Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Njej

Njej

eden boljših komadov v 90″, resno

eh, ti sploh nisi resen oz. uživaš v tem, da se zgražamo!!

takšen nikar hodit nocoj na žur :)))))))))) te bo Annabel ven vrgla!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ohoho, a je kdo tukaj? A Flash tebe še ni spustilo? Japkica si tu?

Imam Simčičev refošk, če bo kdo? 😉

Eh, ne, Kavrečičev je 🙂

evo mene … dej še en kozarček zame spi 🙂 da se ti jezik razveže 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ojla, Japkica, a nikjer nikogar?

saj že cel teden ni nikjer nikogar!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UFGrW5g6Rfc

Ja pa kje so vsi ti Martinčki? Hladno postaja, veš…:)
Malo še počakam, pol pa grem. Na kulinarični kotiček, naši domači ljubljenčki al pa na msn-tu bo ziher kdo 😉

Mogoče bo šlo tako:

Nekaj o sebi: Sem zelo aktivna, pa tudi dosti skulirana. Veliko se ukvarjam s športom – tek in kolesarjenje, pa tudi druge dejavnosti. Veliko kosim travo, gojim čebele, rešujem matematične gobeline, sestavljam origame – oh, the excitement never stops. Nikoli ne lažem, razen, če je laž bolj zanimiva od resnice :P))))))))))))))))))))))))))))))))

http://www.youtube.com/watch?v=YSs9GO71GFE 🙂 🙂

sem prebral da sestavljaš orgazm? eh, lapsus lingua))

Pa je palilo!!!!!! :)))))
Daj SVM, reci kaj!

sem prebral da sestavljaš orgazm? eh, lapsus lingua))[/quote]

Eh, Flash, si bil v kleti?

kam annabel? na kulinarični kaj? dej nehi!!!!!!!!!!!

evo jst imam tle rožičkovo, orehovo in makovo potico. povej katero boš!

na msn-ju sem pa tudi jst!!

sem prebral da sestavljaš orgazm? eh, lapsus lingua))[/quote]

Eh, Flash, si bil v kleti?[/quote]
ne, v kopalnici, saj veš, petek zvečer je čas za kopalnico)

annabel … pa saj fleš nima tako napačnih idej! a ne bi ‘sestavljala’ orgazma?! a res ne? :))))))

No, fajn, bova se ob priliki tam dobili 🙂

annabel … upam, da misliš msn in ne kulinaričnega!! :)))))))

Veš, da bi ga….;) A s Flashom da bi? :P)

Veš, da bi ga….;) A s Flashom da bi? :P)[/quote]

joj no. to se boš mogla pa kar direkt z njim zmenit! ne dobim čist nč provizije. :)))

http://www.youtube.com/watch?v=VPpXmh5VhHQ 🙂 🙂

SVM … a pisat znaš tud kej?

Z njim bo težka… 🙂

A ta SVM je kak preoblečen martinček?

a bi vidve sestavile eno organco friganco na direktne žlake?)))

New Report

Close