Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin

Nisem se prijavila na cepljenje, pa sem dobila termin

Tesla, ki mislite, da je kandidatov premalo…a spremljate še kaj drugega kot fake news, ki vam spirajo mozak kako so našli parazite v maskah in podobne neumnosti? In potem grupno vzdihujete in čudite kot kure zrnu nad posnetki kako se nitke premikajo če pihneš vanje? Kaj takega res, nitka se premakne ko jo pihneš. Dokaz da imate IQ v podnu, pa še to sem rekla preveč in žalim podn. Naprimer dva dni nazaj so bile povsod slike iz Ljubljane kako ljudje čakajo v vrsti za cepljenje. Ring any bells? Aja fake news ziher je bila vrsta za kruh, my mistake! Ali pa so vsi hiteli, da si ogledajo ta fenomen migetajočih nitk. Spranci usekani.

Še misliš pisat enake litanije?
Ob tem je noter vsaj ena velika laž. Da sta umrla dva ravnatelja zaradi cepljenja To ni res!!! En je bil moj prijatelj in je jasno, da ni smrt zaradi cepljenja. Še več. Umrl je po “prebolelem” covidu.
Stvarno se mi gravžaš, ker navajaš napačne podatke in dejstva. Ob tem , da je bilo to demantirano ničkolikokrat.
Odnehaj takoj!

Odgovorov na naslednja vprašanja pa še vedno ni:
Vprašajte se raje, kako to, da je na eni sami šoli zbolelo po cepljenju 26 učiteljev, da sta dva ravnatelja umrla…

Vprašajte se, zakaj so lahko odprte trgovine z mešanim blagom in prehrano in zakaj so oblačila zavita v folijo? WTF? A so oblačila bolj tvegana za prenos kot paket piškotov ali plastična košara???

Kako to, da so trgovine s pretokom neznanih ljudi, za katere nimamo pojma, od kje so in ni sledljivosti, ODPRTE. Šole pa so zaprte?

Zato da nas ohranjajo neumne?

Zakaj je prepovedan odhod iz države, razen če plačaš 400€? Vam je to logično? Kje je tu cilj varovanja zdravja?
[/quote]
1. učitelji niso zboleli, ampak so imeli reakcijo na cepivo, kar dokazuje, da je cepivo doseglo svoj namen in so razvili protitelesa. Na bolniško so šli, ker so pač v JU. Verjemi, da v privat sektorju ne bi nihče šel na bolniško.
2. Ravnateljna, ki sta umrla, sploh NISTA bila cepljena
3., 4., 5., … vprašaj vlado

Dve smrti preiskani, tri še ne

Pri cepljenju s cepivom Pfizerja je bilo oddanih 1312 prijav neželenih učinkov, medtem ko je bilo opravljenih 112.124 cepljenj. Zabeleženih je bilo 3065 neželenih učinkov (ena oseba jih je lahko imela več, zato razlika glede na prej omenjeno številko). Oddanih je bilo 13 prijav, v katerih so navajali resne neželene učinke. Mednje se po definiciji uvrščajo življenje ogrožajoče stanje ali bolezen, hospitalizacija ali podaljšanje hospitalizacije, trajna okvara, prirojena anomalija, druga klinično pomembna stanja in smrt, pojasnjuje NIJZ.

Kako komisija preišče smrt osebe po cepljenjuKomisija neželeni dogodek, ki je v časovni povezavi s cepljenjem, obravnava na podlagi poslane prijave dogodka in priložene zdravstvene dokumentacije. V primeru smrti pa se pridobi tudi obdukcijski zapisnik, pojasnjujejo pri ministrstvu za zdravje.

»Pri petih starejših osebah s številnimi kroničnimi obolenji je prišlo do smrti po cepljenju. V prvem primeru je na dan cepljenja prišlo do poslabšanja zdravstvenega stanja, ugotovili so srčni infarkt, naslednji dan je oseba umrla. V drugem primeru je prišlo do nenadne smrti 12 dni po cepljenju pri osebi s predispozicijo zaradi hudega kroničnega obolenja srca. Komisija pri ministrstvu za zdravje je oba primera obravnavala in zaključila, da je povezava s cepljenjem malo verjetna. Preostali trije primeri pa so še v fazi preiskav.« Poleg smrti izpostavljajo še vensko trombozo s pljučno embolijo 14 dni po cepljenju, levkemijo/limfom 9 dni po cepljenju, anafilaksijo takoj po cepljenju, tranzitorno ishemična ataka 14 dni po cepljenju, povišano telesno temperaturo in težko dihanje dan po cepljenju ter
Pravzaprav je 5 ljudi v Sloveniji umrlo po cepljenju.

The vaccine is manufactured using material originally sourced from a human embryo (Human Embryonic Kidney cells: HEK293)
This product contains genetically modified organisms (GMOs).

Zmeraj bolje.
[/quote]
Vsak trenutek bolj dokazuješ da si lažnjiv potomec faliranih študentov, hlapcev, delomrznežev in gostilniških razgrajačev, kot tvoji predniki tudi ti nisi pretirano pameten.

Vsak trenutek bolj dokazuješ da si lažnjiv potomec faliranih študentov, hlapcev, delomrznežev in gostilniških razgrajačev, kot tvoji predniki tudi ti nisi pretirano pameten.
[/quote]

Logično je, da je eden od stalnih antimaskerskih monovskih trolov in socialkarskih lenuhov .

31 let, osrednja Slovenija
[/quote]

Če si pametna sam vrži ta list v ogenj, noben te ne sme prisilit v to.

Ja, cepiva ni dovolj še za prijavljene, oni se bodo pa ubadali s pozivanjem ljudi. Komu ti lažeš?

Blesavo multinično prizadeto.
[/quote]

Pichka blesava defektna

Avtor te teme je nedvomo ponosni potomec, njegovi predniki so bili lažnjivi smradi, on je enak smrad.

Vidim, da ne razumete. Bom poslusila res po osnovnošolsko. Iščem in iščem povezavo, logiko za stališčem, ki ga tukaj pogosto preberem: Cepljenje absolutno ne, ker to je brezveze, zarota, fašizem ipd… ampak ko pridemo do bolezni in zdravljenja (ki bi se mu s cepljenjem lahko izognili), takrat pa absolutno zagovarjate sprejem v bolnico, respiratorje, vsa možna zdravila, tudi eksperimentalna. Po MOJI logiki nekdo, ki zavrača cepljenje, bo zavrnil tudi zdravljenje v bolnici, saj oboje temelji na uradni medicinski doktrini. Razen če… edini logični sklep, ki mi pade na pamet je zgornji. Morda ima kdo boljšo razlago? Do zdaj je nisem zasledila.
Glede težjega poteka pa – dokler ne zboliš, ne veš, na katero stran statistike boš padel. Možnosti, da pristaneš v bolnici niso tako majhne (kot recimo s strdki pri AZ- 30 primerov pri 18 miljonih? To tveganje z veseljem sprejmem). Jaz najraje ne bi nikoli izvedla.
[/quote]

Česa ti ne razumeš? v kolkor si v kritični skupini, je povsem razumljivo, zakaj zagovarjanje cepljenja. Večina populacije je povsem normalnega zdravja, zato je cepljenje vse prej kot nujno. Ozri se okoli, večina jih preboli brez večjih težav, govora je o različnih starostnih skupnah, zato je tvoja “grožnja” vse prej kot na mestu. nekaj povsem drugega bi pa seveda bilo, če bi bile posledice za večino take kot za manjši del populacije.
Seevda imaš pa prosto izbiro, le ostalim odrekat njihovo lastno presojo, nikar.

ljudje, NE SE CEPIT!!!
Lažejo vsi vladni govorci, tudi minister za zdravje, sem ga imel za bolj poštenega, zdaj vidim, da skrbi samo za svoje otroke in ga zanima samo denar, ker laže, kot pes teče, ali pa se dela da nekaj ve, pa tega zares ne ve!!!
CEPIVA NOSO CEPIVA- TO JE GENSKA TERAPIJA IN NIMA NOBENE VEZE S CEPIVI, NAJ VAM BO TO JASNO, PREDNO ZAVIHATE ROKAV IN SI DOVOLITE DATI ŠUS!!!!
Stare ljudi so vse po vrsti nategnili, da so to cepiva, da je to cepljenje, pa ni tako. Ni vsaka igla in šprica cepljenje- TO JE GENSKA TERAPIJA!!!!!!!!!!!!!!!!! POLEG TEGA NIMA UPORABNEGA DOVOLJENJA, KER NI RAZISKANO DO KONCA- VI VSI STE POIZKUSNI ZAJCI!!!

New Report

Close