Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nimam za hrano

Nimam za hrano

Nimam dveh mačk, niti nimam hobijev, ker mi gre plača za najemnino in stroške, hrano. In vsak mesec zategujem, za 1 teden mi zmanjka. A nikoli ne jočem. Naj povem, da garam vsak dan in nimam časa zase. Samo ko spim.

Odgovor na objavo uporabnika
Buuu, 23.11.2024 ob 12:34

Nimam dveh mačk, niti nimam hobijev, ker mi gre plača za najemnino in stroške, hrano. In vsak mesec zategujem, za 1 teden mi zmanjka. A nikoli ne jočem. Naj povem, da garam vsak dan in nimam časa zase. Samo ko spim.

Delaš in garaš vse dni in se ne preživiš? Zamenjaj službo ali pa odpri svoj s.p.Nauči se polagati ploščice, postani mizarka- z omarami se tudi fajn zasluži ali pa prodajaj Leloske.Na Štajerskem bodo odprli halo za 100 in več delavcev…

Teh 100 delavcev, ne bo delalo za minimalca? Spadaš v klaso večni optimist!

Če je to res mi je zelo žal in rada bi ti pomagala.  Sem tudi Mag.soc.del in lahko ti tudi strokovno pomagam

Bojim se, da bo čedalje več takih zgodb 😢

Tudi jaz zadnje čase opažam da mi zadnji teden gre čisto na Knap. Plačam poloznice niti ne kupujem večjih količin hrane pa denarja nikoli ni. Zadnje mesece sem začela odrekati sebi da imata otroka. Žalostno je pa to da imam odgovorno delovno mesto in ni težava v tem da z denarjem ne bi znala.

Zelo žalostno je, da je v Sloveniji nekdo lačen. To se ne bi smelo dogajati. Ampak, naj vam ne bo nerodno. Zaprosite za pomoč Karitas ali pa Rdeči križ, pomagali vam bodo. Dobri ljudje vsakodnevno darujejo za dobrodelne organizacije.

Naj vas ne bo sram, saj niste nikogar ubili in nikomur naredili nič slabega! Vsak od nas se lahko že jutri znajde v stiski.

Vse dobro vam želim!

Ja stroški gredo v nebo, dodatno službo si bo treba najti, najlažje na hrbtu ko otroka gresta spat.

Seveda bodo šli stroški in cene v nebo, to pa zato, ker ima država čedalje večje stroške. Poglejte koliko stane migrant, ki pride v Slovenijo, da celi dan nič ne dela, čeprav ima zdrave noge in roke, človek, ki pa pošteno dela in plačuje davke, pa komaj preživi mesec ali pa upokojenci, ki po 40 letih dela v lastni državi nimajo za kruh. Tisti, ki volite levo politično opcijo, ali pa levo sredinsko, ne rabite nič jokat.

tzr4, 23.11.2024 ob 14:13

Seveda bodo šli stroški in cene v nebo, to pa zato, ker ima država čedalje večje stroške. Poglejte koliko stane migrant, ki pride v Slovenijo, da celi dan nič ne dela, čeprav ima zdrave noge in roke, človek, ki pa pošteno dela in plačuje davke, pa komaj preživi mesec ali pa upokojenci, ki po 40 letih dela v lastni državi nimajo za kruh. Tisti, ki volite levo politično opcijo, ali pa levo sredinsko, ne rabite nič jokat.

Ne meči vseh migrantov v en koš. Jih vsak dan srečujem na različnih delovnih mestih.

Ma ne seri 😒

Enkrat se strinjam,tisti ki volite leve in leve sredino, nimate nič za jokati, ko sem dobil informacije od sorodnikov koliko denarja dobi Kučan in Pahor me je skoraj kap. Nikoli več ne naredim dobrega dela, se najmanj za Slovenijo. Vam povem barvice stanejo v Angliji po 1 eurov zadnjič sem kupil set 150 komadov barvice za 15 eurov. Jaz tako in tako v Sloveniji Ne zapravim niti centa. Briga me za Slovenijo

Drago je danes živeti.. vse se še bolj draži in plače so zmeraj slabše. Še tam, kjer jim gre dobro, nižajo plače in izkoriščajo delavce, jemljejo dodatke, … Vsak dan več ljudi išče poleg redne službe še kaj za popoldan in vikende. To je nedopustno.

