ninej-moteči element
ker se je danes odprla še ena tema, ki obravnava nekatere, ki določenim ne sedemo na tem forumu, sem se odločila da vam pokažem kako zelo grem določenim na živce, tema je na forumu O strani Med.Over.Net
Re: izginjanje odgovorov
Napisal: Nika1
Datum: 22.08.2008 08:39
Tudi jaz pristopam k vprašanju o izginjanju odgovorov. Vem, da nisem nikoli veliko odgovarjala, ker bolj prebiram, pa še takrat, ko odgovorim, ponikne.
Če je že tako, me čudi, zakaj na forumu Politični čvek, ko se oglašajo eni in isti Svetilnik, ninej…….ko prav provokativno non stop napadajo zdajšnjo oblast in vnašajo nemir, pa lahko svetijo na forumu….nič niso izbrisani.
Veliko kolegic je že pripomnilo, da ravno zaradi tega odnosa, saj končno ne moreš kar tja v ven dan bruhati svoj bes na forumu, raje ne gre več na ta forum.
Lepo je, da red velja za vse!
in moj odgovor:
Re: izginjanje odgovorov
Napisal: ninej
Datum: 25.08.2008 09:30
hahaha, no na frančiška, mika itd. si pa očitno pozabila.
kakšen nemir???kakšen bes??? PČ je pač forum, kjer se obravnavajo politične teme!
vabljeni forumaši na PČ, kjer boste sami lahko presodili kdo je provokativen, nesramen in žaljiv!!!
LP!
zakaj nekoga tako zelo moti le ninej, Svetilnik in……. (očitno še nekateri in to tako zelo, da bi najraje izbrisal vse moje-naše poste.
medtem pa jih ne motijo žaljivi posti nekaterih posameznikov, ki so resnično že na meji okusnega.
pred časom, mi je nekdo že dejal, da nas bodo vse drugače misleče prepodili iz foruma, da jim to vedno uspeva, pa vam sedajle povem, da ne grem, zanalašč ne, ker imam pravico povedati svoje mnenje neglede na proteste in žalitve iz druge strani.
le kdo hudiča se mene in tiste, ki niso za JJ tako zelo boli in zakaj???
si obremenjena sama s sabo
moja tema se ni nanašala na tebe, zamislila sem se predvsem nad sabo
mene ne zanima tvoja opcija kot taka, le tvoj način komuniciranja je pa res porazen, ko te človek konkretno vsebinsko nekaj vpraša ni vsebinskega odgovora nikoli…tako da ja, se strinjam da je to onesnaževanje foruma
napaka, niti najmanj, se pa nekateri obremenjujete z menoj, brez potrebe.
čudno res čudno po eni strani te ne zanimam, po drugi pa ocenjuješ mojo komunikacijo. Kadar koli me je kdorkoli in karkoli kaj vsebinsko vprašal sem mu odgovorila, v dokaz so vsi moji posti, ki jih lahko najdete v arhivu. Če pa postavljaš vprašanja z namenom manipulacije ,izivanja, žaljenja, pa pričakuj da boš tak odgovor tudi dobila: vreden tvojega vprašanja, namreč!
me popolnoma nič ne briga kaj ti misliš in s čim se srtinjaš, dejstvo je da vas motim, pa vas bom še naprej neglede na to koliko tam bo namenjeno meni in mojemu pisanju.
Aja. Se mi je čudno zdelo, kajti jaz nisem nikoli žaljiv. Sem se pa z žaljivostjo nekaterih sprijaznil, vsi v mladosti pač niso bili deležni dobre vzgoje.[/quote]
… in ljubezni …[/quote]
aha, a od tod te vaše travme, no pol vam je pa oproščeno!:)
pa še dobrega terapevta vam ni treba iskat, ker ga že imate, takega tapravega, ki je polen ljubezni do vas, sam nevem kaj bo po volitvah.