Nimam poklica
Analfabet
koliko pa si star. ti bi kr koruzo v puško fuknil. ah. tam idi lepo eno pofukat pa ji daš prstan gor pa je. prvo ki bo. pa je to to. boš šel delat v vojsko pa bo rešeno. alo trenriat bjj pa si ko nov. nimamo se tukaj kaj zgoarjat veliko, veš kaj moraš naredit. trenirat, fukat, se poročit, otroka narest, pa je to to, simpl
Avtor, jaz pa imam diplomo pa ni šans, da dobim službo z mojo diplomo.
Tako, da lej, probaj najti kak drug poklic. SŠ imaš verjetno gimnazijo? Ja, tudi to je bolj žalost.
Probaj si najti kak drug poklic. Kaj vem, nekaj, kar je dovolj kak tečaj ali kaj takega. Ali pa mogoče kaka SŠ?
Lahko greš tudi brez poklica delat, ampak to vemo kako zgleda. Plača za zjokat.
1564: S tem se pa ne strinjam. Veliko mladih poznam, ki imajo dokončano poklicno srednjo šolo ali samo poklicno in so iskani veliko bolj kot nekdo s fakulteto. Dela kolikor hočeš, se učijo in imajo cilj, da bodo nekoč na svojem. Sin, star 22, njegovi sošolci, znajo vse. Kar rabiš, ti pomagajo in naredijo za dobro malico in pijačo. Ni luzer, se uči oz. učijo eden drugega in si pomagajo. Izredna generacija. Zelo povezani iz OŠ. Takih ne delajo več.
Analfabet, 04.04.2025 ob 17:29
Svoje življenje sem zavozil, kolikor se je dalo, morda še malo bolj. Študija nimam več možnosti dokončati, brez diplome pa sem pičkin dim. Nimam ne upanja ne volje več za nič. Prvič v življenju se ga grem napit, upam, da bom nekje zaspal in se nikoli več zbudil.
Najlažje in najbolj nespametno pa je, da se vdate in se greste napit, s tem boste pa zares potonili, če se ne zresnite. Sigurno obstaja kaj kar vas zanima, naredite tečaj in se pričnite ukvarjati s tem ali se priučite kakšnih del in tudi ne drži, da ne morete dokončati študija. Poiščite si delo, da boste imeli za plačilo študija in knjige v roke, znanje v glavo……pa ste zmagali.
Anonimno 3469, 04.04.2025 ob 17:43
Analfabet
koliko pa si star. ti bi kr koruzo v puško fuknil. ah. tam idi lepo eno pofukat pa ji daš prstan gor pa je. prvo ki bo. pa je to to. boš šel delat v vojsko pa bo rešeno. alo trenriat bjj pa si ko nov. nimamo se tukaj kaj zgoarjat veliko, veš kaj moraš naredit. trenirat, fukat, se poročit, otroka narest, pa je to to, simpl
Tako je! Glava, roke in ritka morajo delati, ko si mlad.Delat, fukat, fukat, delat.Malena, volim te, sakam te, fukam te…