Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Valič je…

Nina Valič je…

Ona je z družine Valič, ok, ma je od DARETA VALIČA hčerka ali kako… potem je tudi žlahta z Vidom Valičem.. je to ista familja

Vid Valič je sin igralca Iztoka Valiča (in vnuk Aleksandra Valiča), tako da ni ista familija, je pa menda daljno sorodstvo s primorskega konca. Lahko poiščeš Polnočni klub, v katerem je bil Vid z bratom, očetom, dedkom in babico.

Nina je hči Dareta Valiča. Jo poznam in meni je prijetna in fejst ženska.

Ja Nina je ful simpatična!

Men je pa bila Nina tako antipatična,da nisem mogla gledati oddaje Moja Slovenija, no zdaj sem se je mal navadla in mi ni več tako grozna…

Valiči:

Igralec Aleksander Valič (letnik 1919) ima sina Iztoka Valiča, ki je igralec, režiser in ustanovitelj Gledališča za otroke in mlade Ljubljana. Vnuka sta igralec Domen Valič in komik Vid Valič. Znan igralec Dare Valič je njegov nečak (njegova hčerka je Nina Valič), igralec Aleš Valič pa je v daljnem sorodstvu.

Men je tudi zelo prijetna.

Nino poznam osebno. Zelo fejst punca. Niti malo prevzetna, pa bi lahko bila. Odigrala je veliko odličnih vlog v Drami. Tudi osebno je duhovita, zabavna in prava žurerka:)

Nina je meni zelo simpatična, Aleksander pa je pri več kot 90 letih čisto neverjeten! Tudi ostali Valiči: kapo dol!

men je tle gor nekdo enkrat napisal da sta bratranc pa sestrična!

men je tle gor nekdo enkrat napisal da sta bratranc pa sestrična![/quote]

To sem bila jaz.Očitno sem se zmotila.Očeta sta bratranca…potemtakem….

Vse je res kar ste napisali, še to dodam, če koga zanima, Valiči izhajajo iz Skrilj na vipavskem.

Pravkar sem gledala Nino v predstavi-Nežka se moži ,v Spas teatru. Enkratno.
V oddaji mi je pa tudi zelo fajn.Super punca, tale Nina.

Fajn so ti Valiči….ampak prav vsi!

Meni je Nina zelo simpatična, njenega očeta Dareta sem vedno rada gledala, da o Aleksandru Valiču sploh ne govorim – igralec in pol!

tudi jaz ne morem gledati iddaj, v katerih sodeluje nina.. ne prenesem je.

New Report

Close