ninuška…….suženj
Postelja…In na njej on..Tvoj suženj….
Toda presenečena si………ko ugotoviš, da se začuda ti počutiš kot sužnja…
Si ujetnica lastnih želja…Želim si nebes, kjer bi lahko kričala..mu zarila nohte v hrbet…
kjer bi tvoje telo trzalo…kjer bi le ti razmišljala , kako dobro se je ljubiti z njim…
Doživljala bi orgazem za orgazmom…kjer bi ti On risal poti po tvojem telesu z jezikom, prsti…z lasmi…Z vsem…
Toda ne…..danes si se odločila da bo on trpel….
Zvežeš ga, oči mu prevežeš z ruto. Ne pustiš mu do besede. Danes si ti…..gospodarica situacije…. In on..on mora poslušati tvoje ukaze….. Se podrediti tvojim željam….Spoznavaš moč, ki se prebuja v tebi..nad njim….. Poljubljaš ga, čutiš, da uživa v presenečenju…. Vzburjen je, zelo, zato veš, da bi najraje strgal prevezo z oči in se te lotil…te pof****
Toda ti…..odločena, da danes bosta igrala igro strasti… po tvojih pravilih….On je danes v tvoji nemilosti, moral se bo podrediti in se hkrati popolnoma prepustiti svojim občutkom….občutkom, ki jih boš ti izvabljala iz njega……občutkom, katere boš ti narekovala…Ker tebe rajca izguba njegove nadzora, ki ga je do sedaj imel nad tabo…..
Zato se boš…..lotila njegovega telesa s svojimi skritimi željami…..tokrat si pomembna samo Ti….tvoje telo, tvoj užitek…..Vzela si ga boš…kot si ga ti hočeš…gnetla ga boš po najbolj skritih delih njegovega telesa….polivala z vinom…ga lizala…..v rit mu porinila vibrator….Nori ….pa te ne zanima ali zaradi nemoči ali jeze ali presenečenja ali užitka, ki mu ga ponujaš……danes..mogoče jutri…mogoče ne Njega !?
Vprašujem se: ” Ti je uspelo!”
Všeč mi je če je ženska zapeljiva,vroča v svoji predigri,v visokih sexi petah,v sexi črnih nogavicah ibn privlačnem dekolteju.Pa njena privlačna poželjiva mimika,nasmeh,sexi polne ustnice,njeni sexi gibi,energija,poželenje…Ja všeč mi je če je ženska sexi oblečena in če onas vodi sexi igro.Zanjo bi astoril pač vse.
se je nekam izgubil moj odgovor, zato se enkrat….
ker imam rada dooolge igrice, bi ti zavezala oci, ti prepovedala, da se me dotikas (morda celo privezala na posteljo) in se zacela igrat s teboj, te poljubljala in lizala povsod po telesu in ko ne bi mogel več, bi se spravila nad tvojega korenjaka, najprej nežno, potem čedalje bolj grobo, sledila tvojim valovom strasti in se umikala tik pred koncem in potem……