Nimate nobenih šans za veze..
Veze so nekaj za ubogljive tipe , pa za praktične ženske ( Margot) , pa za umetnice (Senza). Vi, ki se tu nekaj bahate s svojo samsko kvaliteto, pa nimate sploh šans, zato vam raje predlagam, da se naučite biti srečno samski. pa kaj vam nuca, če se s sadnega norca delate, zakaj hodi v fitnes, če pa ve samske babe nikejr ne boste dobile teh sovjih pridnih delovnih samskih tipov, ki vam bodo japke v klet nosili. Pa dedci ne boste nikjer srečali tistih svojih bab in sanjskih predstav, ker ste skregani z realnostjo življenja. Pa lahko se norca delate iz Žižka, zakaj ima on mlade, vi pa ne boste imeli ne maldih, ne starih. Ker vas stare ne zanimajo, mlade pa vas nočejo. En kup pametnega folka tu gor, ki se imajo vsi za ful kvaliteto in bi ful radi drugim povedali, kaj naj počnejo s svojim lajfom, v resnici pa še svojih sanj o nekakšnem pravljičnem sobivanju z nasprotnim spolom nikjer ne uresničujete…za to, da se sreča z ansprotnim spolom, mora biti posameznik toleranten, marsikaj požreti, pustiti, d ahodi dec na tisti fuzbal ali v fitnes. Vi, ki z mano tekmujete v cinizmu in nesramnosti in sanjate neke neuresničene scenarije, ne boste imeli nobene veze, nehajte se smešit. Še kavsa ne boste imeli, ker so avanture nekaj čist izven vašega dometa razmišljanja.
Eh, zdaj si mi pa ves ideal uničil. Pa tako iščem nekoga, ki bi mi jabke v klet znosil 😉
Internetni trolli ne dobijo fukat, ker se obnašajo kot otroci. Vmes se seveda najde še kak sociopat (primer:matjažko), tak pa niti do prjatlov ne pride, kaj šele babe :D:D
Tebe pa življenje hudo “jebe”.
Ti pa živiš v hudi jebi.
😮
Ko mali otrok, em ga malo sprovocira in ze cuti, da mora cel svet nazaj sprovicirat. Pa taki ded je, bi naj bil. 🙂
tudi amater nisi … še vaški posebnež ne ☺ … edino copy-pastanje na netu ti gre … kar pa ni nek dosežek
Še dobro, da ne jem jabkov..
Tečne babe tu gor nimate šans loleka fasat. Ker s eraje z nami tu prerekate, zakaj nekaj počnemo, kar vam ne paše, kot d abi tiste pridne loleke okoli iskale. Tolk ste butaste, da je boleče..
A nisi že v prejšnji temi enako povedal? Ja Spider, saj smo te spoznali…pri tebi se vse začne z NE, NE DA SE, NE ZMORETE, NE BO VAM USPELO, NIKOLI, NIKDAR…kolk si ti naporen.
Rabiš painkiller?
Si v depri? Te muči manj svetlobe, dež, sivo nebo in krajši dnevi?
Pojdi ti cmera malo k psihiatru, da ti predpiše eno močno dozo pomirjeval.
Pa ti misliš, da je to slabo?
Kaj bo ženska z lolekom?
Samski je veliko bolje: lahko gradi kariero (koliko poročenih žensk gre lahko za par dni službeno v tujino, koliko jih lahko gre za več mesecev?), ima lahko veliko hobijev, lahko potuje, lahko športa, kuha kolikor rabi zase, lahko ima vse razmetano ali pa pospravljeno kakor hoče (ni ji potrebno za drugimi čistiti, razen za sabo, koliko ji pač paše). Če je pa dobila enega loleta pa je že v službi omejena (ne more se kar preseliiti nekam drugam, še težje v tujino it), po službi mora takoj domov, nič vandarat okrog, dopusti so pusti tam nek na neki plaži kaka dva tedna.
Ma Spider ves čas svoje frustracije projicira na druge. V resnici on nima šans. Ok, saj je res, da ni edini, ampak vseeno …
po kom ste tipi ala Spider, Nekulturnež … pobrali karakter???
po mami ali po mamo.je.bcu ☺
Kaj se ti pametnega delaš malinovc. na ta forum si prišel, ko si skušal izvedeti, kako do babe, ko si ugotovil, da je to zate neizvedljivo, skušaš z mano tekmovati v cinizmu. Če bi rad babo, bodi kot Marko, ne kot jaz, madona.
Kaj se ti pametnega delaš malinovc. na ta forum si prišel, ko si skušal izvedeti, kako do babe, ko si ugotovil, da je to zate neizvedljivo, skušaš z mano tekmovati v cinizmu. Če bi rad babo, bodi kot Marko, ne kot jaz, madona.[/quote]
Babe maš ti prek Spider. 🙂
Kaj se ti pametnega delaš malinovc. na ta forum si prišel, ko si skušal izvedeti, kako do babe, ko si ugotovil, da je to zate neizvedljivo, skušaš z mano tekmovati v cinizmu. Če bi rad babo, bodi kot Marko, ne kot jaz, madona.[/quote]
Babe maš ti prek Spider. :)[/quote]
Preberi še enkrat potem globoko vdihni nato se nauči razliko med ednino in množino 🙂
Preberi še enkrat potem globoko vdihni nato se nauči razliko med ednino in množino 🙂
Preberi še enkrat potem globoko vdihni nato se nauči razliko med ednino in množino :)[/quote]
Mogoče lahko tudi ti malo vdihneš – ena od možnih interpretacij je tudi ta, ima Marko žensko in da se babam raje odreče.
Forum je zaprt za komentiranje.