Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Njej

Njej

jah no … kaj naj zdaj? to je pa kazen, ker sem imela čisto na tiho zvočnike … ali posle ka**** nema kajanja.

anči … a misliš, da ne bi bil fleš za ponucat?

sori fleš … babe pač!! :)))))))))))))))))))))[/quote]

Japkica….posle Jeb……, nema kajanja 😉
Ma Flash je kot vreme se mi zdi…zna bit zelo nepredvidljiv…Jaz z njim že ne bi šla po gobe :)[/quote]

jah no … a za ‘karanje’ še nisi slišala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a prej al pa pol pa ne?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a prej al pa pol pa ne?[/quote]
bojim se, da ne, ampak, treba je sprobat

))) a se ti zdi, da sem poskušal rimat?))[/quote]

nucat…spucat 🙂 Pa ni je boljše…
Povej kdaj prideš?[/quote]
e,… moram preverit …drugače pa…naj moji ljudje pokličejo tvoje ljudi, pa se bova uskladila))

a prej al pa pol pa ne?[/quote]
bojim se, da ne, ampak, treba je sprobat[/quote]

auč … kak se bojiš da ne?!! tole je pa potem tvegano sprobavat!!

bojim se, da ne, ampak, treba je sprobat[/quote]

auč … kak se bojiš da ne?!! tole je pa potem tvegano sprobavat!![/quote]
kdo sem jaz da bi sodil sebe? saj veš, da je najtežje sebe presojati, torej, je to potrebno prepustiti neodvisnim strokovnjakinjam in potem gre v stilu if you like it now, you gonna learn to love it latter)

drugače pa, še vedno se najde kak dober band

kaj si zdaj skromen? a ne vidiš svojega učinka na nekoga, ki ga imaš ob sebi? :)))

Joj, Flash, game over! 🙂
Tako kot je v komentarju pri videu spodaj en napisal FUCKING BRUTAL!

groza, kako smo temačno razpoloženi danes!!!

evo ena iz starih cajtov …

http://www.youtube.com/watch?v=BpAka7iZMGE&feature=related

groza, kako smo temačno razpoloženi danes!!!

evo ena iz starih cajtov …

http://www.youtube.com/watch?v=BpAka7iZMGE&feature=related%5B/quote%5D

Super Japkica, Titovi pionirčki 🙂 Ko sem jaz mojega spoznala, je Z yugecom norel, danes pa se v Hugo Boss oblači :P))))))) Čaki zdaj, da priletijo puščice…

ja, Titeju sem pa še jaz z nageljčkom mahala :)))

pa kaj se dela taka fama okrog tega Boss-a?! saj če smo čisto natančni, govorimo tukaj o višjem srednjem razredu in ne o visoki modi.

klinc pa puščice … kakor komu paše, pravim jaz.

kaj si zdaj skromen? a ne vidiš svojega učinka na nekoga, ki ga imaš ob sebi? :)))[/quote]
vidim ne, ampak čutim da je nekaj v zraku, )))

pa kaj se dela taka fama okrog tega Boss-a?! saj če smo čisto natančni, govorimo tukaj o višjem srednjem razredu in ne o visoki modi.

klinc pa puščice … kakor komu paše, pravim jaz.[/quote]
in vsakomur svoje, kakor pravi …kdo že? shakespeare, tito, stalin?))

kaj si zdaj skromen? a ne vidiš svojega učinka na nekoga, ki ga imaš ob sebi? :)))[/quote]
vidim ne, ampak čutim da je nekaj v zraku, )))[/quote]

saj to, da čutiš je čisto dobro. ampak poizkusi imeti kdaj še oči doprte, bi znalo bit zanimivo… da tudi vidiš in ne samo čutiš. ljudje smo namreč izrazito vizualna bitja :)))

Ma pustimo tega Boss-a;) S Hugom sem pač samo hotela pokazat kateri stil pri moškem mi je všeč, pol pa nekateri/e v luft!
Eh, brezveze.

vidim ne, ampak čutim da je nekaj v zraku, )))[/quote]

saj to, da čutiš je čisto dobro. ampak poizkusi imeti kdaj še oči doprte, bi znalo bit zanimivo… da tudi vidiš in ne samo čutiš. ljudje smo namreč izrazito vizualna bitja :)))[/quote]
prav, bom poslušal tvoj nasvet in odprl oči ))

Ma pustimo tega Boss-a;) S Hugom sem pač samo hotela pokazat kateri stil pri moškem mi je všeč, pol pa nekateri/e v luft!
Eh, brezveze.[/quote]
men je pa všeč stil moškega in ženske, skupaj v Muri v prostem slogu))

jaz sem te zastopla and we still sahre taste ančica :)))

aaaa super. torej ljubljenje v Muri v prostem slogu. a je lahko tud ktera druga reka, al pa kakšen privat bazenček ali pa kej tacga? al more bit glih Mura? no ja, Sava je verjetno prenevarna.

:)))))))))))

jaz sem te zastopla and we still sahre taste ančica :)))[/quote]

Saj vem, da je tudi tebi Hugo všeč 😉

A veš, zdaj ko vem, kako se virtualno žura, si mimogrede iz službe kupim enga dobrega rdečega, si ga zvečer odprem…pa pridem sem, če bo tu kdo, če ne pa kam drugam. Bom že našla koga 😉

ok … se dobimo zvečer :)))
ampak jst bom brez vina … sem že brez dovolj divja :)))

aaaa super. torej ljubljenje v Muri v prostem slogu. a je lahko tud ktera druga reka, al pa kakšen privat bazenček ali pa kej tacga? al more bit glih Mura? no ja, Sava je verjetno prenevarna.

:)))))))))))[/quote]
karkoli, samo da ni premrzlo in da ni nevarnih vrtincev))drugače pa, samo da je voda)) aja pa če je primerno ogreta, tud nimam nič proti))

razumem. baje mraz krči. :))))))))))))))

razumem. baje mraz krči. :))))))))))))))[/quote]
ja, mraz krči, koža se napne, in marsikaj otrdi)

New Report

Close