Ninej! Posebej za tebe
In ravno najbolj neskorumpirani Finci so podkupovali … Saj sama sebe negiraš.
Kaj pa veš? Mogoče pa je tudi meni padel kakšen miljončič od patrije na švicarski račun :-)))
Spet ena tvojih trditev zgrajenih na neosnovanih predpostavkah.
A tega novinarja tako dobro poznaš, da daš roko v ogenj zanj??
Seveda Za Fince itak “vemo” da so najbolj pošteni narod na svetu.
Državna televizija je že sama po sebi garant objektivnosti.
Trditve imajo seveda takšno težo ravno zato, ker ta novinar to zagotavlja.
Jaz izjavi “imam dokaze, a jih ne bom posredoval” popolnoma verjamem.
in Nenajzadnje – taisti Finci so kot sem že prej omenil podkupili naše politike, da so zlobirali posel.
Ninej! Popolnoma prav imaš!!!
Naši so si “umazali roke” in je 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prav, da jih nova oblast nauči reda.
ja zato ker je Finska država z najnižjo stopnjo korupcije, se to s Patrijami odvija tako kot se, torej krivec bo kaznovan in njegovemu nasledniku ne bo več padlo na glavo podkupiti, ja! kje je tu negiranje?:)
veš da, če bi ti bi bil tiho, tako pa si popolnoma zaslepljen, očitno potrebuješ svetega moža za vzgled!:)))
si že slišal za zaščito vira in nikoli niso rekli da jih ne bodo posredovali, nasprotno rekli so da jih bodo posredovali, ko bo prišlo do sojenja, ja! Misliš. da bi si nek novinar brez vsakršnega dokaza upal obtožiti oblast v neki državi, a???
kaj potem ne bo nič s kavico in najinim pogovorom, se ne greš brez anonimnosti???:))))
Se bom potrudil ob kakšni priliki, ko bo Primož organiziral kakšen žur.
Mogoče pa bo kaj takega sedaj pred novim letom. Samo potem se pa lahko zgodi, da se še pri Primožu prijavim za moderatorja :-))[/quote]
hahaha, ti kar, očitno ti ne paše da bi vedela kdo si, čeprav mislim da vem!:))) ( no lahko da se motim)če bi želel bi me že brisal, aneda!:)))
Kot sem že rekel. Ob prvi priliki me boš lahko spoznala :-)))
Drugače pa se v življenju ukvarjam z mnogo pomembnejšimi rečni in mi ti definitivno nisi v prvem planu.
Občasno sicer napišem kaj v ta forum, predvsem zato, ker je precej bran in zato moj glas čuje veliko ljudi. Zato me niti pod razno ne zanima zasebno dopisovanje. V takem primeru bi se pa že potrudil, da se dobiva na kakšni kavi, ker mi ne gre tipkanje ravno dobro od rok.
Kot sem že rekel. Ob prvi priliki me boš lahko spoznala :-)))
Drugače pa se v življenju ukvarjam z mnogo pomembnejšimi rečni in mi ti definitivno nisi v prvem planu.
Občasno sicer napišem kaj v ta forum, predvsem zato, ker je precej bran in zato moj glas čuje veliko ljudi. Zato me niti pod razno ne zanima zasebno dopisovanje. V takem primeru bi se pa že potrudil, da se dobiva na kakšni kavi, ker mi ne gre tipkanje ravno dobro od rok.[/quote]
hehehe, ne me narobe razumet, ti si želel da se odkrijem, torej???
svetujem ti, da preden karkoli napišeš dobro premisliš, kaj pišeš.