Nimate nobenih šans za veze..
Margot je prava baba, ima družino in kariero. Svaka čast. Ne pa tu neke lepolaske z nekimi ostarelimi junci, brez otrok, kakor zagovornice zvez….ma brezveze. Margot malo zvečer, ko otroka gledata tv, pride sem pošpegat. lepolaski pa je Matkič bolj zanimiv od njenega lastnega tipa!
Uf, kvazi-feministka, kvazi-modernica, kvazi-emancipiranka, zdaj pa še čudaška. A je že čas, da partnerja posvarim? 🙂
Ne, ne, danes je v enem drugem fazonu…
a ne bi raje najprej svojih dveh otrok spustila iz kleti?? :)))
Viš, jaz bi rabila enega takega dedca kot si ti. Ne pa tale moj
ma kaj se boš spet matrala, dej pejd greva raje ven neki pojest
Mah, brez veze[/quote]
se pravi, on je rekel, “ma kaj se boš spet matrala, dej pejd greva raje ven neki pojest” in potem je šel on ven jest, ti si se pa vseeno odmaknila od šporheta – pred računalnik na forum? :)))))[/quote]
Neeee, še prej me je malo pretepel.
Jao jao Lepolaska :))))
ni čudno, da si potem končno zadovoljna, baje to ženske rabimo, da vemo kje nam je mesto.
o šit. mogoče imam pa res slabega fanta. :)))))
jasno, to ste se vsi prostovljno odločili, da boste neprivlačni, brez denarja, samski, brez seksa, …[/quote]
odlocili smo se
kot je ze spider rekel zgoraj, vsak ve zase zakaj..ostalo kar si napisala je krneki..samski ne pomeni niti neprivlacen ne brez seksa in denarja tudi ne…vse to imam in zaradi tega si lahko privoscim biti samska in ne z nekim locencem, ki misli da je zadel na lotu k lohk fuka 10+ mlajso od sebe.
a ne bi raje najprej svojih dveh otrok spustila iz kleti?? :)))[/quote]
Joj, na klet pa še pomislila nisem… A ti kaj veš, koliko sta stara, da ne bom po pomoti kakšnega sosedovega domov prinesla?
Ma to lepolaska po sebi sklepa. Samo tak folk pozna. Kot vse gospodinje tudi sama pripada takim krogom. Lahko ti kelnarco iz Fužin vzameš iz primarnega okolja, ampak Fužin ne moreš vzeti iz nje..
point je v tem, da se “odloči” bit samski samo tisti, ki je toliko čustveno prizadet, da ne zmore zveze (ali pa je versko obseden), minimalca izbere tisti, ki iz takih ali drugačnih razlogov ni sposoben zaslužiti več in za tistega, ki ima samo osnovno ali srednjo šolo, veljajo isti razlogi.
Pol si pa lepolaska najde nekega 50-letnega zapitega postopača, ki je valjda glavni car pred kolegi, ker eno kao dost mlajšo pumpa.
kaj za vraga delajo sosedovi otroci v tvoji kleti??? :O
ti si res nekam sumljiva :))))
Point je v tem, da si ti glupa baba s srednjo trgovsko in valjda da take babe ne poznate drugega, kot raznašalce pic, brezposelne, poštarje in podobno klientelo. vsi si tipi so poročeni, ločeni, ali zapiti, logično.
Point je v tem, da bi se lahko počasi sprijaznila, da ti in tvoji trenirkarski kolegi niste vsa resnica tega sveta.
ti si res nekam sumljiva :))))[/quote]
Hja, na poti do kleti in nazaj je kar nekaj nadstropij, pa kar nekaj sosed/ov je v pravi resni zvezi…
ti si res nekam sumljiva :))))[/quote]
Hja, na poti do kleti in nazaj je kar nekaj nadstropij, pa kar nekaj sosed/ov je v pravi resni zvezi…[/quote]
Kaj delajo tako pozno pokonci, pa ne mene spraševat. 🙂
ježešna, koliko jih pa imate v bloku resnih parov z 10imi otroci? mogoče so jih pa v klet poslali, da vmes lahko nove delajo. sej veš tisti slovenski pregovor “1(0) ni nobeden”…
pa še naslov povem, da pridem na prevzgojo, ko sm taka nespodobna kristjanka, da niti 10 otrok nočem dat nekomu s foruma, ki sploh noče resne veze.
res mora bit nekaj narobe z mano.
Kakšen TV ob tej uri? Nema! Jutri je šola .:))
In ti misliš biti nekoč foter?:)))
Sem vedo ja, no saj to da je mala je dobro, take so mi všeč, upam da nima preozke riti da ne bomo preveč vazelina trošli, 😛
point je v tem, da se “odloči” bit samski samo tisti, ki je toliko čustveno prizadet, da ne zmore zveze (ali pa je versko obseden), minimalca izbere tisti, ki iz takih ali drugačnih razlogov ni sposoben zaslužiti več in za tistega, ki ima samo osnovno ali srednjo šolo, veljajo isti razlogi.[/quote]
v cem je pa point, da neka full huda picka ( brala tvoj opis sebe), ki ima dobr job, zivi z nekim osivelim revckom, in nima nicesar za pokazat pri skoraj 40?
V tem, da je ona huda baba samo v svoji domišljiji…Hude babe so samske ali pa imajo hude frajerje, ne pa neke stare junce jaoooooo
nimam pojma, vprašaj eno, ki je stara 39 🙂
ježešna, koliko jih pa imate v bloku resnih parov z 10imi otroci? mogoče so jih pa v klet poslali, da vmes lahko nove delajo. sej veš tisti slovenski pregovor “1(0) ni nobeden”…
pa še naslov povem, da pridem na prevzgojo, ko sm taka nespodobna kristjanka, da niti 10 otrok nočem dat nekomu s foruma, ki sploh noče resne veze.
res mora bit nekaj narobe z mano.[/quote]
Ja, ne vem, jaz jih samo v dvigalu pa pred blokom vidim, saj ne vem, kateri je od koga… Sem pa pri tisti, ki živi pod nama, opazila zelo pozitiven efekt materinstva – odkar ima otroka, ne teži več, da jo moti, ko sliši koleščke od pisarniških stolov.
ah ja 🙂 lepote blokovskega življenja :))))
je pa dobr, če treniraš za jogija – treniraš lahko levitacijo, da ne hodiš preveč na glas :))))
ni čudno, da si potem končno zadovoljna, baje to ženske rabimo, da vemo kje nam je mesto.
o šit. mogoče imam pa res slabega fanta. :)))))[/quote]
Ja ja, maš prav. Dedca je treba izkoristiti maximalno in to tako, da ga postaviš pred štedilnik :)))
ah ja 🙂 lepote blokovskega življenja :))))
je pa dobr, če treniraš za jogija – treniraš lahko levitacijo, da ne hodiš preveč na glas :))))[/quote]
Lepolaska živi pač pod tromostovjem, tam se koleščkov ne sliši ker je asfaltirano 🙂
Mislim pardon v Vili za 2 milijona 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.