Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NIN PRI ZADRU

NIN PRI ZADRU

A pozna katera ta kraj? Jaz vem samo nekaj o zgodovini, pa da je mivka, več pa ne. Če je bila katera kdaj tam, naj prosim, malo pove. Imam možnost najeti tam apartma po dokaj nizki ceni.
Lp, 6ica

Ja, jaz sem že letovala tam. Meni je bilo zelo všeč, ker smo bili čisto blizu morja. Na plaži je mivka, motilo pa me je to, da na plaži ni urejenih tušev in WC-jev.

Meni je Nin blazno všeč, veliko bolj kot Zaton. Smo letovali 4 leta v Zatonu, kopat smo pa se hodili v Nin. Dolga sipina, na eni strani idealno za malčke do 3 let, je pa res, da ni nikjer sence, WC-jev, tuša…. zato pa tudi ni ne vem kake gužve. Stari del Nina pa je glasba…., mnogo restavracij z dobro hrano, pestra ponudba, prijazni ljudje…
Upoštevati pa je pametno tudi dejstvo, da če si nastanjen v Ninu si blizu Zatona, Sabunik vse je oddaljeno ca. 3 – 4 km.
Če imaš možnost in če ti cena odgovarja kar pojdi. Aja, pa ne smeš pričakovati hotela s 4 zvezdicami, kjer ti bo kdo nosil vse k riti in od riti, pač pa dopust, kjer se boš sama organizirala.
lp, jav

Mi smo bili v Petrčanah pri Zadru; pa smo se šli kopat tudi v Nin ; mivka; topla voda; primerno za male otroke; je pa res zelo moteče ker ni tušev in sence; pa mivka ful peče v noge; je pa tisto slavno blato ki je menda zdravilno

New Report

Close