Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin

Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin

Premalo kandidatov?

Še kdo tak?
Seveda se cepiti ne mislim!!

Koliko si stara?

Jaz pa sem se prijavila, pa me ignorirajo. ZD Ljubljana Siska

Uboga, uboga glupa kmetica, ki ne zmore napake javit tja od koder je dobila neželjen termin, ker ji možgani s kapaciteto amebe dopuščajo le, da to napiše na prvi forum, ki ga najde.

Upam, da boš tudi zavrnila sprejem v bolnico, ko se boš dušila.

Točno tako. Nisem škodoželjna vendar takim privoščim.

Zaplankana kmetica. Pa crkni.

Blesavo multinično prizadeto.

Kakšna je razlika med škodoželjnostjo in privoščljivostjo?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

31 let, osrednja Slovenija

Verniki v vsem svojem sijaju s privoscljivostjo, skodozeljnostjo, crknjastjo?
😀

Malo se umiri v svoji vnemi ker nisi nic boljsa po tem kar si zapisala, obrni se vase pa razmisli o svojem duhovnem ustroju glede na ti da pocnes isto kar drugim ocitas

31 let, osrednja Slovenija
[/quote]
Vprašaj, če grem lahko jaz namesto tebe. Bi šla z veseljem.

Malo se umiri v svoji vnemi ker nisi nic boljsa po tem kar si zapisala, obrni se vase pa razmisli o svojem duhovnem ustroju glede na ti da pocnes isto kar drugim ocitas
[/quote]
Vernik?

Vernik?
[/quote]
Tako kot ti, bi pa od tebe pricakoval vecjo sirino, ker kolikor vem si poduhovljena oseba, vsaj tako se berejo nekateri tvoji zapisi

Tako kot ti, bi pa od tebe pricakoval vecjo sirino, ker kolikor vem si poduhovljena oseba, vsaj tako se berejo nekateri tvoji zapisi
[/quote]
Ce nisi videl, sem postavila na koncu vprasaj.
Mene v lajfu nisi videl ne zapisat ne izrect nekomu da naj crkne, da naj se odpove bolnici ker se dusi itd sranja ki ga natrosijo v takih temah.
Toliko o sirini nas vseh sodelujocih.
Duhovnost pa nima veze z kvazi verniki, ki se delajo lepe a socloveku zelijo da crkne ker se ne gre cepit.
Aja tud jaz se ne grem. 😀

A si iz kakšne majhne občine oz. si prebolela kakšno hudo bolezen? Mene vem, da ne bojo nikoli kontaktirali, ker nimajo cepiva niti za starejše.:)

99,99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nakladaš. Ali so pa falili letnico, ali si pa v orng ogroženi skupini (pa še to ne verjamem). Moja mami je 72 pa še ni prišla na vrsto. Jaz 39 pa še nisem prišla na vrsto. Brat 49 pa isto še ni na vrsti. Edine ki poznam da so bili cepljeni so ali nad 75 in par sodelavcev v poznih 50 (pa to na kočevskem). Ostali v osrednji sloveniji pa ni šans da prideš na vrsto. Pa ima moja mami kao prednost zaradi kroničnih bolezni. Tako da pejd raj na sonce, ker se vam že frcklja od teh cepiv in teorij zarot :).

Mene v lajfu nisi videl ne zapisat ne izrect nekomu da naj crkne, da naj se odpove bolnici ker se dusi itd sranja ki ga natrosijo v takih temah.
Duhovnost pa nima veze z kvazi verniki, ki se delajo lepe a socloveku zelijo da crkne ker se ne gre cepit.
[/quote]

Verniki, duhovnost?? Vse kar je povezano z znanostjo lahko edino potrdimo, vse ostalo se ne da potrditi. Pa ne se cepiti, bodo prej normalni osebki prišli na vrsto. Take rabimo.

Verniki, duhovnost?? Vse kar je povezano z znanostjo lahko edino potrdimo, vse ostalo se ne da potrditi. Pa ne se cepiti, bodo prej normalni osebki prišli na vrsto. Take rabimo.
[/quote]
Normalno ni istocasno zdravo.
Raje sem zdrava kot normalna tvoje sorte, ki si avtorici zaželel/a da crkne.

[/quote]

Vprašanje glede zdravljenja je čisto legitimno. Zakaj bi nekdo, ki zavrne znanstveno preverjen način za preprečevanje bolezni, hotel potem zdravljenje te bolezni, ki temelji na istih principih?

Verniki znajo zganjat zlehtnobo , a pustimo to. Kdor se noce cepit, bi.moral sam placati hospitalizacijo.

Vprašanje glede zdravljenja je čisto legitimno. Zakaj bi nekdo, ki zavrne znanstveno preverjen način za preprečevanje bolezni, hotel potem zdravljenje te bolezni, ki temelji na istih principih?
[/quote]
Zdravljenje mu pripada in ti tu nimas kaj.
Ce se bojis se idi cepit. Ce nosec zdravljenja se mu odpovej. Za drugega nimas pristojnosti odlocat, lahko le o sebi. Sebe cepi in sebe ne vozi na zdravljenje v bolnico.

Aja, pa nehajte manipulirat s takimi bednimi, ce se kdo noce cepit, mu ne morete preprecit zdravljenja, pa ce se po trepalnicah mecete.

Normalno ni istocasno zdravo.
Raje sem zdrava kot normalna tvoje sorte, ki si avtorici zaželel/a da crkne.
[/quote]

Vidim, da se rada obešaš na besede medtem, ko ne razločiš med pomembnim / nepomembnim. In celo na “nekih teorijah” trdiš, kaj je zdravo. Mimogrede, na kaj se sklicuješ, ko praviš da ni zdravo? Upam, da razumeš vprašanje. Pa lep zdrav dan ti želim 🙂

Vidim, da se rada obešaš na besede medtem, ko ne razločiš med pomembnim / nepomembnim. In celo na “nekih teorijah” trdiš, kaj je zdravo. Mimogrede, na kaj se sklicuješ, ko praviš da ni zdravo? Upam, da razumeš vprašanje. Pa lep zdrav dan ti želim 🙂
[/quote]
U, a meni ne bos zazelel/a da crknem?

Ravno tvoje besede so v nebo kricece saj si posredoval/a svoje prave misli, ko si nekomu zazelel/a, da crkne ker se ne gre cepit.
In ne, teh besed ne bomo ignoriral, saj so ravno one bistvo tvojega zapisa. Smrt in ne zdravje kot skusas s cepljenjem zmotno prikazat.

New Report

Close