Zaprosi za pomoč csd, rdeči križ, karitas, društva. Na fb se najde več skupin kjer ljudje podarjajo različne stvari. Pomagaj si tako zaenkrat, pa kuhaj enolončnice, ki so najbolj ugodne in te najbolj nasitijo. V naravi se dobi veliko sezonske hrane zastonj. Malo tu, malo tam, pa bo nekako. Poveži se z ljudmi, ponudi pomoč v zameno za kakšne pridelke kmetom, pelji kakšne kužke na sprehod ljudem, ki so skozi v službi, tam se dobi veliko denarja.

CSD izredna SOC pomoć,

Karitas, prehranski paketi…vprašaj, naj te ne bo sram.

Saj nisi edina, jaz sem že leta pozimi brez ogrevanja, hrana star trdi kruh pa voda, ga namočim v voda pa za silo je, ko plačam visoko najemnino,  položnice,  stroški za avto, samska ženska na minimalcu ne pride skozi. Vem kako ti je, neke tolažbe nimam, ker sem še na slabšem,kot ti, je veliko tega.

Še predobro vam gre. Še vedno mafija neomejeno krade, interesentov za postrelit mafijo pa ni.

Jaz sem zdaj napol nag v sobi tako vroče je da bom odprl okno,toje noro kako ta hiša naša se hitro ogreje. Vse ostale se niso nikoli, najbolj pogrešam peč na drva pri prababici.

V blizini Grosuplja ste? Kje točno pa ste?? In kam se pa naj hrana pripelje? Kak vam naj kdo pomaga, če vam je pod čast povedat, kam? Dobili ste 2 maila. Tja pišite. Ampak pazite, da  boste prav napisali, da pride na cilj.

Od kje pa ste? Javite se mi na mail: [email protected]

malat trdi star kruh v piskru z vodo.

nosiit prenošene cunje in biti ponizevan.

Kaj šele pomisliti na lepo besedo ali pa objem

Moderatorka je vrgla kost, vi cepci jo pa ves vikend glodite 😲

Anonimna740, 23.11.2024 ob 15:05

Saj nisi edina, jaz sem že leta pozimi brez ogrevanja, hrana star trdi kruh pa voda, ga namočim v voda pa za silo je, ko plačam visoko najemnino,  položnice,  stroški za avto, samska ženska na minimalcu ne pride skozi. Vem kako ti je, neke tolažbe nimam, ker sem še na slabšem,kot ti, je veliko tega.

Potreubujes avtomobil? To je res velik strošek. Če živiš v mestu se preseli blizu službe, kot razumem si najemnica in selitev ne bi smela biti problem.

To ni prav, delaš, imaš službo, pa je plača taka, da ne moreš normalno preživet. Kaj šele , da bi si kaj privoščil, dal na stran nekaj denarja .

Anonimno ja tako, 23.11.2024 ob 14:49

Enkrat se strinjam,tisti ki volite leve in leve sredino, nimate nič za jokati, ko sem dobil informacije od sorodnikov koliko denarja dobi Kučan in Pahor me je skoraj kap. Nikoli več ne naredim dobrega dela, se najmanj za Slovenijo. Vam povem barvice stanejo v Angliji po 1 eurov zadnjič sem kupil set 150 komadov barvice za 15 eurov. Jaz tako in tako v Sloveniji Ne zapravim niti centa. Briga me za Slovenijo

Koliko barvic si kupil? 150 barvic za 15 evrov? A so plastične?

1973, 23.11.2024 ob 13:53

Tudi jaz zadnje čase opažam da mi zadnji teden gre čisto na Knap. Plačam poloznice niti ne kupujem večjih količin hrane pa denarja nikoli ni. Zadnje mesece sem začela odrekati sebi da imata otroka. Žalostno je pa to da imam odgovorno delovno mesto in ni težava v tem da z denarjem ne bi znala.

Cene so šle nenormalno gor.

Dnevni nakup je bil včasih 20, 25€.

Potem so bili ti nakupi okoli 50€, zdaj se mi zdi, da je to okoli 70€. Plus veliki tedenski nakupi.

Natikači, kot do adidas, so bili slabih 20, zdaj so 40.

Še to povej da si volila stranke trenutne vlade, saj ni važno katero , vse je isti drek !

New Report

Close