: tipi, ki so obsedeni z računalniškimi igricami: niti pod razno si ne želim take družbe.
Jahman, če te res zanimajo plesni tečaj, jeseni se jih veliko začne. Sigurno bodo v plesnih šolah veseli, če napišeš, da iščeš plesalko :). Vedno manjka moških.
“Prineska je pri nas oznaka za neumno, blesavo, razvajeno žensko.Se vidi, da se ne spoznaš na ženske.”
Ej, vsaka ma mal tega v sebi, da bi bla princeska pa da jo pride vitez rešit. No skor vsaka. Tipi majo pa, a bi bli ta vitez.
junja, 20.08.2023 ob 22:22
To ti misliš. Princeska je v pravljicah lepa punčka brez pameti. Njen ata ima nek problem, pride nek mlad moški in ta problem reši. Ata da za plačilo svojo hčerko za ženo.
Kaj je tu fajnega biti princeska? Last moškega, da se te podajo okrog?
Ne, hvala. Nič princeksastega ni v meni.
narobe berete pravljice, v resnici ves čas ženske odločajo, zaradi njih se začnejo vojne, lejte Heleno v Troji, ali pa kako so se zaradi Kleopatre skregal, moški je bil vedno samo navidez šef, zadaj je bila vedno ženska, zato pa rečemo, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska.
junja, 20.08.2023 ob 22:48
Uspešna ženska je kriva za vojno? Za mrtve ljudi? To je uspešnost? Zanimivo.
PRavljice pa ne berem več. Princeske pa niso bile nikoli moje vzornice. Ni bil moj cilj postati tepka.
Nisem rekel, da je kriva, to je že moralna sodba, pravim da je bila skozi zgodovino ženska dejanski shot caller, ne moški, on je bil samo orodje v njenih rokah. Ker mamo pač tok radi svojo žensko, da če je treba osvojimo svet in ji ga prinesemo, ker je muza, Prešeren bi bil niko i ništa brez Julije, ona je ključ do uspeha.
Prešeren je bil poročen, vzdihoval za neko drugo žensko. Sanjsko, da se slini po tebi poročen moški.
Sanjsko, da se pobije na tisoče ljudi, zaradi ene ženske.
Lahko daš še slabše primere?
No, definitivno si premagal Soft s svojimi predlogi, idejami. Tista, da naj plešem z žensko, je bila res adijo. Ampak ti imaš pa še bolj bujno domišljijo. Še bolj nore ideje, še bolj neuporabne ideje.
Ne razumete. Sploh ni fora v selitvi v drug kraj, ampak da je pač nedružabna. To je karakterna lastnost, ki se je “ne da popraviti”. Kaj čmo. Žal.
To je isto kot najbolj zguljen izgovor, da nekdo ne gre na obletnico valete ali mature zaradi “predrage” večerje oz. prispevka nekaj 10€ max. Kera budalaština, edini pravi razlog zakaj nekdo ne gre na obletnico je ta, da ne iz teh ali onih razlogov ne prebavlja bivših sošolcev ali sošolk.
soft, 20.08.2023 ob 23:15
Anonimno 8409… Saj se zavedaš, kajne, da bova na eni točki morala obupati? Nehati pisati na ta forum.. Razen tebe in frogice, ravno danes razmišljam, sploh ne najdem sogovornika/ce, ki ne bi bil žaljiv ali nesramen, negativen, …
Mogoče je res čas. Čeprav vaju 2 bom pa pogrešala, priznam.
res je. Pa ne vem odkod tok negativizma, gledam včeraj r/slovenija in se mi ne zdi da je tok poškodb, tole je pa k magnet. Bova mogla se nekje drugje pofočkat.
Anonimno 8409, 20.08.2023 ob 23:51
res je. Pa ne vem odkod tok negativizma, gledam včeraj r/slovenija in se mi ne zdi da je tok poškodb, tole je pa k magnet. Bova mogla se nekje drugje pofočkat.
tako je. Ne glede na to koliko se na eni strani polniš s pozitivo, podzevstno ta negativna energija vpliva. Če si priznamo ali ne.
te je bilo lepo spoznat, res. In mojo Frogico tudi
legende. Jaz bom naredila hladen rez, ker če ne tega ne bo nikoli konc. Nočem tega, si zaslužim dosti več.