Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Ivanič

Nina Ivanič

A ste gledali? Kok je ta Nina važna in zoprna in to še do svojega sina. Vsa zabuhla od tablet al operacij.

Sin je pa res top, tak pameten, odloče, totalno nasprotje od prejšnje nedelje, ko je bil Orijankn sin

Res je bila zoprna in zgleda ima slabe živce.

Hči od Tjaše Železnik izrezana mama. Luštna. 🙂

Mene je bolj sokiralo, kaksna je.. Pravi monstrum, kaj je naredila iz sebe, je nisem spoznala.. V obraz je obupna, nabotoksirana, zategnjena..

Odgovor na objavo uporabnika
Poet478, 31.03.2024 ob 20:59

Mene je bolj sokiralo, kaksna je.. Pravi monstrum, kaj je naredila iz sebe, je nisem spoznala.. V obraz je obupna, nabotoksirana, zategnjena..

A ni to od tablet, tud zredila se je ful. Sploh si ni več podobna.

vetrič, 31.03.2024 ob 20:24

Hči od Tjaše Železnik izrezana mama. Luštna. 🙂

KJe ti vidiš podobnost med njima? Čisto nič si nista podobne. Tjaša koščen podolgovat obraz, ta mala okroglega, majhne-velike oči.

Po taki bolezni bi morala biti za javnost top, kajne?
Kaj naredil  FB in instagram iz vas.
Res družba postajate dno.

Kje smo gledali? Da v nocni pogledam

Smaragdna reka, 31.03.2024 ob 21:08

Po taki bolezni bi morala biti za javnost top, kajne?
Kaj naredil  FB in instagram iz vas.
Res družba postajate dno.

Kakšna bolezen? A zasvojenost s tableti? Očitno je preveč živčna oseba, da ne more brez pomirjeval. Pa kako je bila nesramna s sinom.

Zategnjen na botoksiran obraz nima veze z nikakršno boleznijo.

..omg…kaj vam je, opravljivke?, Ivanička je povsem ok, dalec.od debele in izgleda za svoja leta povsem ok. ..a sam tapkate tja v 3 dni, sam da nekaj napletete..?

A ni imela sindrom izgorelosti? To je zdaj moderno.

Sicer mi pa ni bila nič všeč, živčna, zoprna…

Tjaša in njena hči pa sta mi bili super! Tamala ista Tjaša. Kretnje obraza.

Za Botoksok
Botoks? ni opaziti

Nina je delovala zelo živčno, nervozno. Ni si znala več kot toliko pomagat. Tudi fizično je čisto spremenjenna.

Tjaša je zelo lepa, prijetna. Enako hči. Ji je podobna na momenta kar precej. Ni pa izrezana mama.

Nina je prav zoprna. Samovsecna.

Ni prav nič simpatična in deluje kot da ne dojame hec kot hec ampak resno in zabito reagira… njena izgorelost je prej krinka za psihične probleme, saj je videti živčna in zmedena.

Najbrž bi jo vtaknili tudi v trenutno slovensko nadaljevanko Skrito v raju če ne bi “obležala”. V preteklih nadaljevankah je bila kot inventar. Pod eno streho, Usodno vino, Reka ljubezni, Najini mostovi.

Nedeljsko popoldne, 31.03.2024 ob 20:08

A ste gledali? Kok je ta Nina važna in zoprna in to še do svojega sina. Vsa zabuhla od tablet al operacij.

Sin je pa res top, tak pameten, odloče, totalno nasprotje od prejšnje nedelje, ko je bil Orijankn sin

Nino so čisto prehitro spustili iz psihiatrične bolnice, ženska res ni vredu, z živci na koncu, zabuhla, grozno. Očitno gre oddaja v živo in veliko niso mogli popraviti. Sin deluje zelo vredu, z glavo na mestu.

Marli? Simpatična, ampak z močno govorno napako(vsi č-ji so bili c-ji), govorno se sliši kot predšolski otrok(koliko je stara?), če ne bi bila hči Tjaše, bi v sinhronizaciji in Firbcologih odpadla ko listje jeseni.

Golob. Zelo všečen, prvič sem ga videla “v živo”, do zdaj le na slikah. Sem pa prepričana, da je g*j, kar v dani situaciji v resnici niti ni pomembno. Me je nasmejal.

