Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nimam poklica

Nimam poklica

Svoje življenje sem zavozil, kolikor se je dalo, morda še malo bolj. Študija nimam več možnosti dokončati, brez diplome pa sem pičkin dim. Nimam ne upanja ne volje več za nič. Prvič v življenju se ga grem napit, upam, da bom nekje zaspal in se nikoli več zbudil.

Če nimaš poklica, ni še nič hudega… Hudo je, če nimaš nobenih znanj… Poznam človeka, ki je komaj dokončal OŠ, ima pa uspešno gradbeno podjetje, ki mu direktoruje sicer njegova žena, a posle v resnici vodi on.

Nč hudega,poišči si delo in ne jamraj…Mal stisent zobe pa bo.Lahko si priden za delat brez šol.

Analfabet

koliko pa si star.   ti bi  kr koruzo v puško fuknil.  ah. tam idi lepo eno pofukat pa ji daš prstan gor pa je.  prvo ki  bo.  pa je to to.  boš šel delat v vojsko pa bo rešeno.  alo trenriat  bjj  pa si ko nov. nimamo  se tukaj kaj zgoarjat veliko, veš kaj moraš naredit.   trenirat,  fukat, se poročit, otroka narest, pa je to to, simpl

jaz tudi ne, pa se eno figo sekiram

Študija nisi dokončal, torej imaš srednjo šolo.

Se najde poklic, če se le želi.

Avtor, jaz pa imam diplomo pa ni šans, da dobim službo z mojo diplomo.

Tako, da lej, probaj najti kak drug poklic. SŠ imaš verjetno gimnazijo? Ja, tudi to je bolj žalost.

Probaj si najti kak drug poklic. Kaj vem, nekaj, kar je dovolj kak tečaj ali kaj takega. Ali pa mogoče kaka SŠ?

Lahko greš tudi brez poklica delat, ampak to vemo kako zgleda. Plača za zjokat.

S srednjo šolo si dandanes lahko samo suženj.

jaz imam narejeno gimnazijo, naučila sem se programirati (sama) in imam plače 4k+ neto

1564: S tem se pa ne strinjam. Veliko mladih poznam, ki imajo dokončano poklicno srednjo šolo ali samo poklicno in so iskani veliko bolj kot nekdo s fakulteto. Dela kolikor hočeš, se učijo in imajo cilj, da bodo nekoč na svojem. Sin, star 22, njegovi sošolci, znajo vse. Kar rabiš, ti pomagajo in naredijo za dobro malico in pijačo. Ni luzer, se uči oz. učijo eden drugega in si pomagajo. Izredna generacija. Zelo povezani iz OŠ. Takih ne delajo več.

Nimaš dela. Odsanjaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Analfabet, 04.04.2025 ob 17:29

Svoje življenje sem zavozil, kolikor se je dalo, morda še malo bolj. Študija nimam več možnosti dokončati, brez diplome pa sem pičkin dim. Nimam ne upanja ne volje več za nič. Prvič v življenju se ga grem napit, upam, da bom nekje zaspal in se nikoli več zbudil.

Najlažje in najbolj nespametno pa je, da se vdate in se greste napit, s tem boste pa zares potonili, če se ne zresnite. Sigurno obstaja kaj kar vas zanima, naredite  tečaj in se pričnite ukvarjati s tem ali se priučite kakšnih del in tudi ne drži, da ne morete dokončati študija. Poiščite si delo, da boste imeli za plačilo študija in knjige v roke, znanje v glavo……pa ste zmagali.

Začni polagat ploščice, garantirano 2,5k neto na mesec najmanj.

Večji problem je, če nimaš volje do poštenega dela.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 04.04.2025 ob 17:43

Analfabet

koliko pa si star.   ti bi  kr koruzo v puško fuknil.  ah. tam idi lepo eno pofukat pa ji daš prstan gor pa je.  prvo ki  bo.  pa je to to.  boš šel delat v vojsko pa bo rešeno.  alo trenriat  bjj  pa si ko nov. nimamo  se tukaj kaj zgoarjat veliko, veš kaj moraš naredit.   trenirat,  fukat, se poročit, otroka narest, pa je to to, simpl

Tako je! Glava, roke in ritka morajo delati, ko si mlad.Delat, fukat, fukat, delat.Malena, volim te, sakam te, fukam te…

New Report

Close