Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nizke cene letalskih kart

Nizke cene letalskih kart

A bo kdo izkoristil nizke cene letalskih kart? No, riskirate, da ostanete v tisti državi, če ne bodo imele letalske družbe danarčke, da se vrnete. Po pravici, razmišljam, da bi šla spet v svojo ljubljeno deželo, Nizozemsko.

Ž
Tudi jaz sem nekaj razmišljal v to smer, a so res taki popusti?
P

Hej Gabrijel, oštja, ma ki si bil? Ja, res so popusti za ne vj’rvat. LE da baje tudi ukinjajo precej letov, ne le da so nizke cene.
Kam bi pa ti šel?

Živjo, Sasa
Ma ki sm bil? Saj ne boš verjela. Delam cele dneve. Ravno sem sredi trgatve, saj veš, delavci, milion problemov, dež vsak dan. Pol ravno te dni končujem svojo toliko željeno klet, pa še tukaj kamen, tam grada itd. Na šihtu me stalno kličejo kdaj pridem z dopusta ( sem šefu lepo rekel, glej, so ustrelili Kennedyja pa so imeli Američani v 2 urah novega predsednika, jaz sem pa v tej za……ni firmi nenadomestljiv, ali kaj ). Razmišljal sem pa malo o Orientu, ma ne vem, sedaj menda ni ravno zdravo tam. Pa ti, kod hodiš? Prav pogrešam včasih kako tvojo temo o problematiki današnjega sveta.
Pozdrav

Ja, Orient trenutno baje res ni priporočljiv. Pa veš zakaj? Ker bodo (evo ti aktualno novico) prav kmalu bombardirali papaverus somniferum…. ali po do mače makova – opijeva polja. In to bo letelu po zraku. Ma sej ne bi tel bit zadet, zdej ku maš tolko dela. Sm čula ja, da delaš. Oz. brala ko ste se menli o srečanju med konjčki, elegantnimi damami in fantičem z zlatim uhanom…
Jest pa razmišljam, da bi šla na NL. In po kakem groznem naključju, ker ne bi blo letala za nazaj, bi tam ostala kake par tednov na stroške države. Baje so ti dolžni najti prenočitev, če ni letala za povratek. Eh, glavca!
Sicer zdaj ni ravno ugodno na NL. Ma ja, bi se furala s pecikli, pa hodila po muzejih, pa šla bi pogledat tisto naravno območje, kjer so že leta 1983 naselili neke vrste bivolov in drugih živali, ki skrbijo za ravnovesje ekosistema. Povem ti, to so geniji. Če bo kdo rešil svet pred propadom, bodo to Nizozemci.
Zdej je tud tu aktualno pivo in festivali. Ma, bi že najdla kej za delat.

Ž
Ja, zdej res ne bi bilo fajn, da bi bil zadet. A, fantič z uhanom? Ja, res, glih zdej en dan je bil pri meni, moram reč, fejst možak. Bova menda res realizirala ta meeting. Ma kaj pa Kras, teran, pršut itd?
P

Jest sem glih s telovadbe, ma se mi taku sline cedijo.Samo ne o hrani.
Za kolk ljudi je pa placa v tvoji kleti ?

Ja, do Krasa menda opij ne bo prilezel, tako, da nič bat. 🙂
Lapu ga pozdravi. Zgleda da nas je kar nekaj s tega konca, ne?
Si prebral knjigo Srce v ponvi?

Halo vidva, če sta še na liniji, kaj lahku prideta na klepet na med.over.net/klepet ?

(Unga z uhančkom pozdravi, ne Krasa, ker sem glih zdej tle.)

Ž
Sem glih bral poučna pisanja o varanju na tem forumu, pa me ni bilo. Ja prostora v kleti ni ravno veliko, ne da se ni dalo naredit večje, nekako sem raje šel v kvaliteto. Sasa, ja kar nekaj nas je iz teh krajev, kar preseneti te.
P

Ja,ja,muzeji pa bivoli.Travca tebe zanima.

…večer je bil tapravi, dišalo je po travi….

Trava, kriva je trava, da nisva več taprava, ne ti ne jaz.
Trava, kako diši ta trava, da se sploh ne poznava,

Ma, kaj ni dejstvo, da so vsi kmetje odvisni od trave ?

Kdo ima nizke cene?

Hej, Saška, od kje si pa ti?

Dan Saška! Resnično…mene mika pa Grčija…Rodos, Kreta, Samos, Kos, Santorini…Vsi ti otoki so zelo lepi. Oktobra je tam doli še ful toplo, za kopat in sončit…pa prekrasne Grške obale. Vse po polovični ceni. Posebno letalske vozovnice so poceni…Do sredine oktobra lahko obiščeš vse te naštete otoke. Poletiš pa z Adrijo Airways. Najboljšo letalsko firmo pri nas…
Lepo se imej na Nizozemskem! Greš v Amsterdam mogoče…?
Pozdrav
Angel

A da bi hodila na Nizozemsko samo zaradi trave? Res nisem tako predvidljiva in dogločasna. Pa tudi rdeča četrt me ne zanima.

Čao, js sm pej szi Krasa. Pej ti? Vem, da jahaš. Verjetno Lipicance?

Ja, veliko tudi v Lipici. Tako da poznam veliko kraševcev, iz Sežane, Lokve in drugih okoliških vasi.
Odlična rasa ste, poleg tega pa imate dobro vino in seveda konje.

V Lipici sem velikokrat. Posebno poleti. Pa tudi jahala sem pred leti. No, sedaj med tednom ne živim doma, tako, da sem tu poredko.

New Report

Close