Marjetka hihitava, ampak še vedno prizemljena, Rajko deluje rom.

Manca Špik ima čisto popravljen obraz, grozno energijo ima na odru v živo, neposlušljiva, z Kvatropirci danes pa zelo všečna pesem.

Koliko let ima Nina? Meni deluje, da gre proti 60. Na slikah IG deluje veliko bolj mladostno. Mogoče tudi prmočen make up.

Tjaša zgleda odlično. Enaka kot pred 20 leti. Taka mila in ženstvena. Hči pa je simpatična in kjutkana z kitkami.

Sin od Nine Ivanič je krasen in zrel mlad fant, Nina pa žal mentalno ni ok in to se zelo opazi. Kaj jo je pripeljalo v takšno stanje ve samo ona. Tjaša mladostna in preprosta, njena Marli je luštna in lepo vzgojena deklica. Marjetka je imela danes napad krohotanja, precej neokusno za na tv, po vsej verjetnosti je pred oddajo potešila žejo s 3 ta-kratkimi. Raay precej bolj skuliran.

Bila pa je Nina včasih najlepša igralka.  Jemala je uspavala. ne vem ,kaj je s tem narobe. Eni jih jemljejo leta in leta..

Uh, kako odurno opravljanje v tej temi, razen nekaj izjem.

Same opravljivke.  Čisto ok je za svoja leta. In sploh ni debela.

Mogoče ji je maskerka preveč poudarila ličnice in oči.

Res je, slediti trendom lepotnih idealov, biti oh in sploh. Sramota od ljudi. Danes se v javnosti pokazati ranljiv in nepopoln za oči javnosti, ki imajo popačen pogled, je seveda nedopustno. Ampak to so opravljivke, nismo vsi takšni.

Nekoč je sama povedala, da je redno na botoksu in da sproba vse, kar je novega na tem področju.  Tudi mena naredi svoje, vsaj, kar se nespečnosti tiče.  Drugače pa zgleda letom primerno.

Ostro oko, 31.03.2024 ob 22:26

Ni prav nič simpatična in deluje kot da ne dojame hec kot hec ampak resno in zabito reagira… njena izgorelost je prej krinka za psihične probleme, saj je videti živčna in zmedena.

Najbrž bi jo vtaknili tudi v trenutno slovensko nadaljevanko Skrito v raju če ne bi “obležala”. V preteklih nadaljevankah je bila kot inventar. Pod eno streho, Usodno vino, Reka ljubezni, Najini mostovi.

Jaz sem tudi dobila občutek, da ne razume dobro heca. Pa ne , da je taka apriori, ampak ima neke težave (delovala je zelo nervozno,nesproščeno). Sem jo komaj  prepoznala. Tudi izgled je čisto spremenjen.

jaz mislim, 31.03.2024 ob 22:39

Nino so čisto prehitro spustili iz psihiatrične bolnice, ženska res ni vredu, z živci na koncu, zabuhla, grozno. Očitno gre oddaja v živo in veliko niso mogli popraviti. Sin deluje zelo vredu, z glavo na mestu.

Marli? Simpatična, ampak z močno govorno napako(vsi č-ji so bili c-ji), govorno se sliši kot predšolski otrok(koliko je stara?), če ne bi bila hči Tjaše, bi v sinhronizaciji in Firbcologih odpadla ko listje jeseni.

Golob. Zelo všečen, prvič sem ga videla “v živo”, do zdaj le na slikah. Sem pa prepričana, da je g*j, kar v dani situaciji v resnici niti ni pomembno. Me je nasmejal.

Marjetka hihitava, ampak še vedno prizemljena, Rajko deluje rom.

Manca Špik ima čisto popravljen obraz, grozno energijo ima na odru v živo, neposlušljiva, z Kvatropirci danes pa zelo všečna pesem.

Nisem opazila, registrirala govorne napake pri Tjašini hčeri. Očitno ni tako opazna. Bom šla nazaj pogledat.

Še dobro, da je prišel v oddajo z materjo, ki je bila prav zafnana. On pa lep, preudaren, bister fant.

New Report

Close