Nizke cene letalskih kart
Živjo, Sasa
Ma ki sm bil? Saj ne boš verjela. Delam cele dneve. Ravno sem sredi trgatve, saj veš, delavci, milion problemov, dež vsak dan. Pol ravno te dni končujem svojo toliko željeno klet, pa še tukaj kamen, tam grada itd. Na šihtu me stalno kličejo kdaj pridem z dopusta ( sem šefu lepo rekel, glej, so ustrelili Kennedyja pa so imeli Američani v 2 urah novega predsednika, jaz sem pa v tej za……ni firmi nenadomestljiv, ali kaj ). Razmišljal sem pa malo o Orientu, ma ne vem, sedaj menda ni ravno zdravo tam. Pa ti, kod hodiš? Prav pogrešam včasih kako tvojo temo o problematiki današnjega sveta.
Pozdrav
Ja, Orient trenutno baje res ni priporočljiv. Pa veš zakaj? Ker bodo (evo ti aktualno novico) prav kmalu bombardirali papaverus somniferum…. ali po do mače makova – opijeva polja. In to bo letelu po zraku. Ma sej ne bi tel bit zadet, zdej ku maš tolko dela. Sm čula ja, da delaš. Oz. brala ko ste se menli o srečanju med konjčki, elegantnimi damami in fantičem z zlatim uhanom…
Jest pa razmišljam, da bi šla na NL. In po kakem groznem naključju, ker ne bi blo letala za nazaj, bi tam ostala kake par tednov na stroške države. Baje so ti dolžni najti prenočitev, če ni letala za povratek. Eh, glavca!
Sicer zdaj ni ravno ugodno na NL. Ma ja, bi se furala s pecikli, pa hodila po muzejih, pa šla bi pogledat tisto naravno območje, kjer so že leta 1983 naselili neke vrste bivolov in drugih živali, ki skrbijo za ravnovesje ekosistema. Povem ti, to so geniji. Če bo kdo rešil svet pred propadom, bodo to Nizozemci.
Zdej je tud tu aktualno pivo in festivali. Ma, bi že najdla kej za delat.
Dan Saška! Resnično…mene mika pa Grčija…Rodos, Kreta, Samos, Kos, Santorini…Vsi ti otoki so zelo lepi. Oktobra je tam doli še ful toplo, za kopat in sončit…pa prekrasne Grške obale. Vse po polovični ceni. Posebno letalske vozovnice so poceni…Do sredine oktobra lahko obiščeš vse te naštete otoke. Poletiš pa z Adrijo Airways. Najboljšo letalsko firmo pri nas…
Lepo se imej na Nizozemskem! Greš v Amsterdam mogoče…?
Pozdrav
Angel