Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Nimam samozavesti

Nimam samozavesti

Nimam samozavesti za spolni odnos.Ne izgledam slabo. Enostavno sram me je, da mu gola ne bi bila všeč, da mu vonj moje vagine ne bi ugajal. Vem obremenjujem se preveč, pa vendar mi lahko nekdo poda kakšen nasvet? Sem urejena, postavna. Nihče glede na vizualnost ne bi niti pomislil da nimam samozavesti.

Dj mi loh mi napišeš instagram pa se bova zmenila ;D

Premalo izkušenj. Če bi jih imela, pa če res ne “izgledaš slabo”, potem samo … akcija. Pa če boš slučajno imela smolo pri prvem, ne odnehat, veliko je tukaj odvisno od okusa. Lahko ti povem, da jaz nisem ravno nekaj, čemur bi se reklo, da ne izgledam slabo (prej obratno), pa vseeno slišim besede, “obožujem te” in “ti si najboljše, kar se je zgodilo v mojem življenju”. Ne hecam se. Zato pa … just go for it!

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

A oblečena si mu všeč? Predvidevam da ja, če ne ne bi bil “kandidat”. Pol dela je torej že narejenega. V čem je torej razlika, če si gola? Osnovne linije so enake, za prsa, zadnjico in ostalo je že vse nakazano, tako da nekih silnih presenečenj ne bi smelo biti. Imaš morda povešene prsi in se bojiš kaj bo, ko daš dol modrc? Glede na to, da si skoraj gotovo še mlada, mislim da še ni teh problemov. Ostalo tudi ne. Punce se glede teh zadev itak bolj sekirajo kot fantje. Če pa mu res ne bi bila všeč, si te itak ne zasluži in bolje da gre. Aja, še glede vonja: zadeva naj bo umita in bo vonj gotovo ok. Slišal sem, da imajo recimo črnke drugačen vonj, a kar se tiče pri nas, je gotovo vse privlačno, sploh za zaljubljenega fanta. Go for it!

Pijem vodo, lulam vodo.

New Report

Close