Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin

Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin

Naj živi ljubezen!

Ljubezen med nasprotniki in prvrženci tega in onega!

Fantje in punce, nehajte se prepirat!

[img]https://i.pinimg.com/originals/be/82/44/be8244f3bf1ac57085b63002b011cc98.jpg[/img]

Normalno ni istocasno zdravo.
Raje sem zdrava kot normalna tvoje sorte, ki si avtorici zaželel/a da crkne.
[/quote]
Takšni so covid verniki.
Polni zlobe. Zato pa je treba ustaviti to norost, ker so korona fašisti tem zlobnežem le dali krila, da se izživljajo nad drugimi.
To je tisti virus, ki ogroža človeštvo in ne korona.

Zdravljenje mu pripada in ti tu nimas kaj.
Ce se bojis se idi cepit. Ce nosec zdravljenja se mu odpovej. Za drugega nimas pristojnosti odlocat, lahko le o sebi. Sebe cepi in sebe ne vozi na zdravljenje v bolnico.

Aja, pa nehajte manipulirat s takimi bednimi, ce se kdo noce cepit, mu ne morete preprecit zdravljenja, pa ce se po trepalnicah mecete.
[/quote]

Ne govorim o pravici do zdravljenja. Govorim o (ne)logiki posameznika, ki zavrne cepivo, ker vanj ne zaupa, potem pa se brez problema pusti zdraviti tej isti doktrini.

Takšni so covid verniki.
Polni zlobe. Zato pa je treba ustaviti to norost, ker so korona fašisti tem zlobnežem le dali krila, da se izživljajo nad drugimi.
To je tisti virus, ki ogroža človeštvo in ne korona.
[/quote]
Ma na splosno zlagani verniki, ze znjtokrat videno.. cloveku zazelet da crkne ker se ne gre cepit? Wow!

Ne govorim o pravici do zdravljenja. Govorim o (ne)logiki posameznika, ki zavrne cepivo, ker vanj ne zaupa, potem pa se brez problema pusti zdraviti tej isti doktrini.
[/quote]

Kakšni isti doktrini ?
Kot, če bi recimo Krka rekla, da moramo jesti neke njihove tablete, sicer nimamo pravice do zdravstva.
Kaj ima zdravstvo z neko fašistično korporacijo ?
Zdravstvo plačujem iz lastnega žepa in mi ne bo neko debilno tele trdilo, da nimam pravice do njega.

Zagovorniki fašizma ste res pravi debili.
Saj zato pa ste zagovorniki fašizma in ogrožate družbo.

[/quote]
Tebe nima kaj brigat zdravljenje drugega zato se vanj ne vtikuj, njegova logika se tebe ne tice.
A da mi tebi prepovemo cepljenje? 😀

Matr ce bi bili tako vestni na cesti, bi bilo 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj nesrec.

Ma na splosno zlagani verniki, ze znjtokrat videno.. cloveku zazelet da crkne ker se ne gre cepit? Wow!
[/quote]
Saj pravim. Sama zloba, ki se je razširila zaradi tega korona fašizma, ki prav tako temelji na sami zlobi in sovraštvu do človeka in zdravja.
Zato bi debili omejevali zdrave ljudi in izvajali nasilje nad vsemi, ki se ne bi podredili in sprejeli njihove zlobne fašistične ideologije.

Vprašanje glede zdravljenja je čisto legitimno. Zakaj bi nekdo, ki zavrne znanstveno preverjen način za preprečevanje bolezni, hotel potem zdravljenje te bolezni, ki temelji na istih principih?
[/quote]

Se grem cepit, če mi dajo garancijo, da v naslednjem letu ne bom zbolela za covidom in od cepljenja ne bom umrla.
Te garancije mi seveda živ bog ne more dati, zato tudi v cepljenju ne vidim smisla.
Bolnišnica mi pa pripada, ker plačujem za zdravstvo, bedaki! Ni to nobena dobra volja od nikogar. Če mi jo kdo odreka, naj mi pa tudi plača vse prispevke za nazaj!

U, a meni ne bos zazelel/a da crknem?

Ravno tvoje besede so v nebo kricece saj si posredoval/a svoje prave misli, ko si nekomu zazelel/a, da crkne ker se ne gre cepit.
In ne, teh besed ne bomo ignoriral, saj so ravno one bistvo tvojega zapisa. Smrt in ne zdravje kot skusas s cepljenjem zmotno prikazat.
[/quote]

Pa na koliko frontah se prepiraš-(te)? Posveti se malo raje svojem “zdravju” in posledicam svojih vibracij. Niso najbolj zdrave 😉

Kakšni isti doktrini ?
Kot, če bi recimo Krka rekla, da moramo jesti neke njihove tablete, sicer nimamo pravice do zdravstva.
Kaj ima zdravstvo z neko fašistično korporacijo ?
Zdravstvo plačujem iz lastnega žepa in mi ne bo neko debilno tele trdilo, da nimam pravice do njega.

Zagovorniki fašizma ste res pravi debili.
Saj zato pa ste zagovorniki fašizma in ogrožate družbo.
[/quote]

Doktrini uradne medicine, ki temelji na znanstveno preverjenih študijah in dokazih. Pri cepivih gre za zlobno zaroto, pri zdravljenju ji pa kar naenkrat slepo zaupate? A ti se pustiš zdraviti nalašč, samo zato, da zavarovanje ne gre v nič, čeprav gre za zaroto? Samo poskušam razumeti to antivax logiko.

Se grem cepit, če mi dajo garancijo, da v naslednjem letu ne bom zbolela za covidom in od cepljenja ne bom umrla.
Te garancije mi seveda živ bog ne more dati, zato tudi v cepljenju ne vidim smisla.
Bolnišnica mi pa pripada, ker plačujem za zdravstvo, bedaki! Ni to nobena dobra volja od nikogar. Če mi jo kdo odreka, naj mi pa tudi plača vse prispevke za nazaj!
[/quote]

Covid hospitalizacija ti že sedaj ne pripada, če greš v tujino. Se je treba dodatno zavarovati, npr. Coris.

Vprašanje glede zdravljenja je čisto legitimno. Zakaj bi nekdo, ki zavrne znanstveno preverjen način za preprečevanje bolezni, hotel potem zdravljenje te bolezni, ki temelji na istih principih?
[/quote]

Zakaj pa potem trgovci z “znanstveno preverjenim načinom” zahtevajo podpisovanje izjav, ki jih odvezujejo odgovornosti?

Pa na koliko frontah se prepiraš-(te)? Posveti se malo raje svojem “zdravju” in posledicam svojih vibracij. Niso najbolj zdrave 😉
[/quote]
Jaz se ne prepiram, pa vsiljuj kokor ces.
Ne bomo pa zakopali tvojo zeljo da avtorica crkne v imenu kvazi zdravja. Si jo zapisal zdaj pa zdilaj s tem. Zagotovo imas zelo slabe vibracije, se strinjam.

Tebe nima kaj brigat zdravljenje drugega zato se vanj ne vtikuj, njegova logika se tebe ne tice.
A da mi tebi prepovemo cepljenje? 😀

Matr ce bi bili tako vestni na cesti, bi bilo 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj nesrec.
[/quote]
Nobene logike, nobenega argumenta, samo žaljenje in menjava teme. OK, razumem, jih pač ni.

Covid hospitalizacija ti že sedaj ne pripada, če greš v tujino. Se je treba dodatno zavarovati, npr. Coris.
[/quote]

Tole si pa ti resno pobrkljala. :))) Z evropsko kartico zavarovanja si krit povsod, ravno Coris pa lani ni kril covida – zato so države same krile take primere (recimo Grčija)

Nobene logike, nobenega argumenta, samo žaljenje in menjava teme. OK, razumem, jih pač ni.
[/quote]
Jaz zalim?
Aha, jaz sem nekomu zazelela da crkne in da ne sme it na zdravljenje?
Ajde- kje zalim??

Doktrini uradne medicine, ki temelji na znanstveno preverjenih študijah in dokazih. Pri cepivih gre za zlobno zaroto, pri zdravljenju ji pa kar naenkrat slepo zaupate? A ti se pustiš zdraviti nalašč, samo zato, da zavarovanje ne gre v nič, čeprav gre za zaroto? Samo poskušam razumeti to antivax logiko.
[/quote]
Kje si razbralo, da komu slepo zaupamo ?
Saj nismo vsi tako butasti, da bi slepo komu zaupali, kot ste to naivni paranoični covid verniki, ki zaupate lažnivim politikom in fašističnim medijem, ki nimajo absolutno sploh nobene veze z znanostjo.

Tisti, ki se nameravate cepiti, kaj točno boste s cepljenjem pridobili razen tega, da se boste lahko prosto šetali povsod? Uradnih verodostojnih odgovorov na moja vprašanja in pomisleke jaz v medijih še nisem zasledila.
Nova tehnologija proizvodnje cepiv je zaenkrat znanstveno potrjena le na gojenju koruze in soje. No, mogoče še čem podobnim.

Zdaj mi je jasno! Nočete se cepiti, ker bi radi na vsak način zboleli in šli v bolnico na zdravljenje – tako boste lahko končno počrpali sredstva, ki jih vplačujete v zavarovanje… Zvito, moram priznati!

pa še tista nepomembna malenkost, da ne bomo zboleli, če pa slučajno pademo v tistih 5 – 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ki jim cepivo ne prime, pa bo potek blažji in ne bo treba v bolnico. Cepivo je trenutno preiskušeno že na več miljonih ljudi in vse kaže, da deluje.

Od začetka covida je minilo že koliko časa? In zdaj me – kljub temu, da sem se za zdaj uspela izogniti bolezni – ena butara z MON-a prepričuje, da bom brez cepljenja pa sigurno zbolela. In ne samo to, dušila se bom na respiratorju! Čeprav poznam ogromno, ki so covid preboleli, in je to res redek in skrajni scenarij.
Ljudje, ne obstaja samo cepljenje in necepljenje – imate še tretjo možnost – UPOŠTEVAJTE UKREPE IN NE ZBOLITE!!!
Za tiste pa, ki bi se radi cepili – roko lahko nastavljate vsake pol leta – toliko časa namreč velja “garancija”. Pa še to ne pred novimi sevi. Da ne boš na koncu ti pristala v bolnišnici, ker boš mislila, da si varna, kot privoščiš meni.
Kdor se zdaj cepi, se bo moral v jeseni spet.

Pa to ne morem verjeti, da obstajajo takšni debili.😳

Aha, to je zdaj tista tvoja logika, argumenti …

Od začetka covida je minilo že koliko časa? In zdaj me – kljub temu, da sem se za zdaj uspela izogniti bolezni – ena butara z MON-a prepričuje, da bom brez cepljenja pa sigurno zbolela. In ne samo to, dušila se bom na respiratorju! Čeprav poznam ogromno, ki so covid preboleli, in je to res redek in skrajni scenarij.
Ljudje, ne obstaja samo cepljenje in necepljenje – imate še tretjo možnost – UPOŠTEVAJTE UKREPE IN NE ZBOLITE!!!
Za tiste pa, ki bi se radi cepili – roko lahko nastavljate vsake pol leta – toliko časa namreč velja “garancija”. Pa še to ne pred novimi sevi. Da ne boš na koncu ti pristala v bolnišnici, ker boš mislila, da si varna, kot privoščiš meni.
Kdor se zdaj cepi, se bo moral v jeseni spet.
[/quote]
Virus je že tako razširjen in nalezljiv, da se ga znebili ne bomo, ostal bo z nami. Razen če ne misliš ostati do konca življenja v izolaciji, ti ostaneta samo dve možnosti: preboleti (tudi večkrat, saj ni daljše imunosti) ali se cepiti. Jaz upam, da prej dočakam cepljenje, tudi vsako leto, če bo treba. Sicer raziskave kažejo, da je imunost po cepljenju daljša, kot po prebolevnosti. Ti pa kakor hočeš.

Pa to ne morem verjeti, da obstajajo takšni debili.😳
[/quote]
Nobenih argumentov niste uspeli spraviti skupaj (žaljenja ne štejem kot argument), zato sem jih poiskala sama. To je edini, ki mi pade na pamet, glede na to, kako besno zagovarjate zdravljenje, hkati pa prav tako besno nasprotujete cepljenju.

New Report

Close