Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Niobi vse najboljše..

Niobi vse najboljše..

Naj zaželim VSE NAJBOLJŠE IN SPLOH VSE NAJ še eni članici tega foruma.. NIOBA, kjer koli si, naj te najde to voščilo in privošči si praznovanje kot ga zaslužiš..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

🙂 ježek bedi nad vsemi temi našimi članicami tako dobro, da zjutraj samo pogledaš in se lahko zaneseš, da če katera ima RD, bo to ježek napisal 🙂 Hvala Ježek.

Sicer pa.. niobči… eno veliko vse lepo in eno veliko vse najboljše tudi od mene 🙂

nioba!!!!!!!!!

Ponoči se je zajček pridružil z lepimi željami , pa ne vem kam je izginil post. Sem zdajle kar precej pisano gledala kje naj bi bil…

Torej Niobči , zajček ti predaja palico slavja , želi sklečke zdravja ,veselja in samih lepih stvari , ne samo danes ampak vse dni !

Najboljše vse !

Nioba,
en lep pomladni dan…za naprej in nazaj,
eno pisano leto…več lepega, kot ne,
en lep trenutek, ko je srce polno sreče…
za tebe!

hčeri Tantalovi in dragi kraljici Niobi, vse ta narbolš tud od mene VeSe:)))))))))))))))))))))))
in

kokr bi rekla Moja Niobči

Lep, lep, lep!!!

Hm, hm, hm …. sploh ne vem, kaj naj rečem … lahko pa pokažem !!!

Niobči, poglej v nebo in si zaželi najlepšo zvezdo … in bog daj, da bi ti tista večno svetila !!!

Vse ta nar ta bulše!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

.. vse lepo zelim tudi jaz..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

New Report

Close