Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nimate nobenih šans za veze..

Nimate nobenih šans za veze..

Jah glej, edina stvar, k sm se jo naučil od vs…

Preberi še enkrat potem globoko vdihni nato se nauči razliko med ednino in množino :)[/quote]

Mogoče lahko tudi ti malo vdihneš – ena od možnih interpretacij je tudi ta, ima Marko žensko in da se babam raje odreče.[/quote]

Ta interpretacija je možna samo če predpostavljaš da je Spider z ”če hočeš babo” mislil na poligamnost in množino kar pa močno dvomim, torej je napačna. Babe so morda resda Spiderjeva stvar množinsko gledano, ampak po napisanem sodeč je Spider mislil na ednino in ti. ”resno zvezo” in za to more postat kot Marko, pač copatar. Torej tvoja interpretacija ne more držat.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkičeva razlaga je točna.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne bo držalo. Tak kot jaz, babe ne bo dobil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa ti misliš, da je to slabo?
Kaj bo ženska z lolekom?
Samski je veliko bolje: lahko gradi kariero (koliko poročenih žensk gre lahko za par dni službeno v tujino, koliko jih lahko gre za več mesecev?), ima lahko veliko hobijev, lahko potuje, lahko športa, kuha kolikor rabi zase, lahko ima vse razmetano ali pa pospravljeno kakor hoče (ni ji potrebno za drugimi čistiti, razen za sabo, koliko ji pač paše). Če je pa dobila enega loleta pa je že v službi omejena (ne more se kar preseliiti nekam drugam, še težje v tujino it), po službi mora takoj domov, nič vandarat okrog, dopusti so pusti tam nek na neki plaži kaka dva tedna.[/quote]

Ženska ne more biti srečna izključno v “moškem svetu” (hladnem, racionalnem, grebaškem…), da bi bila kariera njej najvišji smisel v življenju kot kakšnemu luftarskemu DX.u :), zato družina in partnerstvo v povprečju precej višje kotira v primerjavi z moškimi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ej matjažko, matjažko, ti misliš, da je svet črnobel? ALi kaj?
Da vsak, ki ni obseden s kariero, je pa družinski človek?
Jok brate, odpade.
Poznam kar nekaj ljudi, ki hodijo v službo, ker rabijo za preživetje. Ne gradijo neke posebne kariere, daleč od grebatorstva v službi. Pa jim niti malo ni do družine, otrok. Jim je pa veliko do tega, da imajo veliko prostega časa, hobije, čas za potovanja. Ja, verjameš ali ne, ampak so obeh spolov. Pa sami fajn ljudje.

Drugače pa si ga biksnil pri DX, ne moreš reči, da je lufter in karierist hkrati, to nekak ne gre preveč skupaj.

Luftar in karierist hkrati, ta je dobra hahahahaaa….Jaoooo…

Nisem trdil, da če nekaj ni črno, da je pa potem avtomatično belo. Ženske so bližje naravi in jim razno moško petelinjenje, tekmovanje in dokazovanje ne pomeni toliko. Kariera je čisto združljiva z družinskim življenjem pri ženskah, ampak ni vse, gre le za določanje prioritet. Sicer doktorantke ne bi imele otrok in družine, nasprotno, večina jih ima.

Z luftarskim sem imel v mislih pri njem to, da je neprimeren za zvezo, starševstvo itd.
Karierist je pogosto tudi materialist , egoist, kar se pri njem tudi poklapa.

In kolk maš ti kaj otrok, matjažko? Kaj se čaka, baje si srečno vezan? na limun?

Imaš zadržke glede tega? Ima tvoja zadržke, ali si primeren?

Torej je zate, matjazko, lufter, ker se noče poročiti in imeti otrok? Pa kake neumnosti so pa to?
Večina lufterjev, ki jih jaz poznam, ima otroke. Čudno, a ne? Očitno so taki lufterji, da niti kondoma ne znajo nataknit.

Še enkrat: če ženska ne želi imet otrok, ni nujno karieristka. Štekaš to? Ne gled na spol, so ljudje, ki ne želijo imet otrok pa niso karieristi. Lahko dojameš to?

Če ženska ne želi imet otrok, ni nujno karieristka. Nisi razumela mojega citata, ki je bil sklic, kjer je prejšnja oseba pisala (vsaj med vrsticami), da so otroci nekakšna ovira pri karieri za ženske, da se mora odločati med ALI ALI – in iz tega je potegnila sklep, da je boljše biti samska.

