Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Osenar, njen video

Nina Osenar, njen video

Estetski, men je všeč. Sicer glasovno pa ni ne vem kako podkovana.

Kakšen se pa vam zdi?

Video dober, komad nič posebnega. Če ga poslušaš brez videa, je čist brezvezen.

Punca razlaga, da vidi svojo kariero v glasbi. Jst bi na njenem mestu fejst premislila -glasu sploh nima….

spot je dober 🙂

Hja Mitja je res dober režiser in ideja ima tudi dober… Vido kul, – ostalo, pa da ona tam poje pa beda – lahko bi ga dali keri bolj talentirani pevki.
Naši “slavni” slovenčeki so očitno lahko vse!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Video perfekten, komad povprečen, pevka zanič.

spot je dober. njeno petje izpade smešno v angleščini, nekako ne zveni tako kot bi moralo.. tko če poslušaš mtv na primer, nek komad v angleščini.. in potem tega.. se takoj sliši da.. ni taprava angleščina

če me razumete

Babja fovšija.

spot je super, ampak komad pa.. o groza.

spot in pa njena rit sta dobra. Ostalo pa ne.

…I´m a rich bitch!… :)))
Videospot mi je všeč, Osenarca je pa tut seksi.

Se popolnoma strinjam s tabo. Zveni grozno. Pa besedilo se skoz ponavlja…

Jaz sem pa iskreno presenečena, ker mi je ona antipatična, mi je pa všeč in spot in komad in njeno petje (v tem komadu). Malo je stil Nelly Furtado (zadnji album) in Paris Hilton, ali ni?

Video je res dober, čeprav… kao lezbijka… le zakaj? A ne bi bilo boljš enega mišičjaka zraven gledat? Sicer me pa spominja na Madonnine komade.

Toncka

Punci vsa čast,zanimivo je gledat ljudi,ki z lastnim švicom pridejo do slave in denarja,vsa čast!!!

Dolgčas. Stokrat videne vamp bejbe z lezbičnim pridihom in hudi gangsterji.
Okorn še enkrat dokazuje, da je “že videno” njegova edina “originalnost”.
Kaj pa je bil Tu pa tam drugega kot reciklaža po gorenjsko!

Končno drugačnost v slovenski video produkciji, kjer smo navajeni sena, kozolcev in narodnih noš. V ekstremnih primerih še kakšne kratke kiklce ali prosojnice….

Vsa čas Mitju in Nini.

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Meni je ta lezbičnost že ful odveč.

drugače dober video, če bi bil namesto vamp bab kak moški. No, pa malo več svetlobe bi jaz dodala…

Ampak ne bi preveč šinfala… neki so pa le naredli. Čestitam.

New Report

Close