Nimate nobenih šans za veze..
Zakaj bi se pa o teh stvareh sploh želele s tabo pogovarjati? 😮
Pa tudi… Res misliš, da koga užališ s svojimi etiketami a la novodobne kvazi-emancipiranke ali kvazi-feministke? To je Robijev nivo, welcome! 🙂
Valda ne bo sebe tlačla v drek, ona je pa ja najboljša, tudi v tistem v čemer v resnici ni. Popolne popolnice, mi jim pa zavidamo te bedne zveze na daljavo….
Senza je valda spet ena izjema. Ona ni prilepljena na svojga in ji je čist dovolj, če se vidta 1krat do 2krat na teden, preostali čas, pa se tu z nami daje.
Neposrečen poskus. beri malo, kaj vse je tvoja kolegica lepila samskim tipom, ti si se pa veselo strinjala..
Neposrečen poskus. beri malo, kaj vse je tvoja kolegica lepila samskim tipom, ti si se pa veselo strinjala..[/quote]
Ni bil poskus, samo iskrena sem bila. Če bi npr. splav naredila, se tudi ne bi kdove kako trudila, da bi razloge zanj razlagala nasprotnikom splava.
No, boš tole moje “veselo strinjanje” dokazal, ali boš samo nakladal?
koliko sem sposobna bit mama, bom kvečjemu vedela, ko jih bom imela en par. teoretizirat o vzgoji zna vsak, še posebej tisti brez otrok.
večina žensk, še posebej feminacistk, je sveto prepričanih, kako bi ble super mame, tudi če so totalno nesposobne. predvsem ne moreš bit dober starš, če sovražiš nasprotni spol, razlika med nami je pa v tem: jaz ne sovražim moških in poznam nekaj super očetov (in partnerjev), medtem ko vi, “svobodni uživači”, ne poznate niti ene dobre ženske, mame, ki vas bi bila vredna. kar pomeni, da imate problem. v glavi (zgornji, glede na to, da nič ne seksate – ja, 2x/leto šteje pod NIČ – pa verjetno tudi v spodnji). čisto mirno priznam, da napol impotentnega tudi jaz ne bi hotela.
Vsi imamo emocije in smo sposobne resne zveze.Po moje si se ti tako kot jaz, odlocil za samskost in si ne dovolis emocijam na plano. Jaz sem zmozna tipu, ki mi zaspila vec kot seksualno, v sekundi najt milijon napak in ga skenslat.Sej ko se navadis, to gre lepo in ni bojazni, da te kaka custva premagajo.
Mhm, ja, 1x-2x na teden se prideva v skupni dom stuširat, pojest in prespat. To bo to!
a to imata kakšno posebno stanovanje najeto samo za ob torkih in četrtkih? :))))))))))))))
Kaj pa če bi nehali eni drugim nabijat tole o samskosti, zvezah in otrocih?
Pa začnete spoštovat, da vsak pač živi kakor mu paše.
A bi to šlo?
kdo ti je sploh dovolil, da se odmakneš od šporheta???
Mhm, ja, 1x-2x na teden se prideva v skupni dom stuširat, pojest in prespat. To bo to![/quote]
Perfektno zvezana z najperfektnejišm decem.
Resno mislim, da da tip tu nabija, kako nekaj športa, v resnici pa je en jobless zadetek, ki se ga poči vsak večer do daske. Ni druge racionalne razlage.
Ne gre za vrednost…samo če se odločiš, da boš samski, je treba za tem stati, ne pa da kot en lole spremeniš mnenje, ker si eno srečal…Ima pa vsak razloge, zakaj razmišlja, kot razmišlja. In ne, teh razlogov nikakor nismo dolžni opravičevati pred tabo.
Sej to je. Ko se na racionalni ravni nekaj odločiš, samo napake iščeš.
jasno, to ste se vsi prostovljno odločili, da boste neprivlačni, brez denarja, samski, brez seksa, …
Seveda bi šlo. V nekem drugem vesolju. 🙂
Ne gre za vrednost…samo če se odločiš, da boš samski, je treba za tem stati, ne pa da kot en lole spremeniš mnenje, ker si eno srečal...Ima pa vsak razloge, zakaj razmišlja, kot razmišlja. In ne, teh razlogov nikakor nismo dolžni opravičevati pred tabo.[/quote]
Torej, zakaj bi jaz tebi (npr.) razlagala, zakaj sem se odločila, da ne bom imela otrok?
ker baje nisi (prava) ženska, še manj ženstvena, če nimaš neustavljive želje po tem, da bi ravno njemu rodila otroke :)))))
kdo ti je sploh dovolil, da se odmakneš od šporheta???[/quote]
Viš, jaz bi rabila enega takega dedca kot si ti. Ne pa tale moj
ma kaj se boš spet matrala, dej pejd greva raje ven neki pojest
Mah, brez veze
Ženska, ki se kao prostovoljno odloči, da moškemu, ki je njen, kakor resen, partner, en bo rodila otrok, je vsekakor, čuadška, da.
Vidve tiste svoje tipe držita nekej na ravni ljubimcev, ali pa onadva vaju.
kdo ti je sploh dovolil, da se odmakneš od šporheta???[/quote]
Viš, jaz bi rabila enega takega dedca kot si ti. Ne pa tale moj
ma kaj se boš spet matrala, dej pejd greva raje ven neki pojest
Mah, brez veze[/quote]
se pravi, on je rekel, “ma kaj se boš spet matrala, dej pejd greva raje ven neki pojest” in potem je šel on ven jest, ti si se pa vseeno odmaknila od šporheta – pred računalnik na forum? :)))))
Zakaj pa bi morala vsaka ženska bit matica? Obstajajo tudi čebele delavke. Spider a niti ti izven škatle?
Kaj bi morala biti vsaka breederka? Jaz imam pa rad žensko za družbo, partnerstvo in vse kar paše zraven.
Zakaj bi se morali pa vsi razmnoževat?
Forum je zaprt za komentiranje.