Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NIVEA KREMA

NIVEA KREMA

Zmanjkala mi je krema Nivea krema cellular in sem začela uporabljati kar tisto kremo za okrog oči.

Mislila sem, da bo to kremo, ki sem jo do sedaj uporabljala dobila v kakšni trgovini, vendar je več ni za prodajo. Niti na spletu.

Razmišljala sem, da bi začela uporabljati  l Oreal, pa sem si premislila in sedaj uporabljam kremo za okrog oči tudi za ves obraz in vrat.

Nivea kreme, razen te za okrog oči, začuda ne prodajajo več, tiste, ki sem jo jaz uporabljala.

Sedaj me predvsem skrbijo rezultati za mojo kožo. Je ta krema premalo hranilna, je premočna.

Kaj menite uporabniki, oziroma uporabnice ?

Kremo proti hemeroidom.

Kako je nimajo? DM poglej.

https://www.dm.si/nivea-dnevna-krema-cellular-expert-lift-zf-30-p9005800311319.html

Kaj ni bila včasih modro bela embalaža?

Odgovor na objavo uporabnika
KAJ PA ZDAJ, 10.01.2025 ob 13:32

Zmanjkala mi je krema Nivea krema cellular in sem začela uporabljati kar tisto kremo za okrog oči.

Mislila sem, da bo to kremo, ki sem jo do sedaj uporabljala dobila v kakšni trgovini, vendar je več ni za prodajo. Niti na spletu.

Razmišljala sem, da bi začela uporabljati  l Oreal, pa sem si premislila in sedaj uporabljam kremo za okrog oči tudi za ves obraz in vrat.

Nivea kreme, razen te za okrog oči, začuda ne prodajajo več, tiste, ki sem jo jaz uporabljala.

Sedaj me predvsem skrbijo rezultati za mojo kožo. Je ta krema premalo hranilna, je premočna.

Kaj menite uporabniki, oziroma uporabnice ?

Jaz uporabljam za dnevno nego in večerno nego kar tisto kremo iz tubice, ki naj bi bila namenjena samo za okrog oči.

Slabših učinkov nisem zasledila.

New Report

Close