Pri grajenju kariere je pa res, da je bolje ne imet družine.
Recimo imaš v službi možnost it v tujino za par mesecev ali pa preprosto hodiš pogsoto na krajša službena potovanja. Kako bi to šlo z malimi otroci?
Ko gledam sodelavke, bolj težko, so zelo pogosto na bolniški za otroke. Nikoli niso očetje, vedno so mame.

Ah, matjazko, matjazko, lol. Lufterski karierist in materijalist brez dohodkov, lol.

Pa ne samo to, da bi kdo službeno odšel v tujino.
Nekateri enostavno sami odidejo v tujino in tam si poskušajo graditi kao kariero, ker si jo doma niso sposobni niti v službi, niti kot družina.

V Sloveniji imamo res ogromno nesposobnih ljudi. Isti človek, ki si celo v naši prestolnici ni bil sposoben dobit več kot 900 eur kot razvojni inženir, je (po povabilu) odšel 500km severneje in zdaj dobi za enako delo 5x več ob približno enakih življenjskih stroških. Presnet šalabajzer, še dobro da smo se ga znebili, nesposobneža.

Mogoče lahko tudi ti malo vdihneš – ena od možnih interpretacij je tudi ta, ima Marko žensko in da se babam raje odreče.[/quote]

Ta interpretacija je možna samo če predpostavljaš da je Spider z ”če hočeš babo” mislil na poligamnost in množino kar pa močno dvomim, torej je napačna. Babe so morda resda Spiderjeva stvar množinsko gledano, ampak po napisanem sodeč je Spider mislil na ednino in ti. ”resno zvezo” in za to more postat kot Marko, pač copatar. Torej tvoja interpretacija ne more držat.[/quote]

Če izhajam iz svoje predpostavke, poligamnost ali monogamnost nimata nobene zveze s tem, da osebe ženske spola lahko razdeliš na babe in na ženske. Ti, pa Spider, pa še kdo, te razlike pač ne opazite, se zgodi. 🙂
Obstaja tudi ničkoliko wannabe frajerjev, ki ne dojamejo, da izraz pička, s katerim opisujejo ves ženski spol, za nekatere pomeni samo karakterno oznako (in se pičke potemtakem delijo na ženske in moške) . In bi en Marko v tem primeru komot rekel, da ga zanimajo punce, pičke pa ne.

Drugič je pa bolje, da pred komentiranjem razmisliš, na kaj se kak komentar pravzaprav nanaša – ti mi razlagaš Spiderjev post, medtem ko sem jaz komentirala Markovega.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No evo, še ena razgledana bebetina. Točno takih si želimo.

Kulturnež pust to Senzo, se točn vid kakšn odnos ima z očetom… BOlj je moški stran od očeta, bolje je. 20cm črnc iz nigerije, brezposeln, to je zanjo največja ljubezen in duhovnost kar jo premore človeštvo. Drugače si rasist, ksenofob, nazadnjaški, materialist… Pozab te bojemske stare tetice, lohk se pripravlja le na nasledn lajf, če obstaja. Za ta je že zmagala. Zdej bo sam “racionalost” sipala tukaj. Kulturnež ženskam nad 40 se ne trud karkol dopovedat, al pa že kakšno dekado prej, kar je je. To ni več RAM ampak sam še ROM 😉

Ko berem ta opis, mi je jasno predvsem to, da si me z nekom zamenjal.

P.S. Če govorimo o preferencah, bi pa raje zbrala Senegalca kot Nigerijca. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lepolaska je imela odsotnega očeta, to se vidi. zato išče uteho v starejšem tipu. To je splošno znano, da ženske, ki so imele odsotnost očetovske figure, iščejo očeta v partnerju.

Eni nismo sposobni sobivanja z babo ( ker smo baje nezreli in egoistični), razne lepolaske in senze pa tako ali drugače niso sposobne otrok imeti. Nekaj pa nam je skupno.

Jaz imela tudi odsotnega očeta, pa je moj partner mlajši od mene. Toliko o tem, koliko šteje to, splošno znano.

Zakaj se drugače kot skozi primerjave ne znaš definirati? 😮

Pa dobro, zakaj je vam kvazi-feministkam tak problem priznati, da niste sposobne biti matere? Da nimate pravega ženskega čuta?

Ubil vas je 🙂

Ker so ženske ful iskrene z nami, vse povejo po pravici, čist vse 🙂

Jaz brez problema priznam, da sem emocionalno nesposoben ersne zveze in sobivanja z babo. Te kvazi-modernice se pa vse v neke izmišljotine zatekajo, joj, jak je to feminizem, ki se sramuje samega sebe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close