Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nivea – adijo celulit

nivea – adijo celulit

Počasi se bliža poletje in bo treba tole kožo na nogah in zadnjici malo učvrstit.
Ja vem, telovadba, pa veliko vode, pa nč nažiranja s sladkarijami. Vem, vem. Vse to kolikor toliko upoštevam, ampak me vseeno zanima, če je tale krema od nivee, adijo celulit v redu. Namen imam kupiti eno temu podobno, da mi malo napne kožo. sicer ni nevem kakšne krize, ampak nekaj bi mi vseeno prav prišlo.
Katera se vam zdi boljša, ta od nivee ali mogoče tanova od vichyja. Mah, v bistvu karkoli, samo da ni potrebno masirat. Da samo namažeš in je.

🙂 optimistka. če bi obstajala krema, ki jo samo namažeš, in uniči celulit, ne bi nobena ženska tega sveta imela celulita:)

Ja vem.
Saj nisem rekla, da bi rada, da uniči celulit. Samo, da mi napne kožo. Po telovadbi, oz. po tuširanju bi se rada s čim namazala, to je vse.
Saj ni treba komentirati tistega kar ne piše, ampak tisto kar piše.

definitivno najboljsa krema je modeling od gerardsa….se pa ne dobi v prosti prodaji….kremo samo namazes…ker je pa termoaktivna,koza postane rdeca,malo tudi pece…zenske,ki jo uporabljajo so ful zadovoljne….

Kje se pa lahko dokoplješ do te kreme? Hvala

prodajajo v kozmeticnih in masaznih salonih…lahko mi pa pises na mail…stane pa 25eur,250ml……je kar velika doza in imas jo kar nekaj casa….

jo uporabljam…v bistvu,edina krema,ki deluje takoj…..

garantiraš da deluje??

SE odločam za nakup, lahko, le…?

Jaz sem kupila ta nov Elancyl in že po parih dneh (namažeš samo 1x na dan – zjutraj) je koža bolj čvrsta. Res se tudi pazim, da se ne prenažiram in da vsake toliko malo pokolesarim (ali likam, sesam, kuham,… ha, ha).

Aja, pa pazim, da ne prekrižam nog, ker to ustavlja krvni in limfni obtok!!!

New Report

Close