NISSAN MICRA
3,71 m dolga micra je med mestnimi malčki že na prvi pogled nekaj posebnega. Karoserija je zrisana na sodoben in simpatičen način, ki je všeč predsvem nežnejšemu spolu. Potniška kabina predsvem v prednjem delu deluje ztačno in prijazno, sedeži so kljub pomanjkanju bočne opore prijetni, armaturna plošča s prijetnimi stikali v beli barvi je iz kakovostnih materialov, volanski obroča pa je izjemno lahkoten. Podvozje je dovolj udobno, a hkrati čvrsto, kar omogoča tudi nekoliko športnejšo vožnjo. Prtljažni prostor z osnovnimi 235 l ne požre prav veliko, vendar nekaj prostora vsekakor tudi na zadnji klopi. Na izbiro so bencinski motorji od 1.0 do 1.4 l prostornine in tri stopnje opreme. Najcenejša micra s tremi vrati in litrskim motorjem stane 2.120.000 SIT. Razmisliti se splača tudi o novi fiat pandi, ki je sicer še nekoliko krajša, a tudi znatno cenejša (osnova z 1.1-litrskim motorjem znese 1.634.999 SIT).
LP, Mitja K
Živjo,
sem lastnica micre, 1.4 motor. Vozim se predvsem po mestu in okolici, z lahkoto parkiram skoraj v vsakem kotičku, malo “pije”, to je 6.3, ima dobro lego na cesti. skratka, jaz sem zelo zadovoljna, res, da stane mogoče malo več kot podobni malčki ampak, meni ni žal, da sem jo kupila.
Dober nakup ti želim,
